Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція ванної кімнати

  1. Рулонний гідроізоляція
  2. обклеювальна гідроізоляція
  3. Обмазувальна гідроізоляція ванної кімнати
  4. Перевага обмазувальних гідроізоляційних матеріалів

Гідроізоляція ванної кімнати

Ванна місце підвищеної вологості. Саме гідроізоляція ванної кімнати - найважливіший етап в ремонті цієї кімнати. Є 3 основних способи нанесення гідроізоляції:

  • рулонний;
  • обклеювальний;
  • обмазувальної.

Наноситься матеріал залежить від поверхні і термінів виконання робіт.

Рулонний гідроізоляція

Рулонний ізоляція має досить плюсів. В першу чергу цей матеріал володіє чудовими гідроізоляційними властивостями. До того ж він є недорогим у порівнянні з іншими. Нанесення рулонного гідроізоляційного матеріалу відбувається швидко, що також великий плюс. Оскільки листи рулону наносяться на поверхню, покриваючи всю її площу, вони практично нерухомі.

обклеювальна гідроізоляція

Цей вид ізоляції також дуже вигідний, надійний і довговічний. Процес нанесення дуже простий: необхідно відзначити і відрізати потрібної довжини смугу і закріпити на поверхні. Після нанесення смуга не з'їде і ходити по підлозі можна відразу ж. Гідроізоляція таким способом хоч і якісна, але вже давно застаріла. Його змінили сучасніші способи.

Обмазувальна гідроізоляція ванної кімнати

Існує два способи такої гідроізоляції:

Існує два способи такої гідроізоляції:

Гідроізоляція підлоги у ванній кімнаті

Перший з них - бронююча гідроізоляція. Найчастіше для гідроізоляції ванної кімнати використовуються бітумно-гумові і бітумно-полімерні мастики на водній основі, що складаються з нафтового бітуму, розчинника і наповнювача. Наповнювачем можуть бути гумова крихта, латекс або пластифікатор. Ці наповнювачі підвищують еластичність покриття, тим самим збільшують надійність і стійкість стін і підлоги до зовнішніх чинників. Мастика, на основі бітуму не має запаху, швидко сохне і довговічна.

Другий спосіб - гідроізоляція глибокого проникнення. Матеріали, використовувані при ізоляції, глибоко проникають в конструкцію, тим самим оброблена поверхня стає міцнішою. Матеріали, використовувані при цьому процесі, сприяють затриманню вологи, також вони відрізняються морозостійкістю. До складу такої гідроізоляції може входити кварцовий пісок, цемент або добавки на основі хімікатів, саме тому її поділяють на бетонують, неорганічну і поліцементную. При взаємодії з бетонною підлогою суміш заповнює всі тріщини і порожнечі в підлозі, роблячи його монолітним. Це дозволяє збільшити міцність споруди і продовжити термін служби.

Перевага обмазувальних гідроізоляційних матеріалів

Плюсів у обмазувальної гідроізоляції багато. Головний - невибагливість до будь-якого типу поверхні, на яку вона наноситься. Валиком або шпателем гідроізоляційний матеріал наноситься на плиту, після чого робиться бетонна стяжка. Кожен з представлених матеріалів має плюси і мінуси. Раніше, найбільш часто використовуваний матеріал в ванній кімнаті - рулонний гідроізоляція. Його нанесення неможливо без використання газового пальника. При підвищеній температурі листи, плавлячи, зчіплюються один з одним. Цей процес супроводжується різким запахом бітуму. Щоб цього уникнути найчастіше використовують рідку гідроізоляцію, яка створює безшовну перетинку на поверхні підлоги будь-якої форми. Наносять її за допомогою валика або кисті.

Крім статі необхідно провести гідроізоляцію стін ванної кімнати, поруч з якими розташовуються сама ванна або душова кабінка і раковина. Спочатку рідка плівка наноситься на місця, де відбувається стік води, після чого на ці місця накладаються манжети для гідроізоляції. Потім ретельно промазиваются всі стики стін з підлогою і завершують обробкою самої підлоги. Перший шар гідроізоляції сохне 2 години, після цього наноситься другий шар. Повне висихання статі відбувається через 12 годин. Далі, заливають бетонну стяжку і викладають підлогове покриття (плитку).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама