Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляційні матеріали. - Bud.dp.ua Перший інтернет-магазин професійних будівельних матеріалів

  1. Мінеральні матеріали для гідроізоляції
  2. Полімерцементні матеріали для гідроізоляції підвалів і фундаментів
  3. Полімерні матеріали для внутрішньої і зовнішньої гідроізоляції фундаментів
  4. бітумні матеріали

купити гідроізоляційні матеріали в Дніпропетровську можна в нашому інтернет-магазині .

Для здійснення гідроізоляції приміщення існує велике різноманіття різних матеріалів і рішень. У цій статті ми спробуємо розкрити тему гідроізоляції і розповісти які матеріали краще всього використовувати в тому чи іншому випадку.

Мінеральні матеріали для гідроізоляції


Мінеральні матеріали - це суміші (розчини) заводського виготовлення, що містять цементне терпке, гідрофобізатори, наповнювачі і модифікатори. Водонепроникність забезпечують гідрофобні речовини, розподілені у всьому обсязі матеріалу. Ці речовини знаходяться також на поверхні повітряних пір, тому всмоктування капілярної вологи стає неможливим.

Підставою для такої гідроізоляції може бути бетон, штукатурка, монолітну підлогу, цегляна кладка. Поверхня повинна бути рівною, шорсткою і вбирає. Мінеральні гідроізоляційні матеріали прості і зручні в роботі, не вимагають грунтування. Їх наносять на зволожену поверхню в кілька шарів. Ці шари забезпечують високу адгезійну міцність з підставами, пропускають водяну пару, стійкі до впливу ультрафіолетового випромінювання. Їх рекомендують застосовувати для ізоляції ділянок цоколя будівель, що піддаються впливу дощу, а також для гідроізоляції конструкцій, які не піддаються утворення тріщин.

Полімерцементні матеріали для гідроізоляції підвалів і фундаментів


Полімерцементні матеріали - це складні цементно-піщані суміші з додаванням полімерів. Іноді в них додають мікроволокна, які забезпечують об'ємне армування гідроізоляційного шару і підвищують міцність матеріалу.

Полімерні добавки збільшують рухливість суміші, підвищують водонепроникність, морозостійкість, стійкість до утворення тріщин і дії агресивного навколишнього середовища. Гідроізоляційні покриття на основі полімерцементних складів можуть бути жорсткими (однокомпонентними) і еластичними (двокомпонентними). Жорсткі застосовують для гідроізоляції цегляних, бетонних і залізобетонних конструкцій. Еластичні - для таких же конструкцій, якщо на них можуть утворюватися тріщини з розкриттям до 0,5 мм. Як правило полімерцементниє гідроізоляції є 2-х компонентними. Безсумнівним лідером ринку полімерцементних гідроізоляцій підвалів є Mapei Mapelastic Foundation

Безсумнівним лідером ринку полімерцементних гідроізоляцій підвалів є   Mapei Mapelastic Foundation

Полімерні матеріали для внутрішньої і зовнішньої гідроізоляції фундаментів


Полімерні матеріали - це пластичні матеріали на підставі різних смол, затверджувачів, пластифікаторів, наповнювача і інших добавок. Вихідними матеріалами для гідроізоляційних композицій є акрилові, поліуретанові і епоксидні смоли. Більшість полімерних матеріалів наносяться на сухі підстави, але деякі можна наносити на вологі бетонні поверхні. До складу таких композицій входять компоненти з поверхнево активними добавками, що підвищують адгезію матеріалу до вологого основи. Ці матеріали еластичні, здатні перекривати тріщини в підставах, мають високу водонепроникність і адгезію, легко наносяться і швидко структуруються.

Полімерні матеріали варто застосовувати для гідроізоляції залізобетонних промислових і санітарно-технічних споруд, очисних споруд каналізаційних і промислових стоків, резервуарів для зберігання агресивних рідин і захисту бетону від впливу хімічних розчинів.

бітумні матеріали


Бітумні матеріали - це, перш за все, штучні нафтові бітуми, які є продуктом переробки нафти. Бітумні продукти можуть бути одно- і двокомпонентними, з натуральними або синтетичними наповнювачами, з волокнами для збільшення міцності при розтягуванні і т. Д.

Ці матеріали чинять опір дифузії, тому підставу (бетон, штукатурка, цегляна кладка) має бути сухим або, в крайньому випадку, злегка вологим. Підстава під бітумну гідроізоляцію необхідно гарантувати. Бітумні матеріали рідкої консистенції (бітумні суміші, емульсії) наносять щітками або методом розпилення. Матеріали проникають в основу, але не перекривають тріщини. Еластичні, тиксотропні мастики дозволяють отримувати відносно товсті шари, які перекривають дрібні і герметизують більші (до 3 мм) тріщини. Бітумні матеріали повинні бути захищені від дії прямих сонячних променів. Від механічних ушкоджень матеріали необхідно захищати стяжками, пінополістирольними плитами, технічними тканинами і т. Д.
Поряд з традиційними бітумними матеріалами останнім часом більш широкого поширення набули нові бітумно-полімерні матеріали. Вони мають більш високі показники технічних властивостей за рахунок міцності і еластичності армуючої основи, а також властивостей бітумно-полімерного в'яжучого. Це мастики і емульсії, а також рулонні матеріали, самоклеючі плівки, литий асфальт і інші. Бітумна гідроізоляція Mapei Plastimul є ідеальним рішенням для гідроізоляції фундаментів.

Бітумна гідроізоляція   Mapei Plastimul   є ідеальним рішенням для гідроізоляції фундаментів

На Рис. 1 приведена схема, на якій показано яким чином можна вирішити проблему влаштування гідроізоляції фундаменту

1 приведена схема, на якій показано яким чином можна вирішити проблему влаштування гідроізоляції фундаменту

Мал. 1 Конструктивно-технологічні рішення влаштування гідроізоляції будівельних конструкцій.

Дата: вівторок, 15 Июня 2010

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама