Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляційні плівки і мембрани

  1. Підпокрівельна дифузійна плівка гідроізоляційна Ютафол Д 96 Сільвер Підпокрівельна дифузійна плівка...
  2. Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Стандарт
  3. Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол ДТБ 150
  4. Підпокрівельна антиконденсатна гідроізоляційна плівка Ютакон Н 130 ВС УВ
  5. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 100.
  6. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 115.
  7. Ютавек мембрана гідроізоляційна - купити
  8. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 135
  9. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек МАЙСТЕР
  10. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТЕРМОІЗОЛ
  11. Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТОП
  12. Підпокрівельна супердифузійна дренажна мембрана Ютавек Дрени

Підпокрівельна дифузійна плівка гідроізоляційна Ютафол Д 96 Сільвер

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 96 Сільвер призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 96 Сільвер призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи. Також завдяки мікроперфорації вона забезпечує можливість вентиляції водяної пари з внутрішніх приміщень об'єкта. Плівка призначена тільки для провітрюваних систем похилих дахів.

Матеріал являє собою двошарову ламіновану перфоровану поліпропіленову плівку. Ютафол Д 96 Сільвер має розміри 1,5 х 50 м і щільність 96 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Поточну ціну на плівку гідроізоляційну Ютафол можна уточнити у наших менеджерів.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Специал

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Специал призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Специал призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи. Також завдяки мікроперфорації вона забезпечує можливість вентиляції водяної пари з внутрішніх приміщень об'єкта.

Плівка призначена тільки для провітрюваних систем похилих дахів. Плівка складається з трьох шарів: арматурна сітка, виконана з поліетиленових смуг (для додаткової міцності), яка з обох сторін ламінована Мікроперфорована поліетиленовою плівкою, яка має гидроїзолірующимі властивостями. Ютафол Д 110 Специал має знижену воспламеняемостью, т. К. Містить самозатухающий реагент, що перешкоджає розширенню вогнища загоряння, і не виділяє горючих крапель, які могли б стати джерелом швидкого поширення вогню в результаті виникнення нових осередків загоряння.

Ютафол Д 110 Специал має розміри 1,5 х 50 м і щільність 110 г / м2 Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Ціну на гідроізоляційну плівку для покрівлі Ютафол Д 110 уточнюйте у наших фахівців за контактними телефонами.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Стандарт

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Стандарт призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол Д 110 Стандарт призначена для захисту підпокрівельних просторів від пилу, кіптяви і вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а в горищних приміщеннях оберігає теплоізоляцію від впливу зовнішньої вологи. Також завдяки мікроперфорації вона забезпечує можливість вентиляції водяної пари з внутрішніх приміщень об'єкта. Плівка призначена тільки для провітрюваних систем похилих дахів.

Плівка складається з трьох шарів: арматурна сітка, виконана з поліетиленових смуг (для додання міцності), яка з обох сторін ламінована Мікроперфорована поліетиленовою плівкою, яка має гидроїзолірующимі властивостями. Ютафол Д 110 Стандарт має розміри 1,5 х 50 м і щільність 110 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол ДТБ 150

Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол ДТБ 150 призначена для захисту від проникнення вологи, пилу і вітру у внутрішній простір об'єкта Підпокрівельна дифузійна плівка Ютафол ДТБ 150 призначена для захисту від проникнення вологи, пилу і вітру у внутрішній простір об'єкта. Плівка Ютафол ДТБ є чотирьохшаровий матеріал, який має несучу арматурну сітку з поліетиленових смуг, яка з обох сторін ламінована спеціалізованим складом поліетиленової плівки, що виконують гідрозахисна функцію. Арматурна сітка забезпечує високу міцність плівки.

На одній стороні матеріалу розташовується шар з нетканого текстилю, який захищає плівку від механіескіх ушкоджень, а також частково абсорбує вологу. Ютафол ДТБ має розміри 1,5 х 50 м і щільність 150 г / м2. Плівка згорнута в рулон таким чином, щоб її легко можна було розкачати по даху. Для запобігання пошкоджень рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна антиконденсатна гідроізоляційна плівка Ютакон Н 130 ВС УВ

Підпокрівельна антиконденсатна плівка Ютакон Н 130 ВС УВ призначена для захисту від проникнення вологи ззовні у внутрішній простір об'єкта, а також від кіптяви і пилу в провітрюваних системах похилих дахів Підпокрівельна антиконденсатна плівка Ютакон Н 130 ВС УВ призначена для захисту від проникнення вологи ззовні у внутрішній простір об'єкта, а також від кіптяви і пилу в провітрюваних системах похилих дахів. Одночасно вона перешкоджає стіканню водяної пари на вживану теплоізоляцію.

Плівка ЮТАКОН є чотиришарову поліпропіленову тканину, стабілізовану до ультрафіолетового випромінювання (надає міцність), ламіновану з обох сторін поліпропіленової плівкою (виконує гідрозахисна функцію).

На одній стороні плівки розташовується спеціальний влагопоглощающий нетканий матеріал з віскози.

ЮТАКОН має розміри 1,3 (1,5) х 50 м і щільність 130 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Дію оптову ціну на гідроізоляційну плівку під металочерепицю та інші види покрівельних покриттів Ютакон уточняйне у наших менеджерів.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 100.

Супердифузійна мембрана Ютавек 100 застосовується для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і горищного приміщення від вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а також від пилу, кіптяви і несприятливих впливів вітру. Мембрана складається з 2-х зовнішніх шарів, що забезпечують міцність і УФ-стабільність і внутрішнього шару, що забезпечує гідроізоляційну захист, вітрозахист і супердифузійну здатність. Ютавек 100 має високу паропроникність.

Розміри 1,5х50 м, щільність 100 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 115.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 115 застосовується для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і горищного приміщення від вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а також від пилу, кіптяви і несприятливих впливів вітру Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 115 застосовується для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і горищного приміщення від вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а також від пилу, кіптяви і несприятливих впливів вітру. Вона являє собою тришаровий поліпропіленовий матеріал, що складається з двох зовнішніх шарів нетканого поліпропіленового тектілом (темного і світлого), що забезпечують міцність, а також внутрішнього поліпропіленового, що забезпечує гідроізоляційну супердифузійну здатність. Матеріал має високу паропроникність.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Ютавек мембрана гідроізоляційна - купити

Ютавек 115 має розміри 1,5 х 50 м і щільність 115 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Ціни на гідроізоляційну мембрану для покрівлі Ютавек уточнювати по телефону.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 135

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 135 застосовується для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і горищного приміщення від вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а також від пилу, кіптяви і несприятливих впливів вітру Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек 135 застосовується для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і горищного приміщення від вологості, що виникає внаслідок дощу і снігу, а також від пилу, кіптяви і несприятливих впливів вітру. Матеріал являє собою тришаровий поліпропіленовий матеріал, що складається з двох зовнішніх шарів нетканого поліпропіленового тектілом (темного і світлого), що забезпечують міцність, а також внутрішнього поліпропіленового, що забезпечує гідроізоляційну супердифузійну здатність.

Має високу паропроникність. Ютавек 135 має розміри 1,5 х 50 м і щільність 135 г / м2. Рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек МАЙСТЕР

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек МАЙСТЕР служить в якості підпокрівельної паропроницаемой гідроізоляції для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельних приміщень від вологості, що виникає внаслідок дощу, снігу, від пилу і бруду, а також від несприятливого впливу вітру Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек МАЙСТЕР служить в якості підпокрівельної паропроницаемой гідроізоляції для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельних приміщень від вологості, що виникає внаслідок дощу, снігу, від пилу і бруду, а також від несприятливого впливу вітру. Чотиришаровий матеріал складається з зовнішніх шарів нетканого поліпропіленового текстилю, внутрішньої поліпропіленова арматури (служать для міцності), а також внутрішнього шару з поліпропілену, що забезпечує гідроізоляційні властивості.

Матеріал має високу паропроникність.

Ютавек МАЙСТЕР має розміри 1,5 х 50 м і щільність 160 г / м2. Для запобігання пошкодженню рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Ціну на мембрану гідроізоляційну для даху Ютавек Майстер можна дізнатися за контактним телефоном.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТЕРМОІЗОЛ

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТЕРМОІЗОЛ

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТЕРМОІЗОЛ служить в якості підпокрівельної паропроницаемой гідроізоляції для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельних приміщень від вологості, що виникає внаслідок дощу, снігу, від пилу і бруду, а також від несприятливого впливу вітру. Двошаровий матеріал складається з нижнього високоміцного шару, і верхнього гідроізоляційного шару, що забезпечує гідрозахисна і паро функцію.

Матеріал має високу паропроникність, а так само високу хімічну стійкість і механічну міцність.

Ютавек ТЕРМОІЗОЛ має розміри 1,5 х 50 м і щільність 200 г / м2, паропроникність> 270 г / м2 / 24 год, висота водяного стовпа> 3000 мм .. Для запобігання пошкодженню рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТОП

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТОП

Підпокрівельна супердифузійна мембрана Ютавек ТОП служить в якості підпокрівельної паропроницаемой гідроізоляції для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельних приміщень від вологості, що виникає внаслідок дощу, снігу, від пилу і бруду, а також від несприятливого впливу вітру. Двошаровий матеріал складається з нижнього високоміцного шару, і верхнього шару хімічно і УФ стійкого, що забезпечує гідрозахисна і паро функцію.

Матеріал має високу паропроникність, а так само високою хімічною і УФ стійкістю. Ютавек ТОП має розміри 1,5 х 50 м і щільність 270 г / м2, паропроникність> 1200 г / м2 / 24 год, УФ стабільність - 4 місяці. Для запобігання пошкодженню рулон упаковується в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Підпокрівельна супердифузійна дренажна мембрана Ютавек Дрени

Підпокрівельна супердифузійна дренажна мембрана Ютавек Дрени призначена для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельного простору від вологості, що виникає внаслідок конденсації Підпокрівельна супердифузійна дренажна мембрана Ютавек Дрени призначена для захисту підпокрівельних конструкцій, теплоізоляції і підпокрівельного простору від вологості, що виникає внаслідок конденсації. Матеріал складається з поліпропіленової супердифузійної мембрани, зовнішні шари якої, складаються з нетканого поліпропіленового текстилю (для міцності), внутрішній поліпропіленовий шар служить для забезпечення гідроізоляції.

До мембрані прикріплений дренажний шар з поліпропіленової дроту з додаванням сажі (8 мм). На одній стороні мембрани розташована смуга довжиною 10 см без дренажу для нахлеста. Дренажний шар можна відокремити механічно від несучої мембрани для створення нахлеста. Матеріал має високу паропроникність (1200 г / м2 / 24 год).

Ютавек Дрени має розміри 1,5 х 25м і щільність 500 г / м2. Рулон упакований в поліетиленову плівку.

Інструкцію по монтажу з описом матеріалів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама