Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляційні роботи - вартість пристрою захисту від води

  1. Види гідроізоляційних робіт, що здійснюються нашим Техноцентр
  2. Вартість робіт з гідроізоляції
  3. Гідроізоляція бетону якісно за розумною ціною в Москві і Московській області
  4. Гідроізоляція басейну якісно за розумною ціною в Москві і Московській області
  5. Гідроізоляція балконів і лоджій за розумною ціною в Москві і Московській області
  6. Гідроізоляція ванних кімнат, пристрій і монтаж за розумною ціною в Москві і Московській області
  7. Гідроізоляція холодних швів
  8. Гідроізоляція дахів, пристрій і монтаж за розумною ціною в Москві і Московській області
  9. Гідроізоляція підвалу за розумною ціною в Москві і Московській області
  10. Гідроізоляція підлоги, комплексні послуги за розумною ціною в Москві і Московській області
  11. Гідроізоляція питних, очисних, пожежних резервуарів
  12. Гідроізоляція фундаменту за розумною ціною в Москві і Московській області
  13. Гідроізоляція дахів і покрівель
  14. Гідроізоляція на етапі бетонування
  15. Гідроізоляція цокольного поверху
  16. Гідроізоляція набережних, дамб, гребель, причалів
  17. Гідроізоляція питних колодязів
  18. гідроізоляція колекторів
  19. Ціни на гідроізоляційні роботи

Головне меню »Послуги з гідроізоляції

Види гідроізоляційних робіт, що здійснюються нашим Техноцентр

Ми пропонуємо комплекс робіт по захисту різних будівельних об'єктів від руйнівної дії вологи. Необхідність рідкої гідроізоляції диктуєтьсяособливостями клімату на нашій планеті - досить часто вологість атмосфери і грунту значно підвищується. Дія ґрунтових вод і атмосферних опадів на будівельні об'єкти полягає в руйнуванні несучих конструкцій, в результаті чого створюється загроза подальшої експлуатації об'єкта.

Вартість робіт з гідроізоляції

Головне меню   »Послуги з гідроізоляції   Види гідроізоляційних робіт, що здійснюються нашим Техноцентр   Ми пропонуємо комплекс робіт по захисту різних будівельних об'єктів від руйнівної дії вологи

Гідроізоляція бетону якісно за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції бетону. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

1300 руб

Детальніше

Гідроізоляція басейну якісно за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції басейнів. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

1200 руб

Детальніше

Гідроізоляція балконів і лоджій за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції балконів і лоджій. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

880 руб

Детальніше

Гідроізоляція ванних кімнат, пристрій і монтаж за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції ванних кімнат. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

1800 руб

Детальніше

Гідроізоляція холодних швів

Гідроізоляція швів буває декількох типів, вибір яких залежить від ступеня їх рухливості

3000 руб

Детальніше

Гідроізоляція дахів, пристрій і монтаж за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції дахів. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

3200 руб

Детальніше

Гідроізоляція підвалу за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції підвалів. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

3300 руб

Детальніше

Гідроізоляція підлоги, комплексні послуги за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції підлоги. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

3200 руб

Детальніше

Гідроізоляція питних, очисних, пожежних резервуарів

Гідроізоляція залізобетонного резервуару дуже важлива інженерно-технічна задача. Відсутність або руйнування згодом гідроізоляції дуже швидко призводить до корозії бетону та арматури

3200 руб

Детальніше

Гідроізоляція фундаменту за розумною ціною в Москві і Московській області

На цій сторінці ви можете ознайомитися з інформацією про технології гідроізоляції фундаменту. Ознайомитися з цінами і технічним описом робіт вироблених нашою компанією. А так же замовити безкоштовну консультацію фахівця або залишити заявку на зворотний дзвінок.

3300-3600 руб

Детальніше

Гідроізоляція дахів і покрівель

Гідроізоляція покрівлі завжди була однією з найважливіших задач будівельної галузі. Від надійності гідроізоляції даху будівлі залежить термін служби будівельної конструкції і довговічність всієї будівлі в цілому.

Детальніше Детальніше

Гідроізоляція на етапі бетонування

Бетонна конструкція як фундаменту, так і будь-яка інша не боїться вологи якщо дотримані заходи, що знижують водопоглинання і проникність бетону

Детальніше Детальніше

Гідроізоляція цокольного поверху

Гідроізоляція цокольних поверхів на етапі будівельних робіт складається з якісної гідроізоляції залізобетонної чаші і зовнішньої гідроізоляції мембранного типу

Детальніше Детальніше

Гідроізоляція набережних, дамб, гребель, причалів

В якості гідроізоляції та захисту гідротехнічних споруд із залізобетону єдино можливий і правильний підхід до вирішення питання - створення бетонної маси максимально щільної структури

Детальніше Детальніше

Гідроізоляція питних колодязів

Гідроізоляція питного колодязя із залізобетонних кілець - завдання майже кожного власника заміської ділянки

Детальніше Детальніше

гідроізоляція колекторів

Колектор це підземна конструкція зі збірного або монолітного залізобетону, яке представляє собою конструкцію у формі лотка з кришкою

Детальніше

Ціни на гідроізоляційні роботи

Наша компанія протягом 14 років представляє якісну і надійну продукцію в секторі гідроізоляційних складів. Виконана із застосуванням сумішей Пенетрон , Офіційним дилером виробника яких вже довгий час є наша компанія, гідроізоляція приміщень та споруд відрізняється чотирирівневої ступенем захисту, яка грунтується на властивостях осмотичного тиску, броунівського руху, сили поверхневого натягу в рідинах і реакції в твердому стані. Усі пропоновані нами матеріали і послуги з гідроізоляції відповідають сертифікату стандарту ISO 9001: 2000 і багатьом іншим, які діють в даному секторі сертифікатами.

Ціни на гідроізоляційні роботи

Наші роботи

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама