Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляційні сухі суміші Пронікс "

  1. Додані нові об'єкти!
  2. Доповідь в ОАЕ
  3. Будівництво та ремонт | Уфа № 06 (034) 7 березня 2014 р
  4. Стаття в журналі Stroyka.ru
  5. стандарти організації
  • Додані нові об'єкти!

    Друзі! За останній час силами компанії "Пронікс", її партнерами і дистриб'юторами в регіонах було виконано значну кількість робіт з гідроізоляції. Крім того, на деяких знакових об'єктах було виконано ремонт з використанням наших високотехнологічних матеріалів. Серед них: Нижньо-Бурейская ГЕС, Біологічні очисні споруди в м Ленск, підземне бомбосховище, військовий госпіталь і пожежний резервуар. Також ми успішно продовжуємо співпрацю з гідроізоляції будівель кварталу ІЦ "Сколково". Крім того, не забуваємо і про роботу з приватними замовниками, і для Вашого докладнішого знайомства з нашою роботою, пропонуємо Вам подивитися фотографії з деяких цікавих об'єктів.

    Детальніше

  • Доповідь в ОАЕ

    (* з Доповіді академіка Російський академії природничих наук, Нью- Йоркської академії наук та ін, Доктора хімічних наук Бікбаєв Марселя Яновича - "Наноцемент - майбутнє світової цементної промисловості і технології бетонів")

    Завдання по влаштуванню гідроізоляції, ремонту та відновленню ж / б конструкцій, в тому числі на об'єктах підвищеної складності, можна ефективно вирішувати, застосовуючи сучасні матеріали і технології. Сьогодні до таких перспективних матеріалів відносяться Гідроізоляційні сухі будівельні суміші «Пронікс», вироблені на основі наноцемента загальнобудівельного, розробленого ВАТ «Московський ІМЕТ» і сертифікований підрозділом «РОСНАНО» - АНО «НАНОСЕРТІФІКА» (16,17). Використання наноцемента в сумішах «Пронікс», із застосуванням комплексу різних модифікуючих добавок, надає продукції «Пронікс» високі гідроізоляційні, міцності, ливарні властивості.

    Детальніше

  • Будівництво та ремонт | Уфа № 06 (034) 7 березня 2014 р

    Компанія «Пронікс» розробляє, виробляє і постачає систему гідроізоляційних високоміцних матеріалів «Пронікс» - гідроізоляційні сухі будівельні суміші на основі наноцемента загальнобудівельного. Нанокапсулірованний, механоактивованого Наноцемент у взаємодії з комплексом різних модифікуючих добавок надає сумішам «Пронікс» високі гідроізоляційні, міцності, ливарні властивості, а так само порівняно невисоку собівартість.

    Можливість, і навіть необхідність нанесення проникаючих матеріалів на рясно зволожену поверхню зсередини приміщення, значно спрощують і здешевлюють роботи по ремонту і гідроізоляції приміщень. При цьому пристрій гідроізоляції відбувається не тільки за рахунок нанесення гідроізоляційного шару, але і за рахунок модифікування бетонної конструкції ................

    Детальніше

  • Стаття в журналі Stroyka.ru

    Гідроізоляційні сухі будівельні суміші «Пронікс» виробляються на основі наноцемента загальнобудівельного. Про те, що з себе представляє продукція компанії, і для яких цілей її можна використовувати, нам розповів директор ТОВ «Пронікс» Микола Георгійович Шуня.

    - В якому напрямку будівельної галузі працює Ваша компанія?

    - Основні обсяги будівництва СРСР припадали на 50-70 рр. минулого століття, на часи «застою» або, правильніше сказати, «забудувати». Масштаби і грандіозність проектів вражають навіть зараз. Наприклад, відомо, що кількості бетонів, використаних при будівництві «Саяно-Шушенській ГЕС», вистачило б на будівництво автомобільно-дорожньої магістралі Санкт-Петербург - Владивосток ..........

    Детальніше

  • стандарти організації

    Компанія «Пронікс» розробляє, виробляє і постачає систему гідроізоляційних високоміцних матеріалів «Пронікс» - гідроізоляційні сухі будівельні суміші на основі наноцемента загальнобудівельного. Нанокапсулірованний, механоактивованого Наноцемент у взаємодії з комплексом різних модифікуючих добавок надає сумішам «Пронікс» високі гідроізоляційні, міцності, ливарні властивості, а так само порівняно невисоку собівартість.

    Можливість, і навіть необхідність нанесення проникаючих матеріалів на рясно зволожену поверхню зсередини приміщення, значно спрощують і здешевлюють роботи по ремонту і гідроізоляції приміщень. При цьому пристрій гідроізоляції відбувається не тільки за рахунок нанесення гідроізоляційного шару, але і за рахунок модифікування бетонної конструкції, що надає їй гідроізоляційні якості, підвищує міцність, морозостійкість, і як наслідок, значно збільшує термін служби.

    Детальніше

  • В якому напрямку будівельної галузі працює Ваша компанія?
    Реклама

    Реклама
    Новости
    Реклама
    Реклама