Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ін'єкційна гідроізоляція

  1. Ін'єктування цементними складами
  2. Ін'єктування гелями
  3. Ін'єктування смолами

Ін'єкційна гідроізоляція заснована на закачуванні гідроізоляційних складів під високим тиском в цегляну, бетонну, пінобетонне підставу для відсікання капілярного підсосу води. Завдяки спеціальним властивостям складів при реакції з водою блокуються навіть найдрібніші пори підстави.

Замовте в нашій компанії виконання робіт по влаштуванню ін'єкційної гідроізоляції, зателефонувавши нашим менеджерам по тел:

(495) 221-87-21

Залежно від характеру вузла конструкції ми застосовуємо наступні ін'єкційні рішення:

Ін'єктування цементними складами

Використовуються мінеральні суміші на основі мікроцементов і проникаючих складів, які доцільно застосовувати для заповнення пустот в бетонних підставах, а також в якості ін'єкції в цегляну кладку з метою її зміцнення та в якості першої ін'єкції перед пристроєм отсечной гідроізоляції цегляних і кам'яних кладок (Докладніше про ін'єктування цегляної кладки) .

Для захисту фундаментів будівель, тунелів, колекторів та інших будівель від зовнішніх вод, нерідко приймається рішення про створення захисного гідроізоляційного екрана зовні підстави. Для чого просверливаются отвори наскрізь і проводиться ін'єктування зсередини? Цементний гідроізоляційний розчин надходить в Застіноче простір заповнюючи простір між стіною і грунтом, забезпечуючи рівномірне гарантоване покриття шаром цементного розчину, що створює гідроізоляційну захист підстави.

Ін'єктування гелями

Залежно від ситуації ми застосовуємо акрилатні і метакрилатного гелі. Акрілатниє гелі володіють низькою в'язкістю, здатністю вбирати вологу, значно збільшуючись в обсязі, і використовується для заповнення пустот, що утворюються при деформації конструкцій, створюючи водонепроникний шар між насиченим водою грунтом і ізолюється конструкцією або для додання самої конструкції водонепроникних властивостей.

Гелі володіють швидким початком гелеобразования (полімеризації), високою плинністю, яка співмірна з плинністю води, що дозволяє проникати навіть в самі дрібні і важкодоступні пошкодження фундаментів і робить кращим їх застосування в умовах сильного напору води, в порівнянні з ін'єкційними складами на основі поліуретанових і епоксидних смол. Акрілатниє гелі широко застосовуються для відновлення гідроізоляції несучих конструкцій будівлі, тому що акрілатний гель, закачаний всередину конструкції, залишається там на весь термін експлуатації будівлі, не схильний до руйнівної дії навколишнього середовища і дозволяє ніколи більше не повертатися до проблеми гідроізоляції фундаменту. Гідроізоляція акрилатними гелями дозволяє здійснити повну герметизацію підземних споруд, включаючи важкодоступні ділянки.

Для ін'єктування акрилатних гелів застосовуються спеціальні двокомпонентні ін'єкційні насоси з робочим тиском до 200 атм. і розтискні пакери, що встановлюються в попередньо просвердлені отвори діаметром від 12 до 40 мм., розташовані в шаховому порядку на відстані від 200 до 400 мм. при гідроізоляції кам'яної або цегляної кладки або від 400 до 800 мм, при влаштуванні суцільний гідроізоляційної мембрани за заглибленою конструкцією. Діаметр і крок установки ін'єкційних пакеров розраховується залежно від щільності ґрунту і характеру протікання, що визначаються при попередньому обстеженні об'єкта.

Ін'єктування смолами

Застосування високоякісних двокомпонентних гідроізоляційних ін'єкційних матеріалів на поліуретановій основі має характерні переваги:

  • здатні збільшуватися в об'ємі при контакті з водою в 10 разів;
  • має регульований час схоплювання, яке може варіюватися в діапазоні від декількох секунд до декількох годин, в залежності від умов застосування;
  • мають низькою в'язкістю;
  • не містять розчинників;
  • мають високу хімічну стійкість;
  • мають високу міцність після схоплювання;
  • мають відмінну адгезію до сухим, вологим і мокрим поверхнях.

Всі ці переваги дозволяють вирішувати численні завдання при виробництві гідроізоляційних робіт методом ін'єктування.

Для чого просверливаются отвори наскрізь і проводиться ін'єктування зсередини?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама