Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Корисні статті

  1. Нові технології в гідроізоляції
  2. Сертифікат відповідності продукції GidroKOMPOZIT
  3. Типові вирішення завдань гідроізоляції

Подивитися каталог сухих сумішей

Ви хочете захистити свій фундамент або підвал від ґрунтової і дощової води? Шукайте гідроізоляцію, яка не гниє з часом і має підвищену стійкість до агресивного середовища?

При будівництві дорожніх і несучих конструкцій, зведенні фундаментів, інших будівель, оточених з усіх боків вологою, в останні роки активно застосовуються технології, що дозволяють ізолювати бетонні конструкції від впливу води, в першу чергу ліквідувати тріщини і пори. Використання при гідроізоляції сухих сумішей створює на поверхні бетону покриття (товщиною приблизно 3 мм), що забезпечує водонепроникність, довговічність, стійкість до вимивання і ультрафіолету, пожежна безпека.

Нові технології в гідроізоляції

Компанія «Композит Груп» представляє вам інноваційний продукт на сучасному ринку гідроізоляційних сумішей - GidroKOMPOZIT. Всі будівельники звикли використовувати наплавну гідроізоляцію. Вона дешевше, ніж відомі аналоги гідроізоляції, але менш ефективна. Якщо вода стоїть в грунті, то рано чи пізно вона буде в підвалі, а згодом і зовсім згниє. Ми створюємо тільки якісні матеріали з використанням сучасних інноваційних технологій виробництва. Тому гідроізоляційні сухі суміші GidroKOMPOZIT за своїми характеристиками перевершує інші матеріали:

  • проникає в основу на молекулярному рівні
  • мінімальна температура нанесення +3
  • висока щільність гідроізоляційного шару за рахунок «наночастинок», що входять до складу GidroKOMPOZIT
  • підвищена стійкість до агресивного середовища
  • при виробництві сумішей GidroKOMPOZIT використовується сировина виключно Європейського та Російського виробництва

Сертифікат відповідності продукції GidroKOMPOZIT

Сертифікат відповідності продукції GidroKOMPOZIT

Типові вирішення завдань гідроізоляції

Типові вирішення завдань гідроізоляції

повернутися

Шукайте гідроізоляцію, яка не гниє з часом і має підвищену стійкість до агресивного середовища?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама