Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Наплавляюча гідроізоляція фундаменту

  1. Наплавляюча гідроізоляція фундаменту
  2. Захист наплавлюваного гідроізоляції

Монтаж наплавлюваного гідроізоляції

Монтаж наплавлюваного гідроізоляції

Посилення кутів фундаменту

[Натисніть на фото
для збільшення ]

Наплавляється рулонна гідроізоляція фундаменту є однією з найбільш ефективних, високотехнологічних технологій із захисту фундаменту від вологи. З появою нових армованих матеріалів набагато збільшилася міцність рулонної гідроізоляції в порівнянні з традиційними руберойдом і пергаміном. Серед найбільш популярних сучасних матеріалів можна назвати изопласт, техноеласт, мостопласт і ін. В основі цих покриттів лежить склотканина, стеклохолст і поліестер.

Наплавляюча гідроізоляція фундаменту

За допомогою матеріалів, що наплавляються можна влаштувати гідроізоляцію монолітної плити, стрічкового фундаменту. Вона прекрасно підходить для створення і вертикального і горизонтального шару. Роботи можна проводити на ще не набрало міцність фундаменті.

Для роботи з наплавлюваного гідроізоляцією стіну фундаменту потрібно підготувати. Вона вирівнюється: западини вирівнюються цементним розчином, арматура обрізається, обрізаються і опуклості стіни. Кути фундаменту скошуються. Поверхня повинна бути рівною. Технологічно допускається поступове наростання нерівності до 1 см на 4 кв м площі. Всі поверхні знепилюючих і грунтуються праймером.

Фундамент можна покрити одним або двома шарами гідроізолятора. Нижній шар при подвійному наплавленні не потрібно наплавляти повністю по всій площі. Досить розплавити шар по периметру полотна. Важливо, щоб полотна наклеювалися вразбежку: стики не доводиться на один над іншим. Рулон розкочується від низу до верху, його внутрішній шар розігрівається газовим пальником.

Якщо висота фундаменту невелика, можна нарізати рулон полотнами необхідної довжини, залишити їх на добу для розпрямлення і далі працювати вже з відрізками рулонами. Якщо фундамент більше 3 метрів, працювати з рулонами незручно, тому розроблена ціла блокова система для їх подачі. Можна укладати рулони цілком за допомогою автокранів. Вертикальна гідроізоляція заводиться на 30-50 см вище рівня землі і зверху або загортається під горизонтальну, або механічно прикріпляється до цоколю металевій крайової рейкою.

Обов'язково після наклейки матеріал потрібно прикатать катками, щоб вигнати з-під нього всі залишки повітря. Наплавляемие полотна не повинні мати зморшок, складок і хвилястості. Полотна наплавляються з нахлестом в 10-15 см. Кут стикування вертикальної і горизонтальної гідроізоляції можна обклеїти додатково смугою шириною в 30 см, можна залишити нахлест. Таким же чином посилюються всі кути фундаменту. Всі шви додатково промащують мастикою.

Захист наплавлюваного гідроізоляції

Наплавляюча гідроізоляція фундаменту, навіть не дивлячись на високі характеристики, все одно залишається матеріалом досить уразливим. Для її захисту від пошкоджень при засипці або подальшого тиску сил морозного обдимання встановлюється шар ЕППС на клей, який додатково виконує функцію теплозахисту. Ефективним захисним шаром є профільована мембрана високої щільності з шипами. Вона не тільки захистить гідроізоляцію від механічних пошкоджень, а й виконає функції дренажу.

© Build-Insulation.ru. Захищено авторським правом

Мітки: фундамент підрозділ: гідроізоляція

технології

Новини

Читайте також

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама