Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ: витрата, ціна

  1. Гідроізоляція Техноніколь: технічні характеристики
  2. Види обмазувальної гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ
  3. Обмазувальна гідроізоляція для фундаменту / ТехноНІКОЛЬ № 24
  4. Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ для санвузлів / ТехноНІКОЛЬ № 31
  5. Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ для бетону / ТехноНІКОЛЬ № 33
  6. Мастика ТехноНІКОЛЬ гарячого нанесення / ТехноНІКОЛЬ № 41
  7. Витрата обмазувальної гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ на 1 м2

Передмова. Розглянемо в цьому матеріалі обмазувальну гідроізоляцію виробництва компанії ТехноНІКОЛЬ. У лінійці виробника є мастики для покрівлі, фундаментів, бетону і санвузлів. Розповімо про характеристики даних матеріалів і способи їх застосування.

Гідроізоляція Техноніколь: технічні характеристики

Мастики від виробника ТехноНІКОЛЬ виготовляється з якісних компонентів на сучасному обладнанні, що дозволяє випускати ізоляцію, яка повністю відповідає за технічними характеристиками кращих зразків. Бітумні мастики випускаються на розчинниках і водоемульсійні з холодною і гарячою технологією нанесення. Характеристики бітумних мастик ТехноНІКОЛЬ наведені в таблиці.

Характеристики бітумних мастик ТехноНІКОЛЬ наведені в таблиці

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ: технічні характеристики

Види обмазувальної гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ для покрівлі / ТехноНІКОЛЬ № 21

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №21

Склад. Мастика ТехноНІКОЛЬ №21 (Техномаст) - це готовий до застосування матеріал, що складається з бітуму, штучного каучуку, органічних розчинників, мінеральних наповнювачів і технологічних добавок. Гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №21 для покрівлі володіє високою еластичністю, теплостійкістю, міцністю зчеплення з оброблюваних підставою.

Застосування. Використовується для гідроізоляції бетонних і металевих конструкцій (фундаментів і паль, заглиблюють в землю) для влаштування мастичних покрівель та їх ремонту в поєднанні зі склотканиною, руберойдом РПП 300 і без них. Може застосовуватися для антикорозійної обробки різних металевих поверхонь, в тому числі кузовів автомобілів і труб водопостачання.

Витрата мастики №21 при гідроізоляції 2,5-3,5 кг / м2, при влаштуванні мастичної покрівлі - 3,8-5,7 кг / м2.

Обмазувальна гідроізоляція для фундаменту / ТехноНІКОЛЬ № 24

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №24

Склад. Гідроізоляційна мастика ТехноНІКОЛЬ №24 (МГТН) представляє повністю готовий до застосування склад з нафтового бітуму. ТехноНІКОЛЬ №24 для фундаменту містить різні мінеральні наповнювачі, технологічні добавки і розчинник. Мастика не містить полімеру, тому не настільки еластична (відноситься до жорстких мембран), не використовується для обробки металевих конструкцій.

Застосування. Гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №24 призначена для гідроізоляції бетонних, залізобетонних та інших будівельних конструкцій зовні житлових приміщень.

Витрата (на 1 м2) гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ №24 на один шар близько 1 кг / м2.

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ для санвузлів / ТехноНІКОЛЬ № 31

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №31

Склад. Емульсійна мастика ТехноНІКОЛЬ №31 представляє собою готову до застосування водну емульсію з додаванням бітуму, модифікованого штучним каучуком. Гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №31 для санвузлів. Не містить розчинників, тому ідеально підходить для внутрішніх робіт. Завдяки водній основі суміш наносять на вологе, але не мокрі підстави.

Застосування. Призначений склад для влаштування гідроізоляції у внутрішніх приміщеннях (балконів, ванних кімнат, басейнів і підвалів), а також для влаштування та ремонту покрівель, обробці фундаментів, паль та інших конструкцій у вологому середовищі. Покриття володіє високою еластичністю, стійкістю до дії вологи, міцністю зчеплення і теплостійкість.

Витрата на 1 м2 при влаштуванні мастичної покрівлі 3,8-5,7 кг / м2, при обробці поверхонь - 2,5-3,5 кг / м2.

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ для бетону / ТехноНІКОЛЬ № 33

Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №33

Склад. Водно-емульсійні бітумна мастика ТехноНІКОЛЬ №33 модифікована латексом і різними полімерними модифікаторами. Гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ №33 також не містить розчинників. Використовується при механізованому нанесенні, при даному способі нанесення можна розпорошувати мастику з коагулянтом (водний розчин з сіллю, на 25 л води 4 кг солі) в пропорції 1 до 8.

Застосування. Найчастіше ТехноНІКОЛЬ № 33 використовується для гідроізоляції будівельних і при влаштуванні мастичних покрівель. Завдяки відсутності в складі розчинників може використовуватися для обробки внутрішніх приміщень: гідроізоляції підлоги у ванній під стяжку, обробці поверхонь на балконах і лоджіях, хоча вона поступається гідроізоляції Пенетрон за характеристиками.

Витрата. Обмазувальна гідроізоляція ТехноНІКОЛЬ витрата 3,5-4,5 кг / м2, при влаштуванні покрівлі - 4,5-5,5 кг / м2.

Мастика ТехноНІКОЛЬ гарячого нанесення / ТехноНІКОЛЬ № 41

Нанесення обмазувальної гідроізоляції

Склад. Матеріали гідроізоляційні гаряча ТехноНІКОЛЬ №41 (Еврика) виготовляється з покрівельного бітуму, модифікованого полімерними і мінеральними наповнювачами. Мастика сумісна будь-якими гідроізоляційними матеріалами, виробленими під маркою ТехноНІКОЛЬ. Застосування ТехноНІКОЛЬ №41 забезпечує надійну покрівельну систему при гідроізоляції покрівлі гаража своїми руками.

Застосування. Мастика ТехноНІКОЛЬ №41 призначена для ремонту і облаштування покрівлі (закладення тріщин і вибоїн в цементних і асфальтових стяжках, при установці водостічних воронок, а також в стиках і місцях примикання килима покрівлі до труб). Перед нанесенням суміш розігрівається до 160-180 ° С в бітумоплавильної установки.

Витрата обмазувальної гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ на 1 м2

Вартість гідроізоляції ТехноНІКОЛЬ

Оцініть статтю:

(уже проголосувало 3 відвідувачів, загальна оцінка: 5,00)
(уже проголосувало 3 відвідувачів, загальна оцінка: 5,00)   Завантаження Завантаження ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама