Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Послуга гідроізоляції сталевих труб і зовнішніх трубопроводів за найкращою ціною в Краснодарі

Основною умовою різного призначення є їх якісна гідроізоляція

Основною умовою різного призначення є їх якісна гідроізоляція. В обов'язковому порядку проводять роботи з гідроізоляції зовнішніх трубопроводів, а також різних підземних комунікацій.

Якісна гідроізоляція водопровідних, каналізаційних, вентиляційних труб забезпечить їх захист від впливу негативних факторів, що викликають корозію і руйнування матеріалу, дозволить скоротити кількість і вартість робіт.

Сучасні технології гідроізоляції труб і трубопроводів передбачають використання матеріалів, які мають високу еластичність, підвищену стійкість до впливу води, агресивних рідин і газів.

Використовують для проведення робіт різні матеріали, але щоб зробити гідроізоляцію сталевих трубопроводів з максимальним терміном експлуатації, слід звернути увагу на засоби, що містять полімерні компоненти.

Ефективним гідроізоляційним матеріалом є бітумно-за Ефективним гідроізоляційним матеріалом є бітумно-за

лімерние матеріали, які також називають «рідкою гумою». Після нанесення відбувається полімеризація полімерної емульсії, на поверхні утворюється герметичний шар без швів і стиків. В результаті робіт на ділянках стику труб різного призначення виключається утворення течі.

На трубопроводах з діаметром від 70 см і більше, «рідку гуму» наносять за допомогою спеціального обладнання механізованим способом, при обробці труб з діаметром до 50 см емульсію наносять вручну.

У порівнянні з традиційними матеріалами «рідка гума» володіє великими перевагами, в числі яких:

  • екологічна чистота - емульсія не містить токсичних розчинників;
  • висока адгезія до поверхонь з будь-якого матеріалу;
  • можливість проводити роботи на важкодоступних ділянках;
  • стійкість до впливу хімічних сполук.

Бітумно-полімерну емульсію використовують для гідроізоляції сталевих і алюмінієвих труб, розташованих на поверхні і під землею. «Рідка гума» ефективно ізолює місця з'єднання металевих і бетонних конструкцій. Оброблені ділянки трубопроводу надійно захищаються від впливу грунтової корозії, тому часто професійні послуги гідроізоляції трубопроводів в землі припускають використання бітумно-полімерних складів.

Для ефективного захисту водопроводу застосовують посилену гідроізоляцію сталевих труб водопостачання - багатошарове покриття, яке запобігає появі іржі.

Компанія Ре-Нова надає пов'язаних з гідроізоляцією труб і трубопроводів різного призначення.

  • систем опалення;
  • гарячого / холодного водопостачання;
  • димохідних труб.

Ми виконуємо роботи на наземних і підземних об'єктах із застосуванням найефективніших технологій. Дізнатися ціну гідроізоляції труби можна на сайті компанії, заповнивши невелику заявку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама