Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Послуги-обмазочная гідроізоляція

  1. Послуги-обмазочная гідроізоляція Обмазувальна гідроізоляція "ЦГіП" Обмазувальна гідроізоляція ...

Послуги-обмазочная гідроізоляція

Обмазувальна гідроізоляція "ЦГіП"

Обмазувальна гідроізоляція - один з найпоширеніших способів пристрою гідроізоляції фундаменту , Що пов'язано з простотою нанесення мастик, відсутністю швів, можливістю використання на елементах споруди складної конфігурації і механізованого нанесення (Напилювана гідроізоляція).

Купити обмазувальну гідроізоляцію Обмазочная гідроізоляція за вигідними цінами. Купити обмазочная гідроізоляція оптом і в роздріб

Наша компанія виконує роботи з гідроізоляції (замовити послуги - обмазочна гідроізоляція)

Ми Вам допоможемо вирішити проблеми з гідроізоляцією будь-якої складності! Консультація безкоштовна. Виїзд фахівця для огляду. Телефонуйте! +38 (044) 351 12 74, +38 (067) 504 99 69

Обмазувальна гідроізоляція являє собою покриття поверхні різними мастиками, однокомпонентними або двокомпонентними еластичними складами товщиною від 2 мм до 5 - 6 см.

Обмазувальна гідроізоляція   являє собою покриття поверхні різними мастиками, однокомпонентними або двокомпонентними еластичними складами товщиною від 2 мм до 5 - 6 см

Сіол Б2К (обмазочна гідроізоляція)

Існує кілька способів захисту будівлі від впливу вологи. Одним з найдоступніших в плані вартості і використання є обмазочна гідроізоляція. Вона має на увазі покриття поверхонь спеціальною речовиною, яка не пропускає воду всередину приміщень. Варіант може використовуватися для робіт всередині і зовні приміщень. При правильному виконанні всіх етапів процесу захисний шар витримує натиск води до 0,2 МПа.

Послуги обмазочная гідроізоляція

Обмазувальна гідроізоляція використовується для зовнішньої гідроізоляції будівлі - обробка фундаменту для захисту від грунтових вод, обробка плоского даху для захисту від опадів. Також використовується для внутрішньої гідроізоляції - обробка стін підвалу, обробка підлоги і стін ванної кімнати. За допомогою обмазувальної гідроізоляції закриваються тріщини на стінах. Досить згадати, як відбувається гідроізоляція панельних будинків. З боку вони виглядають, як разлічённие на прямокутники коробки.

Як обмазувальної гідроізоляції використовуються бітум і все бітум містять матеріали.

Як обмазувальної гідроізоляції використовуються бітум і все бітум містять матеріали

Бітумна обмазочная гідроізоляція

Також на основі бітуму можуть використовуватися інші речовини, які характеризуються значною довговічністю і рядом інших важливих властивостей. Існує безліч варіантів, кожен з яких має свої переваги і недоліки:

  • Мастики на основі бітуму, змішані з полімерами. За властивостями схожі на звичайний бітум, але служать довше.
  • Гарячі мастики. Головна перевага - невисока ціна, але для робіт речовина потрібно сильно розігрівати.
  • Холодні мастики. Такі речовини виготовляються на основі органічних розчинників. Їх можна використовувати тільки зовні приміщення.
  • Речовини на водній основі. Абсолютно безпечні для здоров'я людини, так що такі мастики можна використовувати і для внутрішньої обробки.
  • Матеріали з основою з бітуму і латексу (рідка гума). Цікаві простотою і високою швидкістю створення гідроізоляційного шару. Це один з кращих варіантів, за допомогою якого можна обробити до 1000 кв. м за один день.

Купити обмазувальну гідроізоляцію або замовити послугу: обмазочна гідроізоляція. Ви можете у нас.

Виїзд фахівця для огляду, Професійні майстри. Найсучасніші технології. Наші фахівці абсолютно безкоштовно розроблять технологію для вирішення вашої проблеми!

Ми гарантуємо якість своєї роботи!

[email protected]

+38 (044) 351 12 74, +38 (067) 504 99 69

Дзвоніть прямо зараз!

Дзвоніть прямо зараз

гідроізоляція Telegram

гідроізоляція Telegram

гідроізоляція Viber

гідроізоляція Viber

гідроізоляція WhatsApp

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама