Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пристрій гідроізоляція і укладання плитки для підлоги

  1. ПРИКЛАД СТРУКТУРИ підлоги В РОЗРІЗІ
  2. Розділові шви, деформаційних, ТЕМПЕРАТУРНІ.

Нижче наведені технічні рекомендації та деякі корисні поради гарантують довговічність експлуатації і надійність виконаних робіт від протікання терас, зимових садів, лоджій і балконів. Пристрій гідроізоляція і подальша укладання плитки для підлоги.
В процесі експлуатації даного типу приміщень, в залежності від умов середовища, сприймаються різні навантаження.
-Механічна навантаження.
Експлуатаційна навантаження (концентрована) або прохідна, цього піддаються абсолютно всі типи підлог поверхні.
-Гідротерміческіе навантаження.
Постійні критичні умови, цикли низьких і високих температур, ступінь вологості, обмерзання.
Високий рівень вологих, гідротермічних навантажень на увазі пристрій обмазувальної гідроізоляції даних приміщень, застосовуючи матеріали з властивостями еластичності для нанесення на деформовані основи, які гарантовано забезпечать повну гідроізоляцію і герметичність підстави, виконавши подвійне нанесення з дотриманням технологічного процесу та вимог щоб уникнути ризику проникнення води під покриття навіть при жорстких умовах експлуатації.

Для того щоб забезпечити стік дощової води необхідно виконати стяжку з разуклонкой з мінімальним ухилом 2% у напрямку до зливним каналах для збору води (лотки, зливні канали, трапи, жолоби) на деяких чистових покриттях з рифленою структурою і великою кількістю термічних, дистанційних швів (Керамограніт, граніт, бруківка) для поліпшення відтоку вологи ухил слід збільшити в межах 5% на 1 погонний метр, так як відтік води на них ускладнює і утримує сама поверхня. Стяжка під ухилом повинна бути виконана без великих пір і щільно прилягати до поверхні підстави. Для цього перед укладанням тонкошарової контактної стяжки, слід виконати зчіплюючий шар «праймер» Праймер - це матеріал, який застосовується для попередньої підготовки поверхні перед нанесенням будь-якого подальшого контактного шару.

ПРОИЗВОДИМ ПІДГОТОВКУ ПІДСТАВ З гідроізоляції під Облицювання підлогових покриттів

Будівельний термін «праймер» - це грунтовка приготований з матеріалів поліпшують адгезію до розчину, або зробити грунтовку поверхні грунтом глибокого проникнення. Праймер наноситься за допомогою звичайного валика або будівельної пензлем «матлавіца» далі виконується безпосередньо стяжка підлоги. Як розділових стиків по периметру стін перед вирівнюванням статі, необхідно прокласти стрічку (демпферну) з будь-якого спіненого матеріалу товщиною 3-10мм придатний для шумоізоляції. Другим варіантом підготовки є плаваюча стяжка на роздільник поліетиленової плівки, чим товще поліетилен плівка тим зростає ступінь додаткової гідроізоляції, даний тип пристрою необхідно виконувати в умови що товщина стяжки перевищує 50мм.

ПРИКЛАД СТРУКТУРИ підлоги В РОЗРІЗІ

ПРИКЛАД СТРУКТУРИ підлоги В РОЗРІЗІ

Після того як виконано вирівнювання підлоги стяжкою з цементних розчинів, потрібно витримати час дозрівання, при нормальних умовах температури і вологості даний період становить 5-7 днів на кожен сантиметр товщини. У разі дефіциту часу і стислі терміни , Підстава під гідроізоляцію можна виконати швидко схоплюється матеріалу зі зменшеним терміном дозрівання, як приклад підійдуть такі матеріали як LITOCEM лінійки Litikol або MAPECEM Mapei застосувавши дані матеріали, вже через 24-48 годин, можна приступити до пристрою гідроізоляції. У випадках якщо передбачається теплоізоляція, звукоізоляції, його необхідно розмістити під розчинної масою застосовуваного матеріалу. Ізолюючі матеріали не стійкі до механічних навантажень, після їх прокладки, відразу ж необхідно виконати зверху захисну стяжку, посилену сталевою зварною сіткою товщиною відповідної щільності ізоляційної прокладки.

Розділові шви, деформаційних, ТЕМПЕРАТУРНІ.

У процесі змін і коливань температурних режимів, що діють на поверхню, обов'язкове пристрій деформаційних стиків, які компенсують напругу на стику кордонів шва, що утворюється в результаті теплового розширення. Площа поверхні повинна бути розділена на сектори, максимально дозволений квадрат не повинен перевищувати за розмірами 4 на 4 метри, більш точні місця де виконувати компенсаційний шов, слід вибирати виходячи з проектних розташувань прихованих конструкцій і систем. По можливості розташування і ширина компенсаційно - деформаційних швів повинна відповідати формату підлогового покриття, з урахуванням розташування дистанційних затирочних швів між ними, в будь-якому випадку його ширина не повинна становити менше 10 мм.

По можливості розташування і ширина компенсаційно - деформаційних швів повинна відповідати формату підлогового покриття, з урахуванням розташування дистанційних затирочних швів між ними, в будь-якому випадку його ширина не повинна становити менше 10 мм

Mapelastic відноситься до класу двокомпонентних сухих будівельних сумішей.

Mapelastic відноситься до класу двокомпонентних сухих будівельних сумішей

LITOKOL ELASTOCEM MONO - спеціальна суха суміш на цементній основі

ПРИСТРІЙ ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ
Обмазувальна гідроізоляція на відміну від традиційного устрою наплавлюваного бітумної гідроізоляції, відрізняється тим що, обмазочна нанесення виконується безпосередньо під плиткове покриття і дозволяє запобігти проникненню вологи і захистити саму стяжку від вбирання води. Даний вид гідроізоляції застосовують повсюдно, при влаштуванні гідроізоляції в плавальних басейнів під укладку плитки і мозаїки, гідроізолюють душові піддони, застосовують на дахах. Як огляду матеріалів підійде продукція фірм лідерів Mapei двох компонентна гідроізоляція на цементній основі з компонентом латексу Mapei Mapelastic, еластична гідроізоляція ELASTOCEM або COVERFLEX.

Дані гідроізоляційні матеріали володіють:
• Високої еластичністю і гідроізоляцією.
• Відмінною адгезію з конструкціями залізобетону, цементними стяжками, а також відмінно наносяться і прилипають до гладким компактним не вбирає поверхнями: як наприклад, сантехнічні елементи, пластикові труби, керамічна плитка, натуральний камінь і ін.
• Високою стійкістю до вуглекислого газу, хлоридів і сульфатів
Послідовність нанесення:
• Встановити гідроізоляційну стрічку на всі стики стіна / стіна і стіна / підлога між шарами гідроізоляції.
У лінійках є також різні спеціальні елементи потрібних розмірів (зовнішні і зовнішні кути) для полегшення нанесення.

При високій температурі обмазочная гідроізоляція має властивості висихати занадто швидко або можуть виникнути труднощі при її нанесенні, утворення грудок і підтяжки з глибокими порами. У такій ситуації рекомендуємо виконувати роботи в більш пізній час і зберігати матеріали в місці захищеному від прямих сонячних променів. Крім того, після нанесення Mapei Mapelastic або ELASTOCEM COVERFLEX повинні бути захищені від ходінь по ній і потрапляння рідин на свіжу поверхню протягом перших 24 годин.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама