Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проекти та будівництво тераси на другому поверсі будинку

  1. установка тераси
  2. Як поліпшити зовнішній вигляд тераси
  3. Утеплення будинку і тераси
  4. Оригінальні рішення для дизайну тераси

Всі роботи по зведенню основи під відкриту терасу не займають великої кількості часу. Це можливо завдяки сучасним досягненням в галузі будівництва і створення покращених матеріалів, щоб швидко застосовувати і полегшують роботу по установці веранди . Всі роботи по зведенню основи під відкриту терасу не займають великої кількості часу

Оригінальний пристрій тераси на другому поверсі котеджу

Перед початком робіт по установці тераси на другому поверсі необхідно продумати наступні моменти:

установка тераси

Тепер переходимо до основного виду роботи. Встановлюючи нашу цегляну стіну, яка насправді є термопанелей. Кожна з частин термопанелі складається з трьох шарів:

  • Перший шар - це жорстке підставу;
  • Другий - утеплювач і гідроізоляція;
  • Третій шар - це обробка.

Перший шар підстави допомагає зберегти форму всієї панелі. Утеплювач служить в якості термоізоляції, яка допомагає зберегти тепло.

Утеплювач служить в якості термоізоляції, яка допомагає зберегти тепло

Приклад пристрою тераси на другому поверсі будинку з панелей

Ну, і останній шар - обробка з керамічної плитки, що є хорошим доповненням зовнішнім виглядом. Термопанелі між собою з'єднуються спеціальним методом, називається він «шип-паз». Таку назву означає, що на фасаді вдома не буде швів. Все термопанелі будуть виглядати як цілісна справжня цегляна стіна. До того ж таке з'єднання допоможе зберегти тепло на веранді.

У XIX столітті цегляна кладка прикрашала практично кожен будинок в російській імперії. Але про такі технології, які є сьогодні, тоді навіть і не мріяли.

Поруч з будинком робиться фундамент на гвинтових палях для подальшого кріплення веранди. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні свою веранду в будинку, який стоїть на низині, і поруч біля нього є джерело води, то після закінчення зими фундамент вашого будинку або веранди може не витримати напливу води. Використовуючи гвинтові палі, ви будете в цілковитій безпеці, так як вони абсолютно надійні і ніколи не підведуть.

Оригінальне рішення тераси під відкритим небом

Термопанелі мають різні додаткові елементи, завдяки яким можна обшити будинок або веранду дуже акуратно. Наприклад, є спеціальні панелі для прорізів вікон або одвірків. Такі спеціальні панелі відрізняються за кольором від основного фасаду. Колір цих елементів темніше основного кольору термопанелей. Таким чином, ми підкреслимо геометрію тераси, захистивши двері та віконні прорізи.

якщо навісу в будинку немає, щоб проводити час на свіжому повітрі, то відкрита тераса на другому поверсі - вибір саме для вас. На дачних ділянках така будова просто необхідно. Для покриття тераси використовується спеціальна терасна дошка. Перевірку часом така дошка пройшла. Її укладають на відкритих терасах, причалах, альтанках, загалом, скрізь, де є сонце і дощ, мороз і сніг. Така дошка вміє виживати в самих екстремальних умовах, і все завдяки своєму хитрому складу і гідроізоляції.

Така дошка вміє виживати в самих екстремальних умовах, і все завдяки своєму хитрому складу і гідроізоляції

Схема гідроізоляції тераси на другому поверсі котеджу

Вона складається з тирси і поліетилену. Від дерева їй дісталася натуральна краса, а від поліетилену - довговічність. Далі ви можете прикрасити свою терасу за допомогою декоративних колон «кортиків». Завдяки сучасним технологіям така прикраса має малу вагу і високу міцність, що важливо для будови на другому поверсі. В основному такі прикраси для тераси робляться з пінополіуретану.

Завдяки невеликій вазі навантаження на фасад тераси є мінімальною. Незважаючи на те що в основному такі прикраси мають білий колір, якщо ви бажаєте залишити цей же колір, краще нанести ще раз білу фарбу. Це необхідно тому, що матеріал поліуретан може жовтіти на сонці, а завдяки фарбі він зберігає свій початковий вигляд.

Як поліпшити зовнішній вигляд тераси

Після закінчення встановлення тераси кращим методом ще більше поліпшити зовнішній вигляд буде фарбування. Одним з найбільш поширених і загальноприйнятних квітів, в які фарбують тераси, є білий, він підкреслює важливість будови.

Для укладання даху тераси краще використовувати листи полікарбонату. Такий матеріал прозорий і дозволяє висвітлювати терасу за допомогою сонця, а також має гідроізоляційні властивості. Завдяки цьому все залишиться повітряним і витонченим.

Приклад облаштування тераси на другому поверсі

В класичних російських садибах для огорожі було прийнято використовувати ковані елементи. Наша садиба сучасна, і їй підійдуть спеціально придбані огорожі для тераси, які збираються просто як конструктор і при цьому мають різну ширину, довжину і висоту. Можна самому вибирати висоту і частоту стійок.

Утеплення будинку і тераси

Для початку закріплюємо на колодах старого фасаду гідроізоляцію, після чого починаємо пришивати дерев'яний брус. Це каркас для майбутньої обробки. Колоди, звичайно, хороші, але для капітального утеплення будинку , А також для тераси дачного будиночка кращим чином підійдуть вікна зі склопакетами. Якщо ви хочете пофарбувати раму вікон і бруси, то це практичніше і акуратніше робити до монтажу. Також варто пам'ятати, що, вибираючи великі вікна, ви ризикуєте спотворити пропорції фасаду. Через це будинок буде здаватися менше, ніж він є насправді.

Через це будинок буде здаватися менше, ніж він є насправді

Детальна схема утеплення тераси

Але щоб виправити таку проблему, потрібно просто зменшити отвір.
Для утеплення фасаду тераси краще використовувати термопанелі, які йдуть відразу з утепленням і дозволять обігріти терасу в холодну пору. Крім того, ця будова можна облаштувати за допомогою дикого каменю або спеціального цегли, що дозволить добре утеплити його.

Таким способом можна навіть оновити стару терасу з дерева. Вся робота займе не більше одного дня. Спочатку робимо підготовчі роботи. На цоколі закріплюємо планку з оцинкованої сталі. Така будова буде підтримувати додатковий утеплювач. Він потрібен для того, щоб нашу веранду не продуваються знизу, особливо з огляду на розташування на другому поверсі.

Оригінальні рішення для дизайну тераси

Варіант дизайну тераси в стилі хайтек

Якщо ви хочете зробити вашу терасу унікальною і не схожою на інші, радять використовувати різні типи огорож, які допоможуть створити такі асоціації, як палуба корабля, сільський будинок або лісова хатинка. Для досягнення краси і унікальності можна використовувати такі інструменти, як якірний ланцюг, лоза у вигляді мотузки або невеликі за розміром дошки.

Якщо ж ви хочете зробити щось більш екзотичне, то для вас підійде східний колорит, який досягається такими прикрасами, як візерунки, яскраві подушки і меблі з якісного матеріалу, а також різне озеленення майданчика навколо тераси.

Крім того, потрібно заздалегідь визначитися з кількістю меблів, яка буде встановлена ​​на вашій терасі. В основному це безпосередньо залежить від кількості ваших домочадців. Меблі для тераси в основному робиться з легких і простих в обслуговуванні матеріалів, таких як пластик або дерево.


Якщо ви хочете створити атмосферу затишку і в вечірній час, то майданчик вашої ділянки повинна бути добре освітлена, а також в ній має бути присутня гідроізоляція від вологи для меблів. Як джерело світла підійдуть такі варіанти, як садові ліхтарі , Світлодіодні світильники, яких зараз велика кількість, і завдяки яким ви зможете підібрати саме варіант, який підходить під ваш дизайн.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама