Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

СТАХЕМА. Як правильно купити просочення для дерева

Дерево як будівельний матеріал вже давно зарекомендувало себе з кращого боку. Екологічність, декоративність і універсальність деревини роблять її дуже популярним матеріалом як для будівництва, так і в ролі обробки приміщень. На жаль, дерево досить легко може постраждати: небезпека для нього представляють ультрафіолет, вологість, грибки та пліснява, комахи-шкідники. Щоб дерев'яні будівлі і елементи конструкцій служили довше, знадобиться ретельний догляд за ними і перший крок - просочення для дерева. Купити засіб для цієї операції сьогодні нескладно. Важливіше правильно його вибрати і застосувати.

У складі коштів для просочення деревини є ряд хімічних речовин, які підвищують стійкість матеріалу перед хворобами і погодними умовами, що в цілому робить експлуатаційний термін дерева набагато більше. Просочення для дерева на водній основі є одним з найпопулярніших видів захисних засобів. В її складі майже немає токсичних речовин, шкідливих для організму. Водовідштовхувальні просочення здатні проникнути ще глибше в матеріал, але в них більше шкідливих речовин.

Залежно від складу виділяють кілька типів просочень. Для інтер'єрів і внутрішнього оздоблення добре підходить акрилова просочення для дерева. Купити просочення для дерева , Яка підходить для зовнішніх робіт, краще серед масляних засобів. А алкідні просочення вважають досить універсальними.

Хоча основний «букет» проблем деревини виникає через підвищену вологість, не варто забувати і про те, що цей матеріал легко запалюється. Для захисту від вогню існують спеціальні просочення, які консервують елементи дерева і роблять його більш стійким до займання або іншим ушкодженням.

Зверніть увагу на те, що просочення не є універсальним захисним засобом. Якщо вам знадобиться якісна гідроізоляція для дерева, то після просочення найкраще покрити матеріал лаком, який створить міцну прозору плівку, що не пропускає вологу. Існують також спеціальні просочення, які створюють еластичний захисний шар, але їх скоріше зараховують до лакофарбових продуктів.

Для довговічного захисту вам знадобиться якісна і правильно підібрана просочення для дерева. Купити засіб - це тільки частина справи. Щоб отримати бажаний ефект, потрібно наносити просочення методами, зазначеними в інструкції до засобу, а також дотримуватися всіх правил. Для того, щоб просочення добре закріпилася всередині деревини, потрібен відповідний температурний режим і рівень вологості. Перед нанесенням просочення деревину потрібно ретельно очистити від забруднень, сучків і т.п. Добре просочений матеріал має набагато менше шансів стати «жертвою» цвілі або шкідливих комах.

Ми з радістю дамо вам консультацію про типах просочень і їх використанні і надамо широкий вибір продукції в будь-якому ціновому діапазоні. У нас ви знайдете все як для первинної обробки дерева, так і для фінішного покриття.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама