Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ТЕХНОЕЛАСТ - ефективна гідроізоляція плоских покрівель


Покрівельна мембрана ТЕХНОЕЛАСТ - передові технічні рішення в новому будівництві та реконструкції промислових підприємств.



Сьогодні в Росії будуються і оновлюються сотні промислових підприємств, що оснащуються найсучаснішим дорогим устаткуванням. Формується велика логістична інфраструктура складських терміналів всіх класів і мережевих торгових комплексів. При цьому приділяється пильна увага безпеки як виробничого процесу, так і станом основних матеріальних фондів.

В рамках розвитку підприємств і модернізації основних фондів, здійснюються капітальні ремонти будівель і будівництво нових будівель і споруд. Покрівля, в такому випадку, зобов'язана забезпечувати захист від впливу атмосферних опадів і надійність протягом всього терміну служби. Забезпечити багаторічну гідроізоляцію десятків і навіть сотень тисяч квадратних метрів - складна інженерна задача, вирішити яку буває необхідно в стислі терміни і з урахуванням обмеженого бюджету.

При будівництві нових промислових будівель часто застосовуються легкі сталеві металеві конструкції, характеризуючи такі споруди як швидкобудуюємі. У таких спорудах несучим підставою даху є профільований настил. Покрівельна система повинна бути легкою і швидкомонтованою - і при цьому, завдяки товстому покриттю, відрізнятися своєю надійністю і зручністю в експлуатації, яка прощає незначні механічні пошкодження. Особливо така система ефективна із застосуванням бітумно-полімерної мембрани ТЕХНОЕЛАСТ СОЛО РП1 .

Матеріал ТЕХНОЕЛАСТ СОЛО РП1 повністю відповідає вимогам СП 17.13330.2017 «Покрівлі», що пред'являються до одношаровим бітумоісткого покрівель. Він має міцну армовану поліефірную основу підвищеної міцності, яка забезпечує показник опір раздиру стрижнем цвяха більш 240Н. На лицьову поверхню матеріалу нанесений захисний шар з крупнозернистого гідрофобізованного сланцю, який надійно захищає бітумно-полімерне покриття від УФ-випромінювання, а також надає покриттю додаткову механічну міцність при впливі динамічних і статичних навантажень під час експлуатації покрівлі (сніг, ходіння обслуговуючого персоналу і т. д.)

Товщина матеріалу в 5 мм (!) І бітумно-полімерна високоякісна суміш забезпечують унікальний для покрівельної мембрани ефект - матеріал здатний до самозаліку при дрібних пошкодженнях, що виникають в процесі експлуатації покрівельного килима. Для монтажу матеріалу є спеціальна кромка поздовжнього нахлеста шириною 120 мм. Шви надійно зварюються за допомогою автоматичного обладнання або газового пальника.

Матеріал може застосовуватися у всіх кліматичних зонах Росії - від заполярного кола до чорноморських субтропіків. Потенційно можливий термін служби матеріалу, згідно з висновком Цниипромзданий, становить понад 35 років.

ТН-ПОКРІВЛЯ Соло
1.ПАРОБАРЬЕР С; 2.Мінераловатний утеплювач ТЕХНОРУФ Н ПРОФ; 3.Мінераловатний утеплювач ТЕХНОРУФ Н КЛИН; 4.Мінераловатний утеплювач ТЕХНОРУФ В ЕКСТРА; 5.Телескопіческій кріплення ТехноНІКОЛЬ; 6.ТЕХНОЕЛАСТ СОЛО РП1

При реконструкції будівлі, пристрій покрівельної системи з механічним кріпленням часто не представляється можливим з різних причин. Одна з них - це те, що більшістю несучих підстав дахів є ребристі залізобетонні плити, в яких механічна фіксація конструктивних шарів покрівельної системи може призвести до зниження несучої здатності самої ребристою плити.

Найбільш надійним способом кріплення покрівлі є суцільна приклейка до основи. Пристрій стяжки в покрівельних конструкціях з ребристими плитами тягне за собою необхідність додаткового обстеження і отримання висновку про здатність конструкції витримувати додатковий вагу. Виходить, що відхід від стяжки на таких дахах і заміна механічного кріплення на приклейку всіх конструктивних шарів є найбільш оптимальним вибором.

Розроблені компанією ТехноНІКОЛЬ нові покрівельні системи з бітумно-полімерними матеріалами поєднують в собі передові технічні рішення і економічний ефект через виключення з покрівельної системи стяжки. Дані системи отримали назву ТН ПОКРІВЛЯ Солід і ТН ПОКРІВЛЯ Експрес Солід .

У даних системах застосовується двошарове рішення з використанням суцільного приклеювання: нижній шар - матеріал УНІФЛЕКС ЕКСПРЕС ; верхній - ТЕХНОЕЛАСТ ПЛАМЯ СТОП . Двошарове покрівельне покриття дозволяє отримати надійну і стійку до навантажень покрівлю, а також уникнути можливих помилок монтажу в нахлёстках за рахунок зміщення шарів при укладанні покрівлі. Метод суцільної приклеїла також гарантує локалізацію будь протікання.

Також застосовуючи матеріал Техноеласт ПОЛУМ'Я СТОП в якості верхнього шару покрівлі, згідно з таблицею п. 5.2 СП 17.13330.2017, в залежності від основи під покрівлю можна повністю піти від влаштування протипожежних розтинів, як наприклад в системі ТН ПОКРІВЛЯ Експрес Солід.

ТН-ПОКРІВЛЯ Солід
1.БІПОЛЬ; 2.Бітум нафтовий покрівельний БНК 90/30; 3,4.Пліти теплоізоляційні PIR; 5.Праймер бітумний ТехноНІКОЛЬ №01; 6.УНІФЛЕКС ЕКСПРЕС; 7.ТЕХНОЕЛАСТ ЕКП

Якісні і прості в застосуванні гідроізоляційні матеріали ТЕХНОНІКОЛЬ забезпечують надійний захист сотням промислових будівель, торгових і складських комплексів від Калінінграда до Владивостока, від Салехарда до Ялти, гарантовано зберігаючи конструкції покрівель від опадів і інших механічних впливів.

Максим НЕСТЕРОВ, технічний фахівець напряму «Бітумно-полімерні рулонні матеріали» корпорації ТехноНІКОЛЬ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама