Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Устаткування для рідкої гуми

  1. Устаткування для рідкої гуми серії УЖК-2
  2. Технічні характеристики установок УЖК-2
  3. Багатофункціональна установка МАРС-2
  4. Комплект поставки установок УЖК-2
  5. Сировина для нанесення рідкої гуми
  6. Робота обладнання в відсутності електромережі
  7. Засоби індивідуального захисту при роботі з рідкою гумою

Виробляємо обладнання для нанесення рідкої гуми з використанням методу розпилення під тиском двухкомпонентной бітумно-полімерної емульсії. Нанесення рідкої гуми здійснюється спеціальним двоканальним обладнанням високого тиску, робочі склади закачуються установкою і проходячи через розпилювальний пістолет змішуються на виході в заданій пропорції, затвердіння суміші відбувається протягом декількох секунд. Кінцеве покриття являє собою безшовну резиноподібного однорідну масу, яка і отримала назву «рідка гума».

Застосування даного обладнання сприяє значному підвищенню продуктивності праці, за рахунок великої швидкості нанесення покриття і скорочення числа наносяться шарів. Так, час нанесення одного квадратного метра покриття товщиною 3 мм. в один шар, становить всього 40 секунд.

Застосування компресора або відкритого вогню (газові пальники та ін.) Для нанесення рідкої гуми не потрібно!

Устаткування для рідкої гуми серії УЖК-2

Установки серії УЖК-2 розроблені нашим підприємством і випускаються нами з 2010 року., Конструкція установки захищена патентом РФ.

Установки УЖК-2 є двоканальними і складаються з наступних основних вузлів: насосної станції на базі двох насосів і двоканального розпилювача ( «пістолета»). Застосовуються для нанесення будь-яких марок двокомпонентних рідких гум: «ТЕХНОПРОК», «CBS», «Профікс», «БРИТ», «Ліквідрабер», «Слов'янка» ...

Високий тиск, що розвивається насосами установки, дозволяє виробляти мелкодисперсное розпорошення компонентів. В установці використовується система рециркуляції компонентів, що дозволяє оператору перекрити крани на розпилювального пістолета і припинити напилення, не вимикаючи привід установки: насоси при цьому продовжують качати, компоненти від пістолета повертаються в робочі ємності, здійснюється рециркуляція компонентів.

Установки є професійним обладнанням, відрізняються простою і надійною конструкцією, легко обслуговуються, мають малу вагу і невисоку вартість!

Обладнання випускається в наступних модифікаціях:

УЖК-2 СР, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми, харчування здійснюється від мережі 220 в.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 30 м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 10 м.

На установку можна встановити додаткове навісне обладнання .

УЖК-2 СТР, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми, харчування здійснюється від мережі 380 в.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 30 м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 10 м.

На установку можна встановити додаткове навісне обладнання .

УЖК-2 СТР mini, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми, харчування здійснюється від мережі 380 в.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 30 м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 15 м.

Відрізняється від установки УЖК-2 СТР конструкцією корпусу і спрощеним блоком управління, тому на установку не можна встановити навісне обладнання.

УЖК-2 БР, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми, не вимагає підключення до мережі.

В якості приводу використовується бензиновий привід, встановлений бензиновий двигун 8,0 к.с. Установка комплектується двигуном gx270 Honda, це 4-тактний одноциліндровий бензиновий двигун з верхнім розташуванням клапанів (ОНV), горизонтальним валом і повітряним охолодженням. Двигуни Honda GX - це найкраще рішення для роботи в тяжких умовах на професійних агрегатах.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 45м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 30м.

Однієї заправки бензинового двигуна (5 літрів палива АІ-92) вистачить на 3 години безперервної роботи.

УЖК-2 БР mini, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми, не вимагає підключення до мережі.

В якості приводу використовується бензиновий привід, встановлений бензиновий двигун 5,0 к.с. Установка комплектується двигуном gx200 Honda, це 4-тактний одноциліндровий бензиновий двигун з верхнім розташуванням клапанів (ОНV), горизонтальним валом і повітряним охолодженням.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 45м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 30м.

Установка відрізняється від УЖК-2 БР полегшеною конструкцією корпусу, малою вагою і габаритами.

Однієї заправки бензинового двигуна (3 літри палива АІ-92) вистачить на 3 години безперервної роботи.

УЖК-2 ЕБР mini, двоканальна установка для нанесення рідкої гуми економ класу, не вимагає підключення до мережі.

Установка комплектується бензиновим двигуном ZONGSHEN (ЗОНГШЕН) ZS 168 або іншим аналогом двигуна gx200 Honda.

Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 15 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 45м. Установка забезпечує підйом компонентів на висоту до 30м.

Установка відрізняється від УЖК-2 БР mini більш доступною ціною.

Технічні характеристики установок УЖК-2

Параметри / назва УЖК-2 СР УЖК-2 БР УЖК-2 СТР УЖК-2 СТР mini Продуктивність по сировині, [л / хв] 5-8 6-10 5-8 5-8 Висота підйому компонентів, максимальна [м] 10 30 15 15 Регулювання продуктивності, компонентів Так Так Так Так Cистема рециркуляції компонентів Так Так Так Так Харчування, В 220 В Бензин 380 В 380 В потужність, [кВт] 3,0 - 3,0 3,0 Плавний пуск Так Так Так Ні захист приводу від перевантажень Так Так Так Так Наявність системи рециркуляції Так Так Так Так Довжина рукава до розпилювача, в комплекті / максимальна, [м] 15/30 15/45 15/30 15/30 Габаритні розміри, ДхШхВ [См] 90х62х55 90х70х80 90х62х55 70х30х60 Маса (без шлангів), [кг] 60 60 60 40 Наявність пістолета розпилювача рідкої гуми в комплекті Так Так Так Так Установка додаткового навісного обладнання для карбамідного пінопласту Так Ні Так Ні Установка додаткового навісного обладнання для пінополіуретану (ППУ ) Так Ні Так Ні

Все обладнання для нанесення рідкої гуми комплектуються якісними імпортними комплектуючими, шланги високого тиску розраховані на високий робочий тиск, застосовуються якісні форсунки виробництва Італії.

Багатофункціональна установка МАРС-2

Установка МАРС-2С є багатофункціональним апаратом і застосовується для нанесення будь-яких марок двокомпонентних рідких гум, а також однокомпонентних рідких мастик, ін'єктування мікроцемента, виконання гідрофобізації і отсечной гідроізоляції, нанесення гідроізоляційних складів на основі цементу, нанесення декоративних складів і рідкої пробки ...

Харчування установки здійснюється від мережі 220 в. Робочий тиск до 16 атм. Загальна продуктивність двох насосів до 8 літ / хв. В установці використовується система рециркуляції компонентів, що дозволяє оператору перекрити крани на розпилювального пістолета і припинити напилення, не вимикаючи привід установки. Штатна довжина шлангів від насосів до вудки - 10 метрів. Шланги можна подовжувати, максимально допустима довжина шлангів - 15 м.


Комплект поставки установок УЖК-2

Стандартної комплект обладнання для нанесення рідкої гуми включає в себе (можлива додаткова комплектація: подовжені шланги, запасні форсунки, насоси і т.д.):

1) Насосна станція.

1) Насосна станція

2) Комплект всмоктуючих шлангів з забірними фільтрами, 2 шланга по 2,5 м.

3) Комплект подають шлангів (від насосів установки до розпилювального пістолета), 2 шланга по 15м.

3) Комплект подають шлангів (від насосів установки до розпилювального пістолета), 2 шланга по 15м

4) Комплект зворотних шлангів, 2 шланга по 2,5 м.

4) Комплект зворотних шлангів, 2 шланга по 2,5 м

5) Розпилюючий двоканальний пістолет з комплектом форсунок.

6) Технічний паспорт на установку.

Сировина для нанесення рідкої гуми

Сировина - це 2 компонента. Компонент «А» рідка гума (полімерно-бітумна емульсія), це рідина, поставляється в бочках, пластикових контейнерах. Компонент «Б» (коагулянт), водний розчин хлористого кальцію технічного (СаCl2, 1 сорт по ГОСТ 450-77). Концентрацію сольового розчину і співвідношення компонентів необхідно уточнювати у виробника рідкої гуми. Як правило, використовується 10% сольовий розчин, співвідношення компонентів 1/8 або 1/10 (сольовий розчин / емульсія). Поставляється в сухому вигляді в мішках по 25 кг.

Швидкість затвердіння рідкої гуми безпосередньо залежить від температури повітря. Справа в тому, що при попаданні каталізатора на бітум з емульсії виділяється вода (до 80% - відразу), решта 20% - розтягнуті в часі. І ось ця вода повинна повністю випаруватися. Тільки після цього матеріал набуває все свої чудові властивості. Наприклад, якщо нанесення рідкої мембрани виробництва Канада здійснено при температурі +25 С і на вулиці сонячно, то вже через 3-4 години вся вода випарується і можна буде ходити по мембрані. Але от якщо температура на вулиці +5 С і похмуро, то матеріал випаровування вологи може розтягнутися на кілька днів.

При виконанні гідроізоляційних робіт рідкої гумою слід дотримуватися таких вимог

При підготовці поверхні її знепилюють, очищають від плям розчину, бруду, жиру. Перед нанесенням покриття підставу грунтують (наноситься один компонент "А" або праймер).

Забороняється наносити рідку гуму під час дощу або снігопаду, якщо існує небезпека потрапляння опадів на підставу (відсутні захисні тенти над дахом). Рідка гума має наноситися і полимеризоваться (перші 24 години) при температурі основи і навколишнього повітря не нижче + 5 ° С.

Витрата рідкої гуми (для покрівлі) залежить від рівності підстави, марки рідкої гуми і орієнтовно може прийматися: 4,2 кг / м² при товщині 3 мм.

Опис марок рідкої гуми

Робота обладнання в відсутності електромережі

Для проведення робіт на апараті УЖК-2ср у випадку відсутності електромережі, установку слід підключити до бензогенераторов (потужністю 5 кВт).

Засоби індивідуального захисту при роботі з рідкою гумою

При нанесенні рідкої гуми необхідно забезпечити захист оператора від попадання розпилюються робочих складів. Для комплексного захисту оператора використовується робочий одяг і засоби індивідуального захисту . В арсенал засобів індивідуального захисту входять: захисний комбінезон, рукавички, респіратор, робоче взуття, захисні окуляри.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама