Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лазерне гравірування по дереву в Москві. Гравірування сувенірів з дерева. Низькі ціни!

  1. Лазерне гравірування по дереву
  2. Процес і переваги способу

За статистикою безликі і «прісні» подарунки хоча б раз в житті псували свято кожній людині: стандартні статуетки, схоплені в найближчому кіоску книги, фотоальбоми з магазину приколів ... Але ж зробити крок в сторону від цієї тенденції простіше простого: досить придбати сувенір з натуральної деревини і скористатися доступною за ціною послугою лазерного гравірування по дереву. Основний інструмент гравера - сучасний керований комп'ютером верстат - направить промінь по поверхні в повній відповідності з Вашим ескізом і доб'ється ідеально якісних ліній, контурів і заливок цілих ділянок.

Центр TABCENTR пропонує нанесення лазером на замовлення, а також виконує лазерну різку в Москві з 2007 року. За цей час через руки наших майстрів пройшли сотні інформаційно-рекламних, сувенірних і нагородних виробів з натурального масиву, МДФ, фанери та інших деревно-стружкових матеріалів. І кожен з оброблених фахівцями предметів знайшов свій характер, сподобався новому власнику і продовжує приносити йому користь по сьогоднішній день.

Каталог фото з прикладами розповість про досвід наших співробітників і володінні гравірувальним обладнанням краще будь-яких слів, а прайс-лист зацікавить Вас приємними цінами на гравіювання на дереві.

Каталог фото з прикладами розповість про досвід наших співробітників і володінні гравірувальним обладнанням краще будь-яких слів, а прайс-лист зацікавить Вас приємними цінами на гравіювання на дереві

Лазерне гравірування по дереву

Широкі можливості налаштування гравіювального верстата дозволяють працювати з дерев'яними поверхнями будь-якої форми, товщини і віку - від старовинних шкатулок ручної роботи до недавно зійшла з заводського конвеєра фанери. Зазвичай наші клієнти замовляють дану послугу на наступних предметах:

  • Інформаційні таблички , Вивіски, дощечки, покажчики і інша рекламна продукція. Якщо фірмовий стиль Вашої компанії дозволяє використовувати в оформленні дерево, такі вироби привнесуть в інтер'єр особливий шарм, виразність і самобутність.
  • Музичні інструменти та ручки робочих інструментів. Від колекційної гітари до прикольного подарункового кельми - ми наносимо імена, візерунки, жартівливі фрази і побажання на будь-які поверхні!
  • Постаменти, фігурки, статуетки та підставки. Сувенір з пам'ятною датою, теплими словами або мотивуючої фразою буде цінуватися набагато вище, ніж просто красива дрібниця.
  • Листи фанери, що не були просмолені виробником. Для них також доступна послуга лазерного різання, що дозволяє вирізати як завгодно складні отвори і навіть створювати 3D-рельєф.
  • Підставки під посуд, серветки з пробки і винні пробки. Ідеальний варіант для готелів, ресторанів, кафе, клубів, пабів і інших розважальних закладів - оформити фірмовою символікою часто бувають на очах у клієнтів дрібниці з дерева.
  • Скриньки і ящики. «Просто ящик» ніколи не зрівняється з естетичної цінності зі скринькою, прикрашеною хитромудрим орнаментом, художньо набраним текстом і тим більше - портретом власника.
  • Флешки. Flash-карти в дерев'яних корпусах з нанесенням гравіювання, придбані у нас на сайті, обійдуться Вам особливо вигідно! Корпоративних замовників чекають рекордні знижки.
  • Нагородна продукція: плакетки, дипломи, багетні рами для оформлення подячних листів, сертифікатів та ін. З будь-якої дощечки можна зробити привід для гордості і спогадів про важливі досягнення, якщо нанести на неї вітальний текст, ім'я відзначився людини і привід, в честь якого було вручено почесне виріб.

Фахівці TABCENTR виготовляють на замовлення корпоративні сувеніри з дерева, брендують презенти для постійних клієнтів організації-замовниці, створюють за допомогою методу гравіювання подарунки для близьких і колег, виробляють номерки для гардероба , Дерев'яні брелоки та інші корисні речі.

Ми гравіруя все породи дерева з будь-якою текстурою і кольором, отримуючи повну гаму відтінків - від медового до буро-чорного - шляхом управління потужністю променя.

Процес і переваги способу

На відміну від старовинною технологією контактної (механічної) гравіювання, виконуваної вручну бормашиною або іншим інструментом, у випадку з лазерним гравіюванням частка ручної праці мінімальна: майстер просто закріплює оформляється виріб в верстаті і включає його для початку роботи. Зображення переноситься з електронного макета на виріб за допомогою лінзи, яка збирає промінь на заготівлі та змушує поверхневий шар міняти природний колір. Результатом роботи верстата стає майстерна гравірування по дереву у вигляді написів, ліній, логотипів, сюжетних малюнків і навіть фотографій.

Якщо Ви перебирає ескізи і роздумуєте, як би прикрасити дерев'яний сувенір, ми можемо привести на користь лазерного гравірування на дереві наступні аргументи:

1) Станку з комп'ютерним управлінням під силу робота з картинками будь-якої складності. Не завжди є гарантія того, що інші технології оформлення дерев'яних предметів дадуть ювелірну точність нанесення графіки, особливо якщо Вам хочеться промальовувати зображення маленької площі з маленьким же дозволом ескізу. Лазерне гравіювання по дереву однозначно вирішує це питання.

2) Стійкість до стирання. Гравірування на дереві в Москві популярна ще й тому, що предмети з 3D-рельєфом можна використовувати як завгодно часто і довго, не боячись стерти картинку. Для виробів повсякденного застосування на кшталт дерев'яних флешок цей факт особливо важливий.

3) Простота оформлення замовлення і швидкість його виконання. Щоб замовити красиву гравіювання на дереві, Вам потрібно лише надіслати нам файл з ескізом. У звичайному порядку штучні вироби і серії предметів гравіруються в TABCENTR протягом 4-5 робочих днів, в терміновому - протягом дня оформлення заявки за умови наявності готового макету. Дізнатися, скільки коштує термінова гравірування на дереві в Москві, можна у нашого менеджера за контактним телефоном.

Всіх, хто хотів би порадитися з менеджером, домовитися про доставку або відразу зробити замовлення на лазерне гравіювання по дереву, ми запрошуємо в офіс TABCENTR на ст. метро Дубровка в будь-який зручний день!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама