Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виготовлення табличок в Києві на двері, будинки, пам'ятники

Різноманітне виготовлення табличок на двері, покажчики і інформери зараз зустрічаються в будь-якому торговому і бізнес центрі

Різноманітне виготовлення табличок на двері, покажчики і інформери зараз зустрічаються в будь-якому торговому і бізнес центрі. Вони допомагають відвідувачеві визначити, те або інше розташування товаром або послуг в супермаркеті, де знаходиться будь-якої кабінет в офісному центрі. Будь-які таблички з написами повинні нести не тільки інформацію, але і бути красивими, тому що саме починають знайомство клієнта з вашим офісом, а значить і з вашою компанією.

Виготовлення рекламних табличок - одне з наших напрямків, яке розвивається з кожним замовленням і багато наших клієнтів переконалися в якості співпраці з нами.

Інформаційний покажчик, фасадна вивіска ідентифікує будівля, кабінет, навіть двері вашої квартири оснащені табличкою з номером. Деякі компанії зупиняють свій вибір на недорогу, але практичну табличку з печаткою або обклеюванням на будь-якого роду пластиці, або ж зі спеціального двошарового пластику з гравіюванням. А деякі ж відносяться до даного питання дуже пильно і вибирають великі металеві таблички з написом, як правило, це латунь з хімічним травленням або ж фрезерування. Важливим атрибутом є те, що це частина іміджу компанії, а не тільки навігаційно-інформаційний елемент.

Рекламні таблички можна умовно поділити на:

Вуличні і фасадні - при виборі матеріалів для виготовлення табличок такого виду, потрібно враховувати його стійкість до температурних перепадів і перепадів вологості, також ці таблички з написом повинні бути до сонячних променів і не вигоряти. Для їх виробництва використовується нержавіюча сталь, латунь, покрита захисним лаком, або спеціального роду пластики, призначені для вуличного застосування. Такі приклади ми можемо побачити на фасадах житлових будинків з нумерацією і назвами вулиць, при входах в державні установи, банки, автосалони або бізнес центри. Фасадні створюються так, що б гармоніювати з фасадом будівлі і грати роль, свого роду, прикраси для будівель.

Офісні. У природі існує величезна кількість сучасних рекламних матеріалів, які застосовуються для такого роду вивісок, найпоширенішими є ПВХ пластики, полістирол, акрил, двошарові пластики, алюмінієвий профіль, композитні панелі «ECOBOND» та інші. Подібного роду таблички можна зустріти всюди, в школах і інших навчальних закладах, кафе, ресторанах, театрах, торгових центрах. Кожна табличка з написом несе свою важливу інформації. При необхідності зміни інформації можна обійтися без заміни самої таблички, а достатньо всього лише використовувати її зі спеціальним вікном для змінної інформації.

Настільні. Їх найчастіше можна зустріти в готелях, ресторанах у вигляді «куточка» або латинської літери «L», з нанесеною інформацією на одній або обох сторонах. На таких зустрічаються написи «Не Турбувати» або «Стіл заброньовано» або «Стіл для некурящих». Виробництво табличок - можна використовувати сучасні матеріали для реклами: акрил, двошаровий пластик, алюмінієвий профіль і в деяких випадках дерево.

Меморіальні. Виготовляються з граніту, порцеляни, штучного каменю, або нержавіючої сталі або латуні, на які наносять пам'ятні написи, фотографії та інше. При створенні меморіальних або траурних табличок використовують такі стійкі до впливу навколишнього середовища технології як: фотокераміка, лазерне гравіювання і Ультрафіолетова друк.

Виготовлення табличок на замовлення від «МВЮ Україна» будь-якої складності за короткий проміжок часу і доступною ціни.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама