Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Апарат для приготування попкорна в стилі Ретро (домашня Попкорница) купити, гарантія, рецепти в комплекті

  1. Процес приготування попкорна простий
  2. Комплект поставки:

Для того щоб перегляд улюблених фільмів став справжнім святом, що дозволяє відчути себе вдома як у справжньому кінотеатрі, необхідно запастися попкорном. Щоб приготування цього смачного продукту стало простим, швидким і зручним, буде потрібно купити прилад для попкорну. Раніше ці апарати були виключно великими і громіздкими і використовувалися тільки в кінотеатрах і на вулицях для приготування кукурудзи на продаж. Сьогодні можна купити домашню Попкорница і насолоджуватися приготованим в ній продуктом в будь-який час.

За своїм зовнішнім виглядом дана модель відрізняється від своєї великої родички тільки розмірами, що навіть зумовлено її назва - Ретро.
Апарат для попкорну в домашніх умовах дає можливість приготувати популярний десерт самостійно, без використання великих громіздких пристроїв.

Виконана з алюмінієвого сплаву з обробкою прозорим термопластиком з боків, що дозволяє спостерігати за процесом, Попкорница порадує будь-яку компанію насолодою поїсти смачне хрустке ласощі з кукурудзи.

Розігріваючись до температури 220-240 градусів всього за кілька хвилин, установка видасть першу порцію гарячого продукту практично відразу. Для приготування попкорна будинку не потрібно використання жирів і масел. У готову кукурудзу можна додати сіль, цукор або карамельну добавку на ваш смак.

Процес приготування попкорна простий

У спеціальний отвір у верхній частині агрегату засипаються сушені зерна кукурудзи до позначки, після чого необхідно закрити кришку.

Далі потрібно просто натиснути на кнопку і прилад почне нагрівати внутрішню ємність, в результаті чого зерна вибухає, а готовий продукт висипається в прозору центральну частину Далі потрібно просто натиснути на кнопку і прилад почне нагрівати внутрішню ємність, в результаті чого зерна вибухає, а готовий продукт висипається в прозору центральну частину.

Цей прилад не призначений для використання на вулиці - його слід включати тільки в приміщенні.

Комплект поставки:

  • Електроприлад;
  • верхня захисна кришка;
  • інструкція російською мовою.

Характеристики:

  • Габарити: ширина 40 * 18 * 17 см,
  • Харчування від мережі: 220/230 В.
  • Потужність 1200 Вт.
  • Колір червоний.
  • Вага 2500 г

Пропонуємо Апарат для приготування попкорна в стилі ретро (домашню Попкорница) купити в нашому інтернет-магазині за доступною ціною. Кур'єрська доставка по Москві, Московській області, Санкт-Петербург, Нижній Новгород, є точки самовивозу, і пункти видачі замовлень Boxberry в великих містах , А також відправляємо товари поштою по всій Росії без передоплати.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама