Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

36-річна Світлана Лобода похвалилася ідеальним шпагатом

16:16, 20.12.2018

Світлана Лобода активно готується до своїх майбутніх шоу SUPERSTAR. У січні 36-річна співачка дасть відразу три концерти в Москві, а на початку лютого презентує перформанс в Санкт-Петербурзі. Зараз зірка практично весь свій час присвячує репетицій, кадрами з яких ділиться у своєму мікроблозі в Instagram. Так, сьогодні Лобода опублікувала фото, на якому вона демонструє ідеальний шпагат. «Так і живемо», - лаконічно написала артистка.

36-річна Світлана Лобода похвалилася ідеальним шпагатом

Концерти Світлани повинні були відбутися ще в жовтні, але через проблеми зі здоров'ям їх довелося перенести. Співачці стало погано прямо під час репетиції. Зірка втратила свідомість, після чого була екстрено доставлена ​​до Боткінської лікарні, де їй поставили діагноз «обструкція нирки» і спішно прооперували . Через добу після операції Лобода вийшла на зв'язок з шанувальниками і повідомила, що відчуває біль і образу через необхідність перенести заплановані концерти на майбутній рік .

Незважаючи на заборони лікарів, вже через тиждень після операції Світлана виписалася з лікарні і буквально відразу приступила до роботи. 10 листопада біля артистки стартував великий тур по Німеччині, і всі концерти пройшли з аншлагом. До слова, після перенесеної операції зірці доведеться все життя сидіти на особливій дієті , Щоб проблема не повторилася. Тепер вона почала випивати 2-3 літри води в день, а також повністю відмовилася від смаженого, солоного і перченого. «Ці правила тепер потрібно дотримуватися до кінця життя. Якщо ми, звичайно, хочемо, щоб цей інцидент не повторився. Тому що камені, коли з'являються один раз, мають властивість знову з'являтися. Людина повинна сідати на сувору дієту і її дотримуватися. Маю велику надію, що зможу зробити все можливе, щоб ця проблема мене більше не турбувала », - зазначила Лобода в одному з інтерв'ю.

В кінці жовтня Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирці

До речі, Світлану з Боткінської лікарні Світлану забирав лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн, який, за чутками, є батьком другої дочки співачки Тільди. Як повідомив ряд ЗМІ, дізнавшись про госпіталізацію Лободи, 55-річний рок-музикант відразу прилетів до Москви. Після виписки Світлана і Тілль разом зі старшою дочкою виконавиці Євангеліною вирушили до ресторану, де їх зняли папарацці.

Після виписки Світлана і Тілль разом зі старшою дочкою виконавиці Євангеліною вирушили до ресторану, де їх зняли папарацці

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Варто відзначити, що Світлана Лобода завжди відрізнялася особливою трудоголізмом. Так, на останньому місяці вагітності вона знімалася в кліпі SuperSTAR, де хвацько витанцьовувала з дівчатами з підтанцьовки. А вже через два тижні після народження другої дочки співачка повернулася на сцену і виступила на «Премії МУЗ-ТВ. Трансформація ». До слова, генеральний директор каналу МУЗ-ТВ Арман Давлетяров розповів, що відмовляв Світлану від виступу, але вона наполягла на запальному шоу.

Світлана Лобода

Читайте також:

Світлана Лобода разом зі старшою дочкою прийшла на московський концерт Тилля Ліндеманна

Світлана Лобода і передбачуваний батько її дочки Тілль Ліндеманн зустрілися в Берліні

Передбачуваний батько дитини Світлани Лободи Тілль Ліндеманн забрав співачку з лікарні

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама