Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

млинці з яблучним колесо до воза - Найцікавіше в блогах


На цьому тижні млинці найпопулярнішу страву. Урізноманітнити млинцеве меню можна, готуючи млинці з різними колесо до воза. Млинці з колесо до воза - це млинці з начинкою, але, що не загорнута в млинець, а «припекти» до нього. Такі млинці, в залежності від начинки, готуються двома способами. У першому випадку начинка викладається прямо на гарячу сковороду, а потім заливається тестом, а в другому - спочатку наливається тісто, а вже на нього лягає начинка. Другий спосіб підходить, наприклад, якщо в якості начинки обраний зернистий сир, распаренная солодка гарбуз або зелень. Щоб приготувати млинці з колесо до воза потрібно більше часу і певна вправність, але результат того вартий! Такі млинці краще смажити на невеликій сковороді, тоді їх легше перевернути, не пошкодивши. Тісто готується як для звичайних тонких млинців.
Млинці з яблучним колесо до воза
На цьому тижні млинці найпопулярнішу страву
Для колесо до воза чистимо яблука і нарізаємо тонкими часточками. Розігріваємо сковороду, викладаємо на неї яблука, заливаємо тонким шаром тіста і обсмажуємо млинець з двох сторін. Готові млинці посипаємо цукровою пудрою і складаємо трикутником.
Млинці з грибним колесо до воза

Готуємо колесо до воза. Обсмажуємо дрібно нарізані гриби з зеленим або ріпчастою цибулею, охолоджуємо. Грибний колесо до воза можна додати прямо в тісто для тонких млинців, а потім смажити, а можна тонким шаром налити тісто на сковороду і, коли шар трохи обсмажити, викласти начинку і ще шар тіста.
Це тільки два варіанти млинців з колесо до воза. Насправді ж тут широке поле фантазії і, завдяки цьому методу, можна кожен день дивувати своїх близьких новими рецептами.
Я сьогодні готували млинці з колесо до воза з лука і курячого філе, які обсмажити з додаванням томатного соусу. Вийшло дуже смачно!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама