Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вивести бліх з будинку?


Як вивести бліх з будинку?

Блохи, мабуть, одні з найбільш настирливих і досить небезпечних паразитів. Найчастіше їх присутність у вашому будинку характеризується червоними плямами на шкірних покривах, які супроводжуються невгамовним сверблячкою, іноді місця укусів розчісують до крові. Якщо ви виявили в присутність цих паразитів, вам напевно буде корисно дізнатися, як вивести бліх з будинку.

Перед тим як приступити до ліквідації домашніх бліх, вам буде корисно ознайомитися з можливими причинами їх виникнення.

Дуже часто причиною появи паразитів ставати наявність у вас в будинку вихованців, які мають шерсть. Якщо у вас живуть кішки або собаки, то ймовірність що саме вони принесли паразитів в будинок, дуже висока.

Перевірте своїх вихованців на наявність земляних бліх або як їх ще називають котячих бліх, і якщо такі є, допоможіть собі і своєму улюбленцю, обробивши його шерсть і місце його сну спеціалізованим засобом проти цих паразитів.

Так як цей вид паразитів здатний переміщатися до півтора метра у висоту, для них не складе труднощів, наприклад, піднятися до вас в будинок або квартиру з сирого підвалу або «прискакав» на ваш улюблений диван. Мешканці багатоповерхівок в рівній мірі, як і мешканці будинків в приватному секторі, схильні до атак бліх. Особливо часто страждають ті, кому пощастило мати житлоплощу на першому або другому поверхах. Наявність бліх в підвальних приміщеннях обумовлено тим, що там часто живуть щурі та бездомні тварини.

Також вам необхідно знати, що блохи розмножуються в умовах сильної вологості і найчастіше намагаються перемістити його в теплі або опалювальні приміщення.

Звідси висновок, що вологий підвал і тепла квартира на першому поверсі ідеальні умови для розмноження і переміщення цих паразитів в ваш будинок.

Де живуть блохи в будинку?

Одним з найпопулярніших місць скупчення цих паразитів є місця проживання, підстилки або будки, ваших домашніх вихованців. Другим в популярності їх місць проживання вважається шерсть ваших вихованців і ваші власні волосяні покриви. Також досить часто блохи селяться під плінтусами, під підвіконнями, в віконних рамах, тріщинах в стінах або навіть в шпалерах.

Як вивести бліх з будинку?

Якщо ці докучливі паразити вже оселилися у вашій оселі, у вас є кілька способів швидко вивести бліх в приватному будинку. Так як справжню причину їх появи часто досить важко визначити, вам доведеться діяти комплексно, щоб повністю виключити їх повторне появу.

Отже, існує два методи боротьби з блохами в будинку:

• Із застосуванням хімікатів, які діють на бліх згубно.

• Без застосування хімікатів, так би мовити, народними засобами .

Якщо ви вважаєте що причиною появи паразитів стали вихованці, в обов'язковому порядку проведіть протруювання бліх для них самих і їх місця проживання (підстилки, будки, клітки і т. Д.). Існує маса сучасних препаратів, які допомагають боротися з блохами для ваших вихованців, і які абсолютно безпечні для їх здоров'я.

Отже, чим можна вивести бліх?

Якщо ви вирішили застосовувати хімікати для позбавлення будинку від бліх, то вам необхідно запастися спеціальними засобами, підійде навіть звичайний «Дихлофос». Існують більш дорогі препарати, але і одночасно мають менш огидний запах, наприклад, «Тетрікс».

Після проведення протруєння бліх у вашому будинку необхідно провести ретельне вологе прибирання і провітрювання. Перед застосуванням хімікатів найкраще винести з дому килими, якщо це неможливо, то після протруєння їх необхідно добре випрати, як і всі тканинні предмети інтер'єру на які потрапили або могли попасти хімікати.

Якщо ви вирішили не застосовувати хімікати, у вашому розпорядженні є кілька хороших народних засобів.

1) Розкладіть полин, над плінтусами і в місцях скупчення паразитів, також можливо помістити траву в будку або на підстилку вихованців.

Запах цієї трави, а точніше, виділяються нею ефірні масла, не смертельні для цих паразитів, але дуже їм неприємні. Запах полину в будинку спровокує бліх покинути його, змінивши своє місце проживання, наприклад, перебравшись до сусідів.

2) Килими посипають сумішшю солі з содою в рівних пропорціях і залишають на 12-24 години, потім гарненько вибиваю або пилососять. Також для килимів актуально в теплу пору року по можливості прогріти на сонечку, а в холодну - помістити на холод, на тривалий час.

3) Прибирання із застосуванням миючих засобів і додаванням оцту.

Для подальшого запобігання того що побутові блохи з'являться у вашому будинку намагайтеся максимально утримувати власне житло в чистоті і регулярно стежте за власними вихованцями.

Надія Маруева. Всі роботи автора

Ще по цій темі

Про те, як позбутися від щурів в будинку (в приватному в тому числі), знає не кожен. Але ж вони якщо ...

Подробиці ...

Діти в наш час стали дуже самостійні й активні. Батьки постійно турбуються про їхню безпеку на вулиці, в гостях і ...

Подробиці ...

Російські дизайнери зі студії I AM HOME Наташа Янсон і Дмитро Кірсанов запропонували своє шедевральний бачення світлої і сучасної квартири ...

Подробиці ...

Коли у людини в будинку з'являється вихованець, відразу ж виникає питання у виборі відповідного і корисного корму, який буде не ...

Подробиці ...

Собаки міцно увійшли в життя людини, стали його вірними супутниками. Багато вже помітили, що популярними стали породи маленьких собак, які ...

Подробиці ...

Як позбутися від щурів в приватному будинку?

Заходи безпеки у власному будинку

Дизайн світлої квартири для молодої сім'ї від студії I AM HOME

Корм для кішок супер-преміум класу: рейтинг

Популярні породи маленьких собак з фотографіями і назвами

Як вивести бліх з будинку?
Де живуть блохи в будинку?
Як вивести бліх з будинку?
Отже, чим можна вивести бліх?
Як позбутися від щурів в приватному будинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама