Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

До чого сниться чорне кошеня: з білою плямою, з блохами, жінці, в будинку. сонник

  1. Чорний кошеня для жінки
  2. Тримати кошеня на руках
  3. Бачити його в будинку
  4. Біла пляма у чорне кошеня
  5. Кошеня з блакитними очима
  6. Кошеня і блохи

Чорний кошеня для жінки   Жінці - значить, хтось підготував для неї пастку, в яку вона може потрапити, якщо не буде уважна

Чорний кошеня для жінки

Жінці - значить, хтось підготував для неї пастку, в яку вона може потрапити, якщо не буде уважна. Не варто довіряти іншим людям, особливо малознайомим, хтось задумав план помсти і не відступиться, поки не виконає свою брудну справу. Жінці варто постаратися найближчим часом не бувати однієї навіть в публічних місцях - ворог може чекати всюди.

Тримати кошеня на руках

На руках - до приємних сюрпризів. Приводів для радості буде досить для того, щоб розрядити обстановку і дати вам час відпочити в перерві від однієї складно здійсненним завдання на робочому місці до іншої.

Бачити його в будинку

Чорний кошеня в будинку - до известиям, але якими вони будуть - позитивними або негативними, невідомо. Варто згадати, як кошеня поводився уві сні. Якщо він був доброзичливим, муркотів і пестив до людей, отже чекайте приємних новин від далеких родичів. Якщо ж чорне кошеня поводився агресивно, вам варто відкласти важливі рішення хоча б на пару тижнів, інакше ви приймете невірний вихід із ситуації за єдино можливий.

Біла пляма у чорне кошеня

Наснилося пляма білого кольору у чорне кошеня - швидке зрада. Приготуйтеся до того, що ваші вороги не зупиняться, поки не доб'ються своєї мети - зіштовхнути вас зі шляху, по якому ви йдете. Неприємності здебільшого стосуватимуться ділової, робочої сфери життя, ви, напевно, здогадуєтеся, хто будує підступи проти вас, але довести цього не можете, а, відповідно, і поставити кривдників на місце не вийде.

Кошеня з блакитними очима

Чорний кошеня блакитними очима - до дрібних неприємностей. Ви будете роздратовані звалилися на вас справами по роботі і почнете вихлюпувати своє невдоволення на близьких людей. Якщо ви не хочете сварки, постарайтеся не нести свої робочі проблеми в будинок, нехай вони залишаються за порогом хоча б до наступного ранку.

Кошеня і блохи

Він був з блохами - до багатства, стабільності в матеріальному плані. Якщо ви намагаєтеся зловити бліх, чекайте швидкого примирення з людиною, якого вам не вистачає. Якщо ви уві сні намагаєтеся позбавити кошеня від бліх і вбити їх будь-яким способом, значить ви отримаєте гарний спадок.

Перейти до основного тлумачення - до чого сняться кошенята

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама