Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пастка для бліх своїми руками

  1. Пастка для бліх з настільної лампи
  2. Пастки для боротьби з блохами з води
  3. Пастки для боротьби з блохами зі свічок
  4. Пастка для бліх телевізійна
  5. Пастка для бліх з меду
  6. Пастка для бліх на клейкою основі
  7. Пастка для паразитів, щоб вони залишилися живі
  8. Пастка з килима

Пастка для бліх своїми руками абсолютно не токсична, дозволяє легко знизити чисельність паразитів в квартирі. Для особливо гуманних представників людства, є рекомендації, як виготовити пастки для боротьби з блохами, щоб вони залишалися живі.

Пастка для бліх з настільної лампи

Комахи теплолюбні, злітаються на світло в одну мить. Живуть рефлексами. Привертає тепло, що виходить від тіла живої істоти і не тільки. Конструювати пастку для бліх не доведеться. Всі складові є в домашньому господарстві. Для пастки знадобиться:

  • настільна лампа або світильник;
  • тарілка;
  • вода;
  • засіб для миття посуду.

Оскільки блохи проявляють активність в темний час доби, пастку для бліх розміщують ввечері. У тарілку наливають воду на ¼ ємності. Додають засіб для миття посуду за принципом краще перебавіть, чому не додати. Комаха дуже добре плаває у воді, виповзає навіть з дна посудини. засіб Оскільки блохи проявляють активність в темний час доби, пастку для бліх розміщують ввечері зробить воду в'язкою. Тоді паразити будуть не плавати на поверхні, а тонути. Акуратно розмішати, але не вспінювати.

У темній кімнаті включають лампу, світильник направляють на тарілку з приготованим засобом. Пастка для бліх готова. Комахи стрибатимуть на яскраве світло і випромінюється від лампочки тепло. Масово стануть падати в миску з водою. Залишиться тільки через кілька годин прибрати пастку. Оскільки робота світильника обмежена. Щоб уникнути перегріву роблять перерву. Потім знову можна повторити процедуру.

Пастки для боротьби з блохами з води

В якості ємності використовують стаканчики, чашки, тарілочки. До половини заповнюють водою. Додають для ефективності будь миючий засіб. Деякі навіть використовують відбілювачі. Розміщують пастку для бліх на підвіконнях в сонячні дні. Незважаючи на те, що паразити В якості ємності використовують стаканчики, чашки, тарілочки ведуть нічний спосіб життя, вдень теж дають про себе знати. Особливо при сильному зараженні приміщення. У будь-якому випадку такі пастки для бліх будуть не зайвими. Тим більше, готуються вони швидко і легко. Стрибати комаха здатна на висоту до 1,5 метрів. Тому легко заберуться на підвіконня. Вода в прозорій ємності пастки буде залучати комах переливами.

Пастки для боротьби з блохами зі свічок

Для виготовлення пастки знадобиться товста свічка. В общем-то, це і вся конструкція. Мають свічку в квартирі, де були помічені блохи. Процедуру проводять в темний час доби. Запалюють свічку. Комахи почнуть стрибати на світло і тепло, будуть прилипати до розплавленого воску. Якщо залишити свічку догоряти повністю, не доведеться викидати паразитів - всі вони згорять.

Збільшити ефективність пастки для бліх зі свічками можна нехитрим прийомчики. У тарілку з Збільшити ефективність пастки для бліх зі свічками можна нехитрим прийомчики водою, що готується за рецептом пастки для бліх з лампою, помістити палаючу свічку або відразу кілька. Замість лампи джерелом світла послужить свічка. При цьому блохи ще будуть гинути, прилипаючи до розплавленого воску пастки.

Пастка для бліх телевізійна

Хто стикався з зараженням приміщення блохами, знайома ситуація, коли при включеному телевізорі блохи починають посилено проявляти активність. Стрибають навіть на екран. Чому б цим не скористатися на свою користь. Включають будь-яку телепередачу, розміщують біля екрану ємність з водою. В цьому випадку краще використовувати деко, форму для випікання коржів для торта. У воду точно також додають миючий засіб. Вимикають звук, лягають спокійно спати. Блохи влаштують справжній гульня. А до ранку стане ясно, скільки було учасників всього цього. Повторюючи процедуру з пасткою кілька днів поспіль, можна позбутися від цілої популяції паразитів в квартирі. Причому, без особливих зусиль. Цікаво, що на світло телевізора блохи реагують краще, ніж на лампочку, свічку. Телевізійна пастка для бліх - одна з найефективніших.

Пастка для бліх з меду

За допомогою такої пастки можна виловити паразитів, дізнатися в якій частині будинку, квартири їх найбільше. Мед використовують свіжий, тягучий. Наносять на картон, в блюдце, пластик, будь-яку плоску поверхню. Розміщують пастку для бліх в місці, де вони були помічені. Паразити, потрапляючи на поверхню з меду, будуть прилипати. Ставити пастку можна постійно. Періодично перевіряти її вміст і стан меду. Оскільки продукт має властивість висихати.

Пастка для бліх на клейкою основі

Як пастки використовується двосторонній скотч, спеціальний довго сохне клей. Розклеюють уздовж плінтусів, біля дверних прорізів, на підвіконні. Клейкі пастки не відрізняються високою ефективністю, використовуються як додатковий засіб в боротьбі з блохами.

Пастка для паразитів, щоб вони залишилися живі

Хитрий трюк використовується з давніх часів. Увечері, коли у бліх починається активне життя, наповнюють тарілку водою, змочують руки. Відправляються в місце, де помічені блохи. паразити Хитрий трюк використовується з давніх часів стануть прилипати до мокрих рук. Потім робіть з ними, що хочете. Миска потрібна для періодичного змочування рук і для того, щоб втопити бліх, якщо виникне таке бажання.

Пастка з килима

Дуже часто блохи ховаються в ворсі килимів на підлозі, стіні. Або ж збираються в цьому місці дуже часто. Пастка для бліх з килима готується наступним чином:

  • придбати борну кислоту у вигляді порошку;
  • приготувати пральний порошок;
  • змішати кислоту з порошком в рівних пропорціях;
  • якщо килим на підлозі, розсипати суміш крізь сито, на стіні, як вийде;
  • щіткою добре втерти в ворс;
  • залишити до ранку, мінімум на 2 години;
  • пропилососити,
  • вміст мішечка викидають на вулицю або в унітаз, сам мішечок перуть у гарячій воді.

Борна кислота має нервово-паралітичним дією. Реакція починається після потрапляння речовини в шлунок комахи. Оскільки блоха харчується виключно кров'ю, готувати приманку з вмістом кислоти немає сенсу. У процесі контакту комаха вимазує тільце, намагається його очистити, тоді і потрапляє засіб у нутрощі. Якщо в будинку є домашні тварини, проводити процедуру з пасткою для бліх з килима необхідно періодично. Не завадить в профілактичних цілях.

Пастка для бліх виступає додатковим засобом боротьби з паразитами. Використовується в комплексі. Необхідно провести ретельне прибирання в квартирі, помити підлогу з додаванням оцту, нашатирного спирту, ефірного масла лаванди і так далі. Обробити домашнього вихованця від бліх. Пастка для бліх виступає додатковим засобом боротьби з паразитами Випрати килимок тварини.

Якщо зараження приміщення припадає на осінь, коли настають холоди, вигнати бліх можна провітрюванням. Протяг і похолодання змусить паразитів шукати більш підходяще місце для життя. У своєму роді, це теж пастка від бліх з використанням холоду.

Виготовлення пасток своїми руками не займає багато часу, не потребує особливих навичок. Спорудити пастку зможе навіть дитина. Діють вони не гірше покупних виробів для відлову бліх. Але значно економлять кошти.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама