Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Таблетки від бліх: як приймати, еффктівності

  1. Як застосовувати таблетки
  2. ефективність
  3. Кращі препарати для боротьби з блохами
  4. Комфортіс
  5. Бравекто
  6. Фронтлайн Нексгард
  7. Сімпаріка
  8. Корисне відео

Блохи - це поширені паразити, від яких часто страждають собаки і кішки Блохи - це поширені паразити, від яких часто страждають собаки і кішки. Характерні симптоми зараження - занепокоєння і часте чухання, підвищена агресивність, сліди укусів на тілі, які можна побачити під шерстю. Позбавити тварин від бліх можна за допомогою препаратів, що випускаються в таблетках.

Як застосовувати таблетки

Таблетки для боротьби з блохами містять безпечні для тварин інсектициди. Ліки всмоктується в кишечнику і потрапляє в кровотік. Концентрація інсектициду в організмі домашнього улюбленця швидко підвищується після прийому засобу. Блохи всмоктують його разом з кров'ю тварини, що призводить до загибелі паразитів.

Препарати в таблетованій формі потрібно давати тваринам, підмішуючи в їжу. Таким чином, вони виявляються дуже зручні в застосуванні. До складу деяких з них входять спеціальні харчові добавки, завдяки цьому тварини поїдають їх більш охоче - так, випускаються таблетки зі смаком м'яса.

Перед застосуванням потрібно вивчити інструкцію, що додається, звернувши увагу на протипоказання. Деякі таблетки не можна давати тваринам під час вагітності та годування, в ранньому віці, при наявності певних захворювань.

УВАГА. Після першого прийому препарату потрібно уважно спостерігати за твариною, щоб вчасно помітити побічні ефекти. На деякі з них, такі як блювота, важко не звернути уваги, інші можуть проявлятися мінімально - до числа таких реакцій відноситься свербіж.

Дозування потрібно підбирати, виходячи з ваги тварини. При застосуванні в рекомендованих виробником дозах таблетки не становлять небезпеки для здоров'я домашнього улюбленця, а ймовірність виникнення побічних ефектів зводиться до мінімуму.

ефективність

Таблетки є найбільш ефективним засобом для боротьби з паразитами Таблетки є найбільш ефективним засобом для боротьби з паразитами. Вони потрапляють в кров і надають системну дію.

Інсектициди, що містяться в цих засобах, всмоктуються блохами і викликають їх загибель або позбавляють їх можливості розмножуватися. Таблетки діють довше, ніж кошти від паразитів для зовнішнього застосування.

ВАЖЛИВО. Яйця, які відкладають блохи, потрапляють на підстилку, килими, в щілини на підлозі. У квартирі, де є заражене тварина, у великих кількостях присутні також личинки і дорослі паразити. Щоб позбутися від них, потрібно провести ретельну обробку самого приміщення.

Краплі, спреї і шампуні з інсектицидами мають істотний недолік - тварина може отруїтися при вилизуванні вовни. Нашийники від бліх в деяких випадках викликають токсичні отруєння і дерматити. Таблетки для боротьби з паразитами цих мінусів не мають. У той же час для досягнення максимального ефекту їх потрібно поєднувати з іншими засобами - краплями, спреями і так далі.

Кращі препарати для боротьби з блохами

Луфенурон

Луфенурон - це гормональний препарат для боротьби з паразитами у кішок. При попаданні в організм блохи він порушує формування хітинового покриву членистоногого, в результаті личинка не може перетворитися на дорослу особину і гине. Також паразити т еряют здатність відкладати яйця. Засіб ефективно і проти гельмінтів.

Після прийом всередину луфенурон всмоктується і відкладається в жирових тканинах тварини, а потім поступово виділяється в кров. Ефект стає помітний через 3 тижні і зберігається протягом 6 місяців. Після прийом всередину луфенурон всмоктується і відкладається в жирових тканинах тварини, а потім поступово виділяється в кров

Комфортіс

Таблетки Комфортіс призначені для боротьби з блохами у собак і кішок. Це засіб також ефективно проти кліщів. Діюча речовина - високоактивний інсектицид спіносад.

Таблетки починають діяти вже через півгодини після прийому. Максимальна концентрація спіносада в крові настає в середньому через 3 години у собак, а у кішок - через 8 годин. Потрапляючи в організм членистоногого, він порушує передачу нервових імпульсів. Паразити, які не гинуть після впливу цього інсектициду, виявляються нездатні відкладати яйця.

Про таблетках від бліх «Комфортіс» - це препарат тривалої дії. Невелика кількість спіносада зберігається в крові протягом двох тижнів після прийому. Цього було достатньо, щоб загинули блохи, що вилупилися з відкладених раніше яєць. Про таблетках від бліх «Комфортіс»   - це препарат тривалої дії

Бравекто

Це препарат для боротьби з блохами та кліщами у собак, в тому числі у щенят. Діючою речовиною таблеток є інсектицид флураланер. Він діє на нервову систему паразитів, унеможливлює передачу нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі.

таблетки Бравекто мають приємний смак, завдяки цьому собаки сприймають їх як ласощі. Препарат починає діяти через 4 години після прийому, блохи починають гинути через 8 годин. Максимальна концентрація флураланера в крові досягається через добу. Після прийому Бравекто ефект зберігається протягом 3 місяців. таблетки Бравекто   мають приємний смак, завдяки цьому собаки сприймають їх як ласощі

Фронтлайн Нексгард

Таблетки призначені для боротьби з блохами та кліщами у собак. Діюча речовина препарату - афоксоланер - блокує передачу нервових імпульсів паразитів, викликаючи параліч і загибель. Засіб від Фронтлайн Нексгард підходить для всіх порід собак, його можна давати цуценятам, починаючи з восьмитижневої віку.

Таблетки мають запах і смак тушкованої яловичини, тому домашні улюбленці поїдають їх охоче. Препарат починає діяти через півгодини після прийому, ефект зберігається протягом місяця. Дозу потрібно підбирати, виходячи з ваги тварини, при цьому не можна розламувати або розрізати таблетки. Таблетки мають запах і смак тушкованої яловичини, тому домашні улюбленці поїдають їх охоче

Сімпаріка

Таблетки для боротьби з блохами та кліщами у собак на основі сароланера - інсектициду, який порушує передачу нервових імпульсів в організмі паразита.

Сімпаріка - це жувальні таблетки зі смаком печінки, які тварини поїдають охоче. Препарат застосовується одноразово. Він починає діяти на бліх через 8 годин після прийому, ефективність зберігається протягом місяця.

Сімпаріка викликає загибель всіх паразитів на будь-яких стадіях розвитку. Завдяки довгому терміну дії препарат також вбиває бліх, які виходять з відкладених раніше яєць. Сімпаріка викликає загибель всіх паразитів на будь-яких стадіях розвитку

Блохи не тільки доставляють тварині дискомфорт, а й можуть завдати шкоди здоров'ю домашнього улюбленця. Тому важливо вчасно помітити проблему і вжити заходів. За допомогою таблеток від бліх можна швидко позбавити собаку або кішку від паразитів.

Головне - підібрати ефективні препарати з мінімальними побічними ефектами і провести курс лікування згідно інструкції.

Корисне відео

Поради ветеринара як застосовувати таблетки від бліх на відео нижче:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама