Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Знищення бліх вологим розпиленням

Частим гостем у домі людини бувають блохи, і це аж ніяк не ті, які живуть на щурах, кішок або собак. Існує такий вид людської блохи, яка кусає тільки людини, ніж доставляє масу неприємностей, будучи при цьому ще збудниками деяких захворювань. Найбільш серйозні хвороби, які передаються за допомогою бліх, були і є, бубонна чума, що виникає від укусів. Також може виникнути щурячий висипний тиф, а блохи, які живуть у собак, можуть стати причиною виникнення солітера у людини.

Також може виникнути щурячий висипний тиф, а блохи, які живуть у собак, можуть стати причиною виникнення солітера у людини

Дуже багато людей, виявляючи в своєму будинку таких неприємних паразитів, соромляться звертатися в спеціалізовану службу з дезінсекції, і починають боротися з блохами підручними засобами. Зазвичай самостійна дезінсекція призводить або до короткострокового ефекту, або створює додаткові труднощі.

Блохи, хоч і дрібні комахи, але мають досить сильні задні лапи, відштовхуючись якими стрибають далеко і високо. Завдяки цій перевазі врятуватися втечею від блохи не вдасться. Плануючи стрибок, блоха не ставить собі чіткої мети, а стрибає практично на удачу, але рідко промахується і практично відразу потрапляє на жертву. Помітивши бліх на своєму домашню тваринку, необхідно відразу ж купити у ветеринарній аптеці відповідний засіб і обробити шерсть улюбленця. Для обробки ж квартири від дрібних паразитів слід звернутися до фахівця, який спочатку оцінить ступінь зараження, а після приступить до їх знищення.

Знайти місця, де ховаються блохи недосвідченому оку не так просто. Спеціаліст чітко розрізняє личинки паразитів в ущелинах паркету, підлоги або плінтуса. Тут зазвичай ховаються і дорослі особини, чекаючи своїх жертв. Розпорошуючи кошти від бліх по улюбленим місцям проживання, фахівець обробляє вологим способом все площі в житловому приміщенні, уражені блохами, включаючи вікна, стіни, стелю та меблі. З огляду на стрибучість комах важливо обробити весь периметр по ширині і висоті.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама