Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зелена стручкова квасоля

Стручкову квасолю я вже згадувала, коли давала рецепт річного салату на основі зеленої соковитої квасолі в стручках . Тепер новий рецепт, точніше два: один легше в сенсі калорій, інший «важчі». Почну з останнього. З продуктів буде потрібно м'ясо, купила молоду яловичину, щоб швидше тушілась, соковита свіжа зелена стручкова квасоля, невелика цибулина, кілька часточок очищеного часнику, сіль, свіжі помідори, бажано добре дозрілі або томатна паста. М'ясо нарізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити за смаком, обсмажити на оливковій олії і залишити гаситися практично до готовності, попередньо додавши нарізану цибулю, часточки часнику. В кінці гасіння додати трохи томатної пасти або м'якоть від протертого помідора без шкірки, природно.

рецепт річного салату на основі зеленої соковитої квасолі в стручках

Поки м'ясо гаситься, можна підготувати квасоля так, як показано в пості про салат із стручкової квасолі , Тобто відрізати у квасолі кінчики, розрізати навпіл, якщо стручки дуже великі, потім промити, опустити для варіння в каструлю з киплячою підсоленою водою.

Коли м'ясо готове, приєднати до нього зварену квасолю і залишити нудитися хвилин на 10. Важливо, щоб квасоля увібрала в себе аромат соусу. А потім можна подавати на стіл.

Другий рецепт із зеленої стручкової квасолі - літній варіант. Можна використовувати як закуску, як окреме холодна страва. Готується хвилин 15 - 20. Що потрібно зробити? Підготувати зелену квасолю, тобто видалити кінчики, промити, відварити до готовності. А потім відкинути на дуршлак і охолодити. Не потрібно класти в холодильник для цього, досить охолодження до кімнатної температури. А потім покласти її в салатницю, додати пару столових ложок оливкової олії і за смаком винного оцту. Я зазвичай кладу неповну столову ложку оцту на дві порції квасолі.

Потім поставити в холодильник, хоча б за півгодини до подачі на стіл, важливо, щоб зелена стручкова квасоля просочилася сумішшю з оливкової олії і винного оцту.

Смачного!

Галина Парусова Domitalia

Схожі записи:

20. Що потрібно зробити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама