Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Борна кислота від тарганів рецепт з яйцем

  1. вплив препарату
  2. способи застосування
  3. Порошок - інструкція із застосування
  4. Водний розчин
  5. отруйні частування
  6. ефективні рецепти
  7. Борна кислота від тарганів рецепт з яйцем
  8. Рецепти з цукром
  9. ефективність препарату

Борна кислота від тарганів - ефективне народний засіб. Має масу переваг - доступна ціна, дія протягом тижня, безпеку для людей, домашніх вихованців, універсальність застосування.

вплив препарату

Борну кислоту від тарганів комбінують різними способами - посипають порошком доріжки, роблять водні розчини, готують отруйні приманки. Речовина надає нервово-паралітичну дію, блокує передачу нервових імпульсів, провокує параліч м'язів, викликає смерть. Швидкість летального результату залежить від кількості отрути, яка накопичилася в організмі.

Добре вивчено, як діє борна кислота на тарганів. Вплив отрути починається після проникнення його всередину. Борна кислота не виводиться з організму, поступово накопичується до небезпечної для життя дози. Проникає в стравохід двома шляхами:

  • коли тарган намагається очистити тіло від порошку;
  • з приманкою.

В останньому випадку ймовірність настання смертельного результату істотно збільшується.

В останньому випадку ймовірність настання смертельного результату істотно збільшується

Борна кислота від тарганів

Прусаки вимазуються в порошку самі, бруднять своїх родичів по поверненню в гніздо. Пригощають молоде покоління отруйної приманкою. Протягом тижня виявляється зараженим все сімейство. Залишається тільки чекати, коли почнеться масова загибель. За відгуками постраждалих, на це йде від 2 тижнів до місяця.

Важливо!

Оскільки тарганів борною кислотою труять частуваннями, порошкової доріжкою, засіб не діє на личинок, які розвиваються в набряку. Самка за кілька днів до народження нового потомства, заповзає в затишне місце, скидає оотеку. Отруєння нових тарганів можливо тільки після появи їх на світло.

Боятися отруїтися людині не варто при правильному застосуванні препарату. Засіб допомагає знищити як рудих прусаків , так і чорних тарганів .

способи застосування

Борна кислота проти тарганів використовується для знищення шкідників, профілактики. У народі є кілька способів, що дозволяють отримати швидкий результат. Як труїти тарганів борною кислотою залежить від ступеня зараженості приміщення, індивідуальних переваг. Кращий результат досягається при поєднанні декількох способів.

Порошок - інструкція із застосування

Отруїти шкідників без особливих зусиль можливо нерозбавленим порошком. Засіб випускається в фасованих пакетиках по 10 г. Порошок борної кислоти посипають доріжкою, де вважають за краще бувати і ховаються прусаки . Обов'язково посипають отруту під плінтусами, близько сміттєвого бака, за меблями, навколо раковини, унітазу, в місцях зберігання овочів. Для профілактики повторного впровадження комах залишають засіб біля вхідних дверей під порогом, якщо таргани біжать від сусідів , З під'їзду.

Для профілактики повторного впровадження комах залишають засіб біля вхідних дверей під порогом, якщо   таргани біжать від сусідів   , З під'їзду

Способи застосування борної кислоти від тарганів

Водний розчин

Вивести тарганів можна засобом, приготованим з порошку. Розводити пакетик препарат слід в 1 л холодної води. Розмішують, переливають в пляшку з розпилювачем. Обприскують всі місця, де вважають за краще бувати шкідники, меблі, підлогу. Рідка основа кошти дозволяє залити отруту під підлогу в щілини, плінтуси. Повторювати процедуру необхідно двічі в тиждень, оскільки захисний шар на поверхні створюється занадто тонкий.

отруйні частування

Борну кислоту для боротьби з тарганами змішують з продуктами харчування, оскільки позбавлений смаку порошок прусаки не їдять. Інгредієнти вибирають з сильним ароматом, щоб привертати увагу комах. Розкладають на картонки, блюдця, кришки по траєкторії пересування комах. Оновлюють «страви» у міру поїдання або кожних 3 дні.

Як позбутися від тарганів за допомогою борної кислоти, було відомо ще в старі часи. Рецепти практично не змінилися, передаються з покоління в покоління.

ефективні рецепти

Дієвість приманки залежить від того, як вона зможе привернути увагу прусаків. таргани харчуються будь-якими крихтами, органікою, але викликає у них інтерес їжа, що сильно пахне. Впливати можна на цю слабкість, щоб домогтися максимального ефекту.

Дозволяється використовувати будь-яку страву, що залишився після вечері, обіду. Таргани із задоволенням їдять борщ, суп, картопля, салати з майонезом, п'ють пиво. приготувати отруту можна за кілька хвилин, просто додавши в продукти пакетик порошку.

Однак існують неодноразово перевірені рецепти, які готуються швидко, діють протягом 14 днів.

Борна кислота від тарганів рецепт з яйцем

Отрута від тарганів з борної кислоти і яйця

Для отримання ефективного препарату знадобиться сире або варене яйце - рецепта 2.

  1. В сирий жовток додають 60 г порошку борної кислоти, розмішують. Виходить густа консистенція, яку ложкою розкладають у вигляді коржів на картонці, блюдцях, кришках. Жовток і борна кислота - невід'ємні атрибути єдиного цілого. Прусаки сповзають на запах жовтка, частування з усіх боків. Уже в першу ніч виявляється зараженим практично все сімейство.
  2. Кульки з борною кислотою від тарганів готують з декількох інгредієнтів. Необхідно зварити картоплю, яйце. Подрібнити продукти за допомогою Картоплем'ялки, додати трохи молока, вершків, щоб склад був м'яким. Ввести 1-2 пакетика борної кислоти. Зліпити маленькі яєчні кульки.

Ефект від отруйних принад буде більше, боротися з тарганами легше, якщо прибрати всі продукти в пакети, холодильник, помити посуд, витерти крихти зі столу. Борні кульки від тарганів - ефективний засіб для цькування прусаків. Однак якщо не вистачає часу на приготування страви, можна скористатися іншими, не менш дієвими препаратами. вивести прусаків можна солодощами.

Рецепти з цукром

Борну кислоту для боротьби з тарганами змішують з продуктами розсипчастою консистенції. Робитися засіб буде 5 хвилин.

  • Цукрову пудру з'єднують в рівних співвідношеннях з борошном, додають пакетик борної кислоти, трохи води. Замішують тісто, щоб з нього можна було формувати коржі. Розводити тісто можна будь-якою рідиною. Позбавлятися протягом місяця.
  • Змішати картопляний крохмаль з цукровою пудрою в однакових пропорціях. Додати в суміш 30 г ваніліну, стільки ж порошку отруйного препарату. Розвести водою, замісити круте тісто, зліпити борні кульки, розмістити по дому. Витравити шкідників можна за місяць.

Зробити отруту для тарганів можна з манної каші, гречаної, рисової. Найважливіше, стежити, щоб страви оновлювалися через 3 дня. Оскільки за цей час продукти висихають, втрачають запах і ефективність.

Засіб від тарганів з борною кислотою дає можливість позбутися від шкідників протягом місяця, попереджають повторне зараження приміщення. Для прискорення ефекту необхідно обмежити доступ до води - полагодити крани, трубопровід, насухо витирати ввечері раковини. Без води таргани живуть не більше 3 діб. Також ховати продукти, витирати крихти зі столу, своєчасно виносити сміття, мити посуд після їжі.

Аналогічно використовують буру, порошок тіурам .

ефективність препарату

Відгуки про рецепт з яйцем розміщують на кожному сайті, де обговорюються народні засоби від тарганів .

Швидко допомагає частування з вареного яйця, картоплі. Варити треба ввечері, щоб вночі прусаки вже їли частування. У міру того, як зникають приманки, можна судити про ступінь зараженості комах. Якщо вони залишаються недоторканими - неправильно вибрали місце. Простежити, куди біжать комахи можна вночі, включивши тихенько світло. Куди помчать прусаки, там потрібно розкладати отруту від тарганів.

Ксенія, Москва

Виведення прусаків сирим яйцем з кислотою допомагає. Фактично такий простий засіб не відрізняється за дією від гелів . Готується швидко приманка, можна щовечора свіжі частування підкладати. Їдять таке блюдо прусаки із задоволенням, потім масово гинуть протягом тижня. остаточно позбутися від тарганів , Вдається за 2 тижні.

Карина, Санкт-Петербург

Таргани в під'їзді бігають, витравити їх остаточно неможливо своїми силами. купувати постійно інсектицидні засоби ніяких грошей не вистачить. Захищаю квартиру порошком біля дверей, періодично готую частування з яйцем, біля сміттєвого відра розкладаю, саморобні пастки ставлю.

Анна, Воронеж

Борна кислота не потрапляє в повітря, не впливає на самопочуття людини, домашніх тварин, можна використовувати необмежений час без побоювання за власне здоров'я. Потруїти прусаків кислотою всіх поколінь можна за місяць активних дій. Якщо ж результатів немає - варто вибрати хімічний препарат або ж звернутися в служби, які займаються знищенням тарганів і інших домашніх шкідників. нехтувати поява прусаків в квартирі не варто, адже вони є переносниками захворювань, глистів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама