Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

МВС запропонувало посилити покарання за водіння без прав в Росії

  1. МВС Росії готує поправки до Адміністративного кодексу, які посилять відповідальність за водіння без...

МВС Росії готує поправки до Адміністративного кодексу, які посилять відповідальність за водіння без прав; Зараз за це передбачено штраф від 5 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомляє 30 жовтня РИА Новости з посиланням на офіційного представника відомства Ірину Вовк.

«Про недостатності заходів свідчать, зокрема, резонансні випадки, коли за кермом машини неодноразово затримувалися одні і ті ж порушники ПДР, які не сприймають штраф як покарання. Розробляються законопроектом пропонується встановити підвищену відповідальність за повторне керування транспортним засобом особою, яка не має права керування », - сказала Вовк.

За статистикою, за останні 2,5 року на водінні без прав були спіймані 82,5 тисячі осіб, серед яких 7,5 тисячі були затримані мінімум п'ять разів. За цей час водії без прав влаштували понад 26 тисяч дорожніх аварій, в яких загинули 4 тисячі і були поранені 34 тисячі чоловік.

Наскільки сильно передбачається посилити покарання, в повідомленні не уточнюється.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама