Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дискова циркулярна пила Makita 5704R ручна - ціна, відгуки та фото

Для професіоналів назва бренду Makita значить дуже багато. Будь-який фахівець, який має відношення до будівництва, підтвердить, що марка Makita - це досить недорогий, але дуже якісний, міцний в експлуатації, високопродуктивний і надійний інструмент, який не підводить в найскладніших умовах експлуатації.

Все вищесказане повною мірою відноситься і до конкретної моделі дискової пили Makita 5704 R. які кваліфікуються як побутової ручний електроінструмент, це обладнання дозволяє гарантовано безпечно і якісно проводити основні види прямолінійних розпилювальних робіт (вертикальна розпилювання на глибину до 66мм і розпилювання під заданим кутом в максимумі до 45 градусів при глибині пропилу до 46 мм) з деревом і йому подібними по щільності актуальними в застосуванні сучасними будівельними та оздоблювальними матеріалами.
До переліку останніх входять: ДСП, ЛДСП при розпилюванні для НЕ меблевого застосування, фанера OSB, традиційна фанера, листової і погонажних MDF, всі види ламінату та паркетної дошки, гіпсокартон всіх марок, сайдинг, блок-хаус, традиційна вагонка, різні види декоративного пластика , листовий та профільний алюміній, а також натуральна деревина у вигляді гілок і сучків.

Ручна циркулярна пила 5704R при відповідному ріжучому інструменті (пильний диск з характеристиками «під матеріал») цілком справляється і з профільної роботою по м'якому металу - потужний двигун в 1200 Вт і сучасна Розклинювальні система дозволяють сприймати цей інструмент як універсальний для розпилювання досить широкого спектра будматеріалів. У випадку з побутовим застосуванням її універсальність забезпечує перекриття практично всього спектру неспеціалізованих робіт по поздовжньої і поперечної розпилюванні матеріалу, в якості якого найчастіше виступає дерево або пластик.
При достатній потужності і продуктивності, вона характеризується цілком комфортним рівнем шуму і малою вібрацією при роботі. Надійна опорна платформа дає можливість якісніше контролювати стан і орієнтацію пилки щодо оброблюваної поверхні і матеріалу розпилювання. У той же час вона абсолютно безпечна в роботі, так як ріжучі зуби і вся зона пиляння постійно вкриті захисним маятниковим кожухом.
Передбачене конструкцією оснащення закріплення на корпусі пилки напрямних (паралельний упор) дає можливість підвищувати якість і сталість лінійних характеристик оброблюваного будматеріалу на рівні професійного пілоцеха з можливістю оперативного контролю стабільної підтримки якості кромки розпилу від прямого кута до 45 градусів в заданому режимі.
Зручність використання циркулярної пилки Makita 5704R в домашніх умовах в чималому ступені підвищується за рахунок можливості підключення до обладнання в процесі роботи пилососа через вбудований в конструкцію корпусу кожуха спеціальний роз'єм. Ця опція забезпечує чистоту і комфортність пиляння з відведенням стружки і дрібнофракційних пильного матеріалу із зони ріжучої кромки в мішок-пилозбірник.
Контроль розташування інструменту в процесі експлуатації забезпечується зручними і безпечними ергономічними рукоятками. Додаткова безпека від випадкового включення гарантована автоматичною системою блокування - включення в режим пиляння можливо тільки при одночасному знятті блокування. Комфортність обслуговування при заміні різального інструменту досягається за рахунок фіксації вала в момент знімання і заміни витратних матеріалів.
Про необхідність використання профільного диска при роботі з різними матеріалами: електроінструмент Makita 5704 R в штатній комплектації дозволяє проводити розпилювання досить широкого спектра будматеріалів. Однак, слід розуміти, що універсальність навіть найсучасніших пилкових дисків обмежена і застосовувати їх потрібно строго за призначенням в залежності від матеріалу, з яким доводиться працювати.
У будь-якому випадку діаметр використовуваного диска не може перевищувати 190 міліметрів при максимальній товщині полотна не більше 1,6 мм (це обмеження обумовлено шириною співвісного з ним расклинивающего ножа, обраного з запасом і становить 1,8 мм).
Якість різу і продуктивність, які забезпечує дискова пилка Макіта при поздовжньої і поперечної розпилюванні, задовольнить самого прискіпливого клієнта.

Технічні особливості:

  • Сучасна та зручна в роботі.
  • Ефективна (ел. Двигун - 1200 Вт).
  • Надійна опорна плита.
  • Регулювання глибини пропилу матеріалу.
  • Отвір для відведення тирси (можливе підключення пилососа).
  • Мала вага 4,9 кг і шумова активність - 86 Дб.
  • Укомплектований пильним диском.

Вся продукція має необхідні сертифікати, паспорти і дозволу. Гарантія поширюється на весь термін, заявлений виробником. Післяпродажне обслуговування здійснюється в сервісних центрах наших партнерів і майстерень заводів виробників.

Хочете купити товар за спеціальною ціною? Вас цікавлять діючі акції та знижки? Помітили помилку в описі або з'явилися питання по товарах, представленим на нашому сайті https://www.Komplektacya.ru, прохання звертатися на контактний e-mail: Хочете купити товар за спеціальною ціною , За багатоканальним телефоном 8 (812) 380-12-34 або за допомогою онлайн консультанта, що знаходиться в правому нижньому кутку сторінки.

Хочете купити товар за спеціальною ціною?
Вас цікавлять діючі акції та знижки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама