Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як розібрати вимикач?

  1. Як розібрати вимикач Schneider Electric
  2. Як розібрати вимикач Makel
  3. Як розібрати вимикач Legrand

В даний час вже немає дефіциту якісної побутової електротехніки, що відрізняється високою надійністю, однак з часом навіть вона може вийти з ладу, особливо схильні до цього вимикачі, через регулярного використання.

Якщо лампочка блимає на якомусь окремому світильнику, то справа тут зовсім не в скачках напруги, а швидше за все в механізмі вимикача, який слід оглянути, при наявності відповідного досвіду звичайно ж.

Як розібрати вимикач Schneider Electric

Як розібрати вимикач Schneider Electric

Продукція даного виробника відрізняється високою надійністю і не виключено, що причина некоректно працюючого освітлення криється в поганому контакті не всередині, а на затискачах, що найчастіше і буває.

Особливістю даних моделей є закріплення декоративної накладки не за допомогою засувок, а класичним способом, з використанням гвинта. Для роботи знадобляться:

  • викрутка-індикатор;
  • мультиметр;
  • монтажна викрутка.

Для того, щоб дістатися до гвинтів, необхідно спершу зняти клавіші, гвинт утримує декоративну накладку годі й відгвинчувати, так як доступ до фіксуючим пелюсток забезпечений за допомогою монтажних отворів. Послабивши пелюстки, необхідно потягнути вимикач на себе.

Досить від'єднати лінію йде до світильника, щоб перевірити працездатність механізму. Спершу перевіряють наявність потенціалу на вихідних затискачах, викруткою-індикатором, шляхом включення вимикача.

Додатково, при відключеному харчуванні, необхідно мультиметром «продзвонити» до кожного контакту у включеному положенні. При відсутності ознак поломки в вимикачі і нормальному стані контактів в місцях з'єднання, несправність слід шукати в проводці або світильнику.

Як розібрати вимикач Makel

Як розібрати вимикач Makel

Продукцію даного виробника можна часто побачити, як в побуті, так і в громадських приміщеннях, завдяки високій надійності і відносно доступною вартості виробів.

При необхідності розібрати і отревизировать з'єднання, також не виникає будь-яких проблем, однак виробник передбачив деякі особливості в конструкції.

Для вилучення вимикача зі стіни знадобиться стандартний набір інструментів. Зняття клавіш виробляється досить легко, а ось з декоративною накладкою, у обивателя жодного разу не стикалася з таким типом вимикачів можуть виникнути проблеми. Справа в тому, що тут виробник застосував спеціальні затискачі з пружною дроту, що йдуть углиб корпусу.

Після того, як клавіші зняті, декоративну накладку необхідно без зайвих зусиль потягнути на себе, завдяки чому з'явиться доступ до контактів.

Конструктивною особливістю цих вимикачів, є і розташування гвинтів затискачів з тильного боку, тому доступ до них можливий тільки після виїмки всього корпусу зі стіни. Перевірку контактів визначають візуально і за допомогою мультиметра.

Як розібрати вимикач Legrand

Як розібрати вимикач Legrand

Сучасні моделі побутових вимикачів відрізняються не тільки практичністю і зручністю використання, але і мініатюрністю компонентів, завдяки чому вони не займають багато місця і мають малу вагу.

Електромеханічні характеристики таких пристроїв дозволяють витримувати велику кількість циклів роботи, і забезпечують легкий демонтаж пристрою, в разі заміни або ревізії.

Вимикачі Legrand давно завоювати свого споживача високим рівнем декоративності, при цьому, щоб провести ревізію з'єднання контактів, в разі зникнення освітлення, не складе великих труднощів.

Клавіша, або клавіші виймаються без будь-яких надмірних зусиль, шляхом натискання на виступаючу верхню чи нижню частину, після чого знімається декоративна накладка і за допомогою викрутки послаблюються фіксують пелюстки, що впираються в стіну.

Дивіться також:

Як підключити два вимикача? http://euroelectrica.ru/kak-podklyuchit-dva-vyiklyuchatelya/ .

Цікаве по темі: Як вибрати вимикач?

Поради в статті "Як підключити двоклавішний вимикач?" тут .

Після ослаблення вимикач необхідно потягнути на себе і коли контакти стануть доступні, оцінити візуально з стан, тут не повинно бути нагару, якщо такий є необхідно його видалити.

Цілісність контактів перевіряється за допомогою мультиметра і якщо проблема в самому вимикачі, то проводиться заміна, в іншому випадку слід шукати поломку в інших частинах схеми.

Поради в статті "Як підключити двоклавішний вимикач?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама