Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати за серіями і по дизайну розетки - новинки і бестселери в світі розеток і вимикачів

  1. Про головні тренди
  2. Одна серія, два дизайну. Allure і Life від Legrand Valena
  3. Legrand Valena в дизайні Life
  4. Інноваційний дизайн Allure від Legrand
  5. Німецькі бестселери преміум-якості
  6. Дизайн і якість преміум-рівня: Berker від Hager
  7. Крок за кроком: ієрархія стилю від Schneider Electric
  8. Де купити дизайнерські розетки і вимикачі

Електрофурнітура, яка завжди на виду, на відстані витягнутої руки - розетки і вимикачі. Тому вона повинна гармоніювати зі стильового рішення приміщення, не привертаючи до себе зайвої уваги. В ідеалі такі елементи в максимально функціональні, корисні і логічні, при цьому надають простору закінчений зовнішній вигляд, показують його характер і індивідуальність.

Шукаєте щось особливе для свого інтер'єру? Ми підготували детальний (і, сподіваємося, корисний) огляд для тих, хто не згоден на просто «біленькі, щоб не набридло» розетки і вимикачі.

Про головні тренди

У світі електроустановочних виробів також існують модні течії. Звичайно, якщо мова йде про продукцію європейських виробників, що пропонують клієнтам не тільки надійність і безпеку, але і дизайнерські розробки.

Головні тенденції 2017 року:

  • лаконічний стиль і простота ліній;
  • максимальна ергономіка і зручність користування;
  • варіативність кольорової палітри і фактур;
  • поєднання натуралістичного і індустріального стилів;
  • модульність і універсальність.

Нам пропонують все більше варіантів і свободи: мікс кількох рамок в одному модулі, гра фактурами, підсвічуванням, використання додаткових можливостей. Так, наприклад, розетки часто купують разом з заглушками, декоративними і захисними кришками, що закриваються на ключ.

Одна серія, два дизайну. Allure і Life від Legrand Valena

Allure і Life від Legrand Valena

Говорячи про дебют 2017 року, не можна обійти увагою дві дизайнерські лінійки електроустановочних виробів від компанії Legrand в рамках серії Valena: Allure і Life. Флоран Гленіссон, дизайнер яскравих новинок, керувався думкою: «Естетичні переваги людей нескінченні - від самого виразного стилю до виняткової скромності».

В результаті кожна лінійка має яскраво виражену візуальну специфіку і представлена ​​в різних колірних і фактурних рішень.

Legrand Valena в дизайні Life

«Життя знаходить смак» - такий слоган дизайнерської концепції Life. Тут представлені екземпляри, до зовнішнього вигляду яких найбільше підійдуть епітети «виразний, раціональний, лаконічний».

Конструкція «квадрат в квадраті» гармонійно виглядає в будь-якому сучасному інтер'єрі. Клавіша вимикачів витончено вигнута, щоб найлегший дотик приводило її в дію. Цікавий нюанс конструкції - рамка ніби ширяє над поверхнею стіни.

Велика колекція рамок для розеток: від звичних світлих відтінків (білий, слонова кістка, перли) до яскравих кольорів (лайм, теракота, блакить, орнаменти) і виразних фактур металу і дерева.

Інноваційний дизайн Allure від Legrand

Це по-справжньому нове бачення дизайну електрофурнітури, сміливий і красивий відмова від класичних форм. Припадуть до душі новаторам, людям, відкритим для експериментів, але цінують комфорт в щоденних дрібницях. Слоган лінійки: «почуття знаходять форму». І ця форма позбавлена ​​прямолінійності і гострих кутів - вигнуті лінії розеток і вимикачів дуже делікатні. Краї рамок загострені, що підсилює відчуття легкості.

У палітрі відтінків представлено розмаїття світлих варіацій: білий, дзеркало, слонова кістка, перли і бежевий, з тисненням і без нього. Ви також можете експериментувати з допомогою фантазійних орнаментів або сучасних фактур: натуральне дерево, шкіра, незбиране скло, карбон, матові і дзеркальні поверхні.

Німецькі бестселери преміум-якості

У сегменті дизайнерських електроустановочних виробів існують лінійки, які на протязі кілька сезонів не втрачають актуальності. За безкомпромісну якість виконання і різноманітність по-справжньому стильних рішень відзначимо серії Berker від Hager і Unica від Schneider Electric. Обидва виробники - німецькі хедлайнери електровстановочне галузі.

Дизайн і якість преміум-рівня: Berker від Hager

Над розробками серій розеток і вимикачів німецького бренду працюють не тільки інженери-електротехніки, а й провідні фахівці в галузі дизайну. І досить успішно. В арсеналі марки нагороди престижних дизайнерських конкурсів: премії iF gold award, Good Design Award від музею Chicago Athenaeum, German Design Award від Німецької ради з дизайну, iF Label в категорії «Товарний дизайн», Red Dot Design Award.

Знаковою стала серія Berker S.1, що перетворює сучасні тенденції дизайну в класику. Модульна концепція використання, ергономічний дизайн, лаконічна квадратна форма. Це просто, функціонально і актуально назавжди.

Популярна у прихильників незвичайних стильових рішень і яскравих фарб серія B.3: різноманітна палітра рамок (присутній червоний, коричневий, чорний і золотий анодований алюміній) дозволяє створювати ідеальні персоналізовані комбінації.

Оригінальна і приємна тактильно фактура пластмаси з ефектом оксамиту представлена ​​в кольорах «Антрацит» або «Полярна білизна» в серії Q1 / Q3.

Шанувальники ретро-стилю не встоять перед елегантною лінійкою Berker Serie R.classic від німецького виробника, де представлені поворотні круглі вимикачі. А витончені вироби версії Serie 1930 Porzellan виготовлені з німецького фарфору «Rosenthal», в білому або чорному кольорах.

А витончені вироби версії Serie 1930 Porzellan виготовлені з німецького фарфору «Rosenthal», в білому або чорному кольорах

Крок за кроком: ієрархія стилю від Schneider Electric

З воістину німецькою скрупульозністю розподілив популярну серію рамок для електрофурнітури Unica на кілька лінійок з поступовим наростанням ступеня «крутості» виробів по дизайну і функціональності.

Unica Basic: проста функціональна естетика з механізмами білого або кольору слонової кістки.

Unica Colors. Тут вже можна проявити індивідуальність: включає рамки 20 різних колірних виконань, механізми також білого кольору або кольору слонової кістки.

Unica Quadro: сучасний лаконічний дизайн спокійних форм і ліній, рамки в 14 кольорах. Серед них різні металеві відтінки і найніжніші варіанти на кшталт перлинно-рожевого або делікатного сіро-перлового. Механізми білого кольору або слонової кістки.

Unica Plus: електрофурнітура високого класу вишуканого стильового втілення. 18 візуальних рішень для рамок: від білого, слонова кістка і піщаного до виразних відтінків зеленого яблука, граната і оранжевого. Виконання на 2, 3 і 4 модуля.

Unica Top: «супермоделі» від Schneider Electric. Широкий діапазон механізмів в варіантах алюмінію і графіту, рамки з різних порід дерева (4 відтінку) і металів (10 варіантів). Виконання на 2, 3 і 4 модуля.

Окремо відзначимо серію Unica Allegro, вироблену за італійським стандартом, де зовнішні рамки виконані без перегородок. Особливо цінна підвищена компактності такого рішення у випадках, коли в одній кімнаті необхідно розмістити значну кількість вимикачів і розеток.

Особливо цінна підвищена компактності такого рішення у випадках, коли в одній кімнаті необхідно розмістити значну кількість вимикачів і розеток

Де купити дизайнерські розетки і вимикачі

Як бачите, вибір небанальною електрофурнітури для квартири, будинку або офісу здається складним лише на перший погляд. На українському ринку представлено досить виробів, що відповідають сучасним інтер'єрним трендам.

Щоб не витрачати на пошуки дорогоцінний час (а його під час будівництва та ремонту і так обмаль), вибирайте комплект розеток і вимикачів онлайн - наприклад, на сайті «Аксиом Плюс» представлений каталог електрофурнітури провідних європейських виробників. Актуальні колекції, зручні фільтри підбору за призначенням, серії, конструкції і відтінкам - Ви швидко отримаєте ті розетки і вимикачі, які розставлять потрібні акценти в інтер'єрі.

Шукаєте щось особливе для свого інтер'єру?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама