Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Особливості, сильні і слабкі сторони розеток Schneider Electric.

  1. Особливості
  2. Універсальність і практичність
  3. ФОТОінструкція монтажу розетки
  4. Різноманітність в деталях
  5. недоліки
  6. Як встановити шнайдеровскіе розетки, відео.

Logo Schnider Electric

Компанія Schneider Electric виробляє різне електрообладнання з кінця 19 століття і в даний момент є одним з визнаних світових лідерів у виробництві побутових електроустановочних виробів. Вимикачі, регулятори і розетки шнайдер високо цінуються як електриками професіоналами, так і будівельними компаніями.

Особливості

Розетки Шнайдер значно відрізняються від своїх конкурентів тим, що вони повністю розбірні. Опишемо окремо кожну деталь.

    • металевий супорт

      Металевий супорт розетки Schnider

      1. Має спеціальні монтажні отвори, щоб можна було точно встановлювати кілька розеток поруч в один блок;
      2. кріпиться до підрозетників окремо від інших частин розетки;
      3. має товщину металу понад 1 мм, дуже жорсткий.
    • Механізм розетки.

      Механізм розетки Schnider

      1. Міцно тримає вилку, не даючи їй випадково випасти ні за яких обставин.
      2. Усередині бронзові контакти, стійкі до окислення, що гарантують чудове поєднання протягом усього терміну служби.
    • Накладка (рамка). Виконана з високоміцного термостійкого пластика і кріпиться до механізму розетки на засувках. Буває різних кольорів і форм

Універсальність і практичність

Якщо ви вибрали розетки і вимикачі шнайдер однієї серії для всієї квартири, то ви сміливо можете встановлювати супорти відразу ж. Вони однаково підходять до всіх електроустановочних приладів. Такий підхід значно економить час, тому що окремо супорти ставити зручніше і швидше, ніж готові розетки, та ще й з підключеними дротами. Ви просто закручуєте два шурупа і металева рамка надійно закріплена в підрозетники.

Корисна порада: При виборі розеток віддавайте перевагу розеток із заземленням. У таку розетку ви зможете включити будь-який прилад

Подальша робота - підключення розетки. Все відбувається дуже швидко. Залежно від моделі ви або закручуєте дроти в гвинтові затиски, або просто засовує їх у безгвинтові клеми. Ми рекомендуємо вам використовувати безгвинтові клеми, тому що вони гарантують справну роботу на весь термін служби розетки без періодичного підтягування різьблення. Механізм вставляється в супорт без додаткових гвинтів, просто на засувки

Так само точно на засувки надаватися накладка на розетку, а зверху декоративна рамка з вибраними вами квітами і формою. Ніяких додаткових гвинтів, гайок або кріплень. Все робиться руками без інструменту. Чисто. Надійно. Красиво.

ФОТОінструкція монтажу розетки

Побачивши розетку наживо ви зрозумієте, що розбиратися там особливо нема за що. Інструкція дана для того, щоб ви зрозуміли, наскільки легко монтуються шнайдеровскіе розетки.

Різноманітність в деталях

Розетки Шнайдер поставляються в різних варіаціях, які можуть задовольнити смак будь-якого дизайнера інтер'єрів. Доповнюється ця картина тим, що тільки Schneider поставляє свої розетки з корпусом, зробленим з дерева, металу, скла, каменю. Тобто не пластика, стилізованого під метал або дерево а саме справжній алюміній і справжня сталь, бук, скло і сланець. І якщо ви це не помітили оком, то на дотик ви відразу зрозумієте різницю. Такі розетки і вимикачі хочеться використовувати знову і знову. Однак це стосується тільки зовнішніх рамок. Внутрішня частина розеток - все той же термостійкий пластик, який може бути пофарбований в належний колір.

За різноманітністю моделей, розетки Шнайдер залишають своїх конкурентів далеко позаду. Завдяки універсальності своїх деталей для всіх приладів, тільки розетки можуть бути підібрані тисячами різних варіантів забарвлень, форм і фактур.

недоліки

Він по-суті один. Це ціна. Найдешевша розетка Shcnider обійдеться вам не менш 3,5 $ разом з рамкою. Якщо ж ви захочете поставити інший механізм, накладку і рамку, то ціна може легко стрибнути до 40 $ за варіант. І якби йшлося про заміну однієї розетки в кваріра, то сума не була б такою непідйомною, але якщо при ремонті розеток потрібно встановити сотню, то далеко не кожен зможе викласти навіть 3500 $ на все. Але вони реально коштують цих грошей. Як по функціональності і надійності, так і з естетичних якостей.

Якщо ви хочете електрику, яка виглядають простіше, але не поступається в надійності і функціональності, то вам варто вибирати надійні французькі розетки Legrand, відмінно поєднують в собі якість і привабливу ціну.

Як встановити шнайдеровскіе розетки, відео.

На відео наочно продемонстровано з якою легкістю встановлюються розетки Шнайдер.

Сфера застосування 3-х полюсних автоматичних вимикачів Правильна і зручна установка розеток у квартирі Схема підключення прохідного вимикача з трьох місць - особливості, а також послідовність монтажу Чому будівельники вибирають розетки Легранд або як не заощадити собі в збиток
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама