Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розетки і вимикачі Bticino

Bticino один з помітних виробників електроустановочних виробів , Якого знають і поважають в 60 країнах світу. Особисто на мене вимикачі і розетки Bticino впали випадково, і я радий, що така зустріч відбулася. Сьогодні саме ці помічники встановлені в моїй новій квартирі.

Що стосується виконання абсолютно всіх виробів під маркою Bticino, то якість вище всяких похвал. Дуже добре виглядає не тільки пластик на передніх панелях і рамках, а й нутрощі, включаючи механізми кнопок, клавіш, шторки на розетках і супорти. Саме приголомшливе якість "іграшок" Bticino було вирішальним фактором, щоб не на жарт витратитися і пустити твори італійських дизайнерів у власну квартиру.

Різноманітність розеток і вимикачів, вироблених Bticino не може похвалитися неймовірним безліччю дизайнерських рішень, але індивідуальністю може сміливо пишатися! У всьому простежується стиль. Люблять італійські дизайнери використовувати в своїх колекціях рамки і кнопки незвично темних кольорів. Але не дивлячись на це все виглядає дуже гармонійно.

За все в житті своя ціна, і ціна на продукцію Bticino, м'яко кажучи, кусається. Щоб купити вимикач за 33 євро потрібно мати або завидний достаток, або при його відсутності любов до незвичайних, надійним і стильним предметів інтер'єру. Така божевільна ціна пояснюється застосуванням дорогих матеріалів, таких як метал для оформлення рамок, декорування склом, обробка позолотою, тканинами і натуральним деревом. Але незважаючи на ці новації, є колекції простіше, які можуть брати участь в рейтингу. Порівняємо ціни:

- вимикач Bticino (колекція Luna) - 455 рублів,
- двоклавішний вимикач Bticino (колекція Luna) - 625 рублів,
- розетка на один споживач Bticino - 482 рубля,
- на два споживача Bticino- 565 рубль.

  • Найвища якість пластика;
  • Повністю модульні конструкції (монтажна коробка, супорт, механізм, рамка) дозволяють знайти оптимальне рішення для кожного конкретного випадку;
  • Крім електроустановочних виробів пропонуються рішення для систем розумного будинку.

Недоліки Bticino:

  • відверто дорого
  • Не підходить для заміни звичайних розеток, так як встановлюється в монтажні коробки

Справжня фішка Bticino не тільки звичайні розетки і вимикачі, але і системи для розумного будинку. Незаперечна заслуга італійських конструкторів і дизайнерів красиве і стильне виконання інтелектуальних систем для будинку. При всій складності начинки вироби не виглядають незграбно і як датчики або складні прилади, вони акуратні і мініатюрні. Це робить пристрої BTicino непомітними, більш звичними і органічними.

Установка систем автоматики BTicino своїми руками цілком реалізовується захід. Крім високої вартості проекту є ще дві складності. З одного боку для проектування системи потрібне глибоке занурення в номенклатуру. У широкому друці і в інтернеті цільної інформації мало або практично немає. Тому доводиться звертатися до офіційних представників BTicino, а компетентні дилери є не у всіх містах. Ці ж дилери усіма силами намагаються прийняти настільки апетитний замовлення і не особливо охоче діляться секретами. Зате не дивлячись на всі труднощі освоєння, зручність і легкість монтажу приносять справжнє задоволення.

Для пристрою електрики в новій квартирі мені не було потрібно крута суперсистема з претензією на суперелегантность. Попри всю різноманітність пропозицій знайшлося просте і елегантне рішення і для мене. Це колекція LUNA, яка відрізняється простотою і елегантністю дизайну і демократичністю ціни.

Читайте докладніше про кожного виробника електроустановочних виробів нашого рейтингу:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама