Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стаття на тему ретро розетка і ретро провід - ПП Ковчег

  1. Серед відомих виробників, що пропонують ретро вимикачі зі звичайними механізмами, можна виділити:
  2. Однак, дизайн тумблерного і поворотних вимикачів може бути не тільки в стилі 30-х, але і 60-х років...

У сучасному світі з його швидкостями, новими технологіями все частіше хочеться знайти куточок спокою і затишку. Тому ретро стиль в інтер'єрі стає все більш і більш популярним.

Ажурна меблі, строкаті тканини і стилізоване освітлення створюють неповторну атмосферу, якої так багато кому не вистачає.

Але навіть самий ретельно продуманий інтер'єр можуть непоправно зіпсувати ... дрібниці. У наших квартирах і офісах ми звикли не звертати увагу на такі звичні і непомітні деталі, як розетки і вимикачі. Головне, щоб вони були в потрібному місці, під рукою. Але, коли створюється неповторний інтер'єр, розетка або вимикач «не в тему» ​​можуть зіпсувати все враження.

Сьогодні проводиться безліч сучасної електрофурнітури класичного і екстравагантного дизайну із застосуванням найрізноманітніших матеріалів від негорючого пластика до скла і навіть лінолеуму. Однак, якщо Ви зважилися на ретро інтер'єр, то вибір відповідних електроустановочних виробів на українському ринку помітно звужується.

Але, все ж, не все так погано. Хоча, слід попередити, що стиль ретро - не з дешевих.

Почнемо з того що ретро електрофурнітура буває як для прихованої, так і для відкритої проводки. Для установки останньої Вам ще буде потрібно кручений дріт в тканинної оплітці і порцелянові ізолятори або металеві труби. Колірна гамма ретро проводів і варіанти його перетину дозволяють вирішити будь-які завдання в сучасному житло.

Розетки і вимикачі прихованої проводки встановлюються в звичайні монтажні коробки і їх зовнішній вигляд стилізований під електрофурнітуру початку минулого століття. Механізми таких вимикачів можуть бути як поворотні, тумблерного, так і звичайні, хоча і стилізовані під старовину.

Серед відомих виробників, що пропонують ретро вимикачі зі звичайними механізмами, можна виділити:

Електрофурнітуру прихованої проводки з поворотними механізмами вимикачів ( «баранчиками») пропонують:

Вимикачі тумблерного типу виробляють:

Однак, дизайн тумблерного і поворотних вимикачів може бути не тільки в стилі 30-х, але і 60-х років з їх прямими лініями і урбаністично строгими форами.

Однак, дизайн тумблерного і поворотних вимикачів може бути не тільки в стилі 30-х, але і 60-х років з їх прямими лініями і урбаністично строгими форами

Але, перейдемо до по-справжньому «старовинним» вимикачів з усіма супутніми їм елементами і матеріалами (зовнішня проводка, розпис по фарфору, натуральне дерево рамок).

Тут великі колекції представляють такі виробники, як:

Слід зазначити, що для вимикачів і розеток, про які ми щойно згадували, необов'язково підводити кручений дріт на ізоляторах. Пристрій механізмів цих електроустановочних виробів дозволяє підключати їх як прихованим проводом зі стіни, так і кабелем проведеному в металевих трубах (продаються окремо тими ж виробниками ретро розеток з усіма необхідними комплектуючими від куточків до власників і розподільних коробок).

Пристрій механізмів цих електроустановочних виробів дозволяє підключати їх як прихованим проводом зі стіни, так і кабелем проведеному в металевих трубах (продаються окремо тими ж виробниками ретро розеток з усіма необхідними комплектуючими від куточків до власників і розподільних коробок)

перевага вибору зовнішньої проводки і розеток дозволяє не «прив'язуватися» до заздалегідь визначеного місця установки (монтажній коробці в стіні), а зробити установку розеток і вимикачів вже після обробки і навіть установки меблів, коли стає зрозуміло, де саме має бути та чи інша розетка або вимикач.

Якщо Ви думаєте, що раз електрофурнітура «ретро», то і функціонал у неї теж «ретро», тобто немає ніяких телевізійних, комп'ютерних розеток, диммеров і багатьох інших принад сучасних електроустановочних виробів?

Помиляєтеся! Сучасні виробники ретро електрофурнітури випускають весь спектр пристроїв для обладнання сучасного житла.

Сучасні виробники ретро електрофурнітури випускають весь спектр пристроїв для обладнання сучасного житла

Ну що ж тепер залишилося тільки вибрати потрібний Вам тип, дизайн і оформити замовлення, а наші фахівці постараються підібрати вироби саме для Вашого унікального інтер'єру.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама