Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Светорегулятори для світлодіодних стрічок диммери для Led стрічок eTREN (Етрен) для лід світильників купити в Києві

  1. Головні особливості сенсорних светорегуляторов (диммеров) Q600 (QUADRATE):
  2. Економія eTREN Q600

Стандартні кольори пристроїв eTREN: чорний і білий c білими світлодіоди кнопок управління.
Під замовлення можливе фарбування скла вимикачів Etren в будь-який колір - будь-яка комбінація кольору скла і світлодіодів → ФОТОГАЛЕРЕЯ .
Поставка светорегуляторов ETREN з фарбуванням скла в нестандартний колір і колір світіння світлодіодних індикаторів управління попередньо обговорюються з менеджером перед замовленням пристрої. (Підбір кольору відбувається по колірному стандарту RAL). Светорегулятори eTREN® для світлодіодних стрічок - сучасний елемент дизайну інтер'єру.
Завдяки поєднанню дизайнерської майстерності і передових технології, звичайний вимикач світла вдалося перетворити на справжній витвір мистецтва. Дизайн таких виробів підкуповує простотою і елегантністю, а функціональні можливості залишають його поза конкуренцією. Представляємо нову стильну колекцію сенсорних светорегуляторов Q600 (QUADRATE) виробництва компанії ETREN.
Компанія ETREN втілила в реальність мрію багатьох виробників світлотехнічної продукції, а саме, фахівці та дизайнери компанії ЕТРЕН змогли об'єднати сучасний вишуканий дизайн і передові технології в області освітлення. Светорегулятори Етрен - це справжній витвір мистецтва, їх дизайнерські строгі форми і сенсорна панель, виконана з якісного скла, вражає своєю елегантністю.

Головні особливості сенсорних светорегуляторов (диммеров) Q600 (QUADRATE):

- Легкість установки - сенсорні диммери Q600 монтуються в будь-яку стандартну монтажну коробку і не вимагають таких додаткових робіт, як заміна проводки в тих випадках, коли ви хочете поставити светорегулятор на місце звичайного вимикача.
- Легкість застосування - досить легко доторкнутися рукою до світлодіодним індикаторам сенсорної панелі вимикача, щоб включити-вимкнути освітлення або вибрати зручний для себе рівень яскравості світла. Деякі з моделей оснащені функцією таймера, що, без сумніву, буде як зручно, так і енергоекономічних.
- Також зручною функцією пристроїв є здатність включення / вимикання за допомогою пульта-ДУ, причому підійде абсолютно будь-ІК-пульт.
- Вимикачі мають змінною сенсорною панеллю, яку можна замовити індивідуально практично в будь-якому кольорі або навіть з малюнком (наприклад, нанесення логотипу фірми на замовлення або персонажа мультфільму). При бажанні, індивідуально можна виготовити будь-яку форму і різні кольори світлодіодним індикації сенсорної панелі.

При бажанні, індивідуально можна виготовити будь-яку форму і різні кольори світлодіодним індикації сенсорної панелі

Економія eTREN Q600

На відміну від аналогічних диммеров, з електромережі пристрій на споживання візьме рівно стільки електроенергії скільки необхідно для обраного Вами рівня освітлення. Функція автоматичного вимкнення, якою оснащені вимикачі, відключить освітлювальні прилади після 10 годин безперервної роботи, тому можете не переживати, якщо Ви вирушили в далеку дорогу і забули вимкнути світло! Функція таймер також створена для додаткового комфорту в управлінні освітлювальними приладами. Користуючись таймером відключення, Ви можете налаштувати пристрій на затримку вимикання (наприклад, якщо Ваша дитина не любить засинати в темряві, примітно, що в останні 30 секунд виставленого часу світло буде повільно потухати, щоб не потривожити сон). Функція Long Start (плавне включення), сприяє збільшенню періоду служби ваших ламп в 5-10 разів.

Догляд за сенсорною панеллю вимикача простий і легкий -досить протерти вологою серветкою і панель чиста і стерильна. Конструкція сенсорної панелі вимикачів Етрен виготовлена ​​таким чином що створюється враження ніби-то вона відірвана від стіни і ширяє в повітрі. Серія вимикачів Q600 (QUADRATE) - екстраординарна колекція, володіє виразними лініями, що підсилюють елегантність зовнішності виробів. Сенсорні вимикачі мають якесь магнетизмом, побачивши вимикача виникає бажання доторкнутися до нього, випробувати його в роботі.

З цієї причини диммери (светорегулятори) Q600 з легкістю вписуються в будь-який сучасний інтер'єр, ставши невід'ємною частиною функціонального декору приміщення. При цьому, за стильним зовнішнім виглядом ховається сучасна технологія, висока функціональність і висока якість виконання.

Фільтр

ВиробникЦінаДля регулюванняФункції регулюванняКомутація навантаженняРобота в прохідній схемоюКількість каналівДодатковоЗовнішній драйвер Мобільний доступ UKEY

Мобільний доступ UKEY від BAS-IP є універсальною технологією для отримання доступу в приміщення або на територію об'єкта з можливістю використовувати в одному зчитувачі одночасно: картки EM-Marin і MIFARE / шифровані карти MIFARE Plus / MIFARE Classic, мобільний телефон (Bluetooth і NFC).

типи ПЗВ

Все УЗО мають поділ на типи, які регулюються спеціальним стандартом МЕК 61140.

Схеми підключення ПЗВ

Прилади, що забезпечують захист від струмів витоку на землю (діфреле і дифавтомати) мають різні типи, різняться в призначенні і відповідно мають різні схеми підключення.

Чому купують у нас?

  • Ми спеціалізуємося тільки на електриці європейської якості
  • Тільки оригінальна продукція
  • Великий асортимент: від лампочки до люстри
  • Офіційна гарантія
  • якісна консультація
  • Ціни від виробника
  • приємні знижки
  • Доставляємо в будь-яку точку України
Детальніше...

останні відгуки

останні відгуки

Помилка в описі. Потрібно 5x16мм2 + 17x4мм2

Потрібно 5x16мм2 + 17x4мм2

Не можу не залишити відгук до виробу в тому числі і до магазину в цілому. Купив в кінці літа (2018) цей ...

Купив в кінці літа (2018) цей

велике спасибі всьому персоналу відмінна робота

Чому купують у нас?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама