Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Продати або купити акції СПб ВАТ "Червоний Жовтень" Купівля-продаж здійснюється в будь-якому населеному пункті РФ.

  1. параметри інструменту

Ціна однієї звичайної акції (на сьогодні)

Ціна однієї привілейованої акції (на сьогодні):

Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів по телефону: 8 (800) 700-97-92

Ціна однієї звичайної акції (на сьогодні)   Ціна однієї привілейованої акції (на сьогодні):   Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів по телефону: 8 (800) 700-97-92 «Червоний Жовтень» спеціалізується у виробництві, ремонті та обслуговуванні силових агрегатів для вертольотів «Мі» і «Ка», коробок літакових агрегатів (КСА), газотурбінних двигунів-енерговузла і турбостартер (ГТДЕ і ВК) для літаків «МіГ» і «Су»«Червоний Жовтень»

спеціалізується у виробництві, ремонті та обслуговуванні силових агрегатів для вертольотів «Мі» і «Ка», коробок літакових агрегатів (КСА), газотурбінних двигунів-енерговузла і турбостартер (ГТДЕ і ВК) для літаків «МіГ» і «Су» . Умови угоди купівлі або продажу акцій ВАТ «Червоний Жовтень» уточнюйте у онлайн-консультанта
або по телефону: 8 (800) 700-97-92 продати акції купити акції

параметри інструменту

Вид / категорія цінного паперу Акція звичайна Вид / категорія цінного паперу Акція привілейована Код цінного паперу spkr Код цінного паперу spkrp Повне найменування Санкт Петербурзьке відкрите акціонерне товариство «Червоний Жовтень» ат Повне найменування Санкт Петербурзьке відкрите акціонерне товариство «Червоний Жовтень» ат Скорочене найменування СПб ВАТ Червоний Жовтень ат Скорочене найменування СПб ВАТ Червоний Жовтень ап ISIN код RU000A0JNTR2 ISIN код RU000A0JNTS0 Номер державної реєстрації 1-05-00833-D Номер державної реєстрації 2-05-00833-D Об м випуску 1 168 424 Обсяг випуску 389 472 Номінальна вартість 500 Номінальна вартість 500 Валюта номіналу RUB Валюта номіналу RUB Дата початку торгів Дата початку торгів

Внімініе:

  1. Покупці або продаж акцій ВАТ «Червоний Жовтень» здійснюється в будь-якому населеному пункті на всій території Росії.
  2. Угода проходить за ринковими цінами з дотриманням всіх вимог законодавства РФ без переплати на додаткові комісії та сплати податку (ПДФО) тому ТОВ «Сервіс Капітал» не є податковим агентом по відношенню до акціонера, яке продає акції за договором купівлі-продажу.
  3. Оплата акцій за договором здійснюється готівкою в день угоди або протягом п'яти робочих днів (за Вашим вибором).
  4. У більшості випадків нам не обов'язкова виписка з реєстру (реєстратора).
  5. Ви зможете купити або продати акції ВАТ «Червоний Жовтень» на унікальних умовах!
  6. Ми працюємо з 2006 року і у нас немає жодного незадоволеного клієнта.

Якщо ви шукаєте надійного партнера та професійного помічника, ІБА «Сервіс Капітал» буде кращим вибором!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама