Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

алюмінієва стрічка

  1. Сфера застосування і переваги алюмінієвої стрічки
  2. характеристики рулону
  • використовується в ізоляції стін і стиків труб
  • довговічна, вогнетривка, висока теплоізоляція
  • має бактерицидні властивості
  • Замовити

Доставка транспортними компаніями

На сьогоднішній день алюмінієва стрічка представляє собою один з найбільш популярних і затребуваних видів алюмінієвого прокату. Алюмінієва фольга від компанії Анкор характеризується високою якістю і тривалим терміном експлуатації. Ми поставляємо продукцію без будь-яких дефектів і пошкоджень. Якість продукції постійно контролюється спеціалізованим бюро якості, яке створено на базі нашої компанії.

Сфера застосування і переваги алюмінієвої стрічки

Алюмінієва стрічка широко використовується для теплової, звукової та парової ізоляції стінових конструкцій і стиків труб. Серед основних областей, в яких застосовується стрічка, можна відзначити:

  • проведення ремонтних робіт;
  • будівництво будівель і споруд;
  • штампування деталей складного профілю;
  • монтаж різних конструкцій, вузлів і агрегатів;
  • в харчовій промисловості;
  • в приладобудівної промисловості;
  • а також при виготовленні корпусів, несучих елементів, профілів.

Алюмінієва стрічка є дуже зручною в експлуатації. Основні переваги виробу - це довговічність, вогнестійкість і високий ступінь теплоізоляції. Стрічка може застосовуватися і в досить складних умовах при впливі різних атмосферних явищ і сонячних променів. Високоякісний матеріал забезпечує надійний захист конструкції від руйнування під впливом пара і добре витримує додаткові механічні навантаження. Алюмінієва стрічка відрізняється також високою стійкістю до корозійних процесів, легкістю і міцністю, що дає можливість її використання не тільки в різних умовах, але і в поєднанні з будь-якими будівельними матеріалами.

Представлена ​​продукція характеризується високою хімічною стійкістю, на відміну від сталевих конструкцій вона немагнітними, має бактерицидні властивості і забезпечує прекрасну ізоляцію поверхні.

Показником якості алюмінієвої стрічки є відсутність нерівностей, відбитків від валків, розлучень і корозії. Також не повинно бути дірочок, подряпин, опуклостей, вм'ятин від ударів або вигнутих країв. Не допускаються і помітні горизонтальні смуги, сліди відпалу або маслянисті плями.

Залежно від технології виготовлення продукція підрозділяється на вироби з симетричним і несиметричним відхиленням по товщині, а також на що володіють нормальною або підвищеною ступенем точності.

Виготовлення виробів з алюмінієвого прокату є одним з основних напрямків діяльності компанії «АНКОР». Ми гарантуємо високий рівень якості всієї продукції, що виготовляється на спеціальному обладнанні з застосуванням найсучасніших технологій.

Всі подробиці по оформленню замовлення алюмінієвої стрічки ви можете уточнити у фахівців нашої компанії, а також заповнити опитувальний лист для замовлення продукції.

Виробництво стрічки здійснюється згідно ГОСТ 13726-97 і відповідає всім вимогам якості, які пред'являються до даного типу продукції. У виробництві використовуються сплави 1050, 3003, 3105, 8006, 8011 згідно з EN 573, EN 485, а також А0, А5, А6, АМц згідно ГОСТ 4784-97, 13726-97.

Поставка алюмінієвої стрічки здійснюється в рулонах, які мають такі характеристики:

характеристики рулону

товщина 0,2 ÷ 1,2 мм ширина 50 ÷ 1000 мм зовнішній діаметр (мах) 1050 мм внутрішній діаметр 152 мм, 300 мм, 400 мм, 500 мм сталева шпуля 152 мм

Товщина виробу варіюється в межах від 0,2 до 1,2 мм і залежить від сфери її подальшого застосування. У нашій компанії ви можете замовити алюмінієву стрічку будь-якої товщини для вирішення широкого спектра завдань.

Стан поставки: Н18, Н19 (Н), Н12, Н14, Н16, Н22, Н24, Н26 (М).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама