Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Алюмінієві радіатори GLOBAL

Оснащуючи опалювальну систему в своєму будинку або квартирі алюмінієвими радіаторами GLOBAL італійського виробництва, Ви можете бути впевнені в тому, що краще батарей з алюмінію сьогодні просто не існує. GLOBAL - це якість, надійність, економічність, краса і ТЕПЛО.


Всі останні досягнення і розробки з удосконалення радіаторів з алюмінію, який досить примхливий до умов зовнішнього середовища і якості теплоносія, втілені в опалювальних приладах торгової марки GLOBAL . А дизайн цих батарей відповідає всім модним тенденціям і здатний прикрасити будь-який, навіть найвишуканіший інтер'єр. Крім того, радіатори GLOBAL повністю адаптовані виробником під специфічні умови експлуатації в нашій країні.

Міцність конструкції радіаторів GLOBAL не викликає сумнівів, так як алюмінієві секції виготовляються за технологією лиття під потужним гнітом. Якість використовуваного алюмінієвого сплаву - відмінне, подібне сировину використовується на виробництві автомобілів і літаків, що говорить про його довговічності. Фарбуються радіатори теж за передовими технологіями: спочатку секції радіаторів проходять кілька етапів попередньої обробки з нанесенням фторо-цирконієвого складу зовні і всередині, потім їх занурюють в ємності із спеціальним розчином, і тільки потім зовні напилюється білосніжна епоксидна емаль на основі поліестеру.

  • мають високу тепловіддачу і низькою інерційністю (алюміній - відмінний теплопроводчік, нагрівається моментально);

  • підходять для будь-яких систем опалення (центральних або автономних, з природною або примусовою циркуляцією) з робочим тиском 16 атмосфер;

  • випробовуються на міцність на виробництві під тиском 24 атмосфери, можуть розірватися при тиску 52 атмосфери;

  • упаковані в плівку і коробки з картону, які можна не знімати при монтажі, якщо в приміщенні йдуть будівельні роботи, це захистить радіатори їх від бруду та пошкоджень;

  • потужність тепла можна змінювати за допомогою регуляторів (ручного або автоматичного);

  • вміст кисню в воді за рекомендаціями не повинно перевищувати 20 мкг / дм3, а значення рН повинно знаходитися в межах 7-8;

  • довговічність забезпечена високоякісним матеріалом і спеціальним захисним покриттям;

  • бездоганний дизайн, компактність і легкість;

  • широкий модельний ряд з різними по висоті секціями: від 290 мм до 2070 мм;

  • між секціями перебувають силіконові прокладки, які забезпечують герметичність радіаторів;

  • виробник GLOBAL DI FARDELLI OTTORINO and C дає гарантію на радіатори 10 років.

Алюмінієві радіатори GLOBAL - це гідний вибір. Якщо грамотно підійти до підбору радіатора, то можна на довгі роки забути про проблеми і неприємності, які можуть виникнути в процесі їх експлуатації. Варто добре обміркувати і оцінити свої витрати на якісний радіатор сьогодні, щоб не переплачувати потім в кілька разів більше, знову купуючи нову батарею і роблячи ремонт в кімнатах, де сталося затоплення внаслідок розриву або течі. Зважити всі "за" і "проти" Вам допоможуть досвідчені консультанти нашого on-line-магазину. Звертайтеся!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама