Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Королівська гвардія, англійський чай і багато веселощів: "Нова Англія" відсвяткувала День народження

Подією вечора 24 травня став розіграш автомобіля Toyota C-HR HYBRYD серед тих, хто купив квартиру в ЖК "Нова Англія"

Приїхали привітати "Нову Англію" зі святом Дмитро Ступка, Олег Лапоногов - лідер групи "Табула Раса", Аннет Жорна, Laud, передає " ДС ".

Ведуча свята - телеведуча Леся Никитюк.

Головною новиною вечора стало анонсування швидкого старту будівництва в "Новій Англії" дитячого саду і молодшої школи - Європейського колегіуму.

Гостей на Дні народження було понад 800 осіб, більшість з них - це резиденти "Нової Англії", які зібралися разом, однією великою родиною відсвяткувати таку подію: "Офіційний день народження" Нової Англії "- 19 травня. Саме 19 травня відбулася весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Так зірки співпали не спроста, адже стара добра Англія відчувається в кожному куточку, в кожному будинку "Нової Англії". і я впевнена, що нинішні резиденти вибрали нас за унікальну архітектуру і за той істинний англійський дух, - поділилася Руслана Грабко , директор по п Одажіу і маркетингу девелопера Royal House.

На тлі красивих будинків "Нової Англії" було зроблено багато вишуканих і яскравих фотографій, адже комплекс значно відрізняється від існуючих в Києві: архітектура в стилі англійської неокласики, білосніжні фронтони і балясини на балконах, акуратні зелені острівці самшиту - не дивно, що вже більше 1500 сімей стали резидентами "Нової Англії".

Більше новин про суспільні події і соціальні проблеми України читайте в рубриці Суспільство

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама