Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Автоінспектори з'ясовують, як автобус «Великий Устюг - Чебоксари» виявився в Комі «БНК

Основну частину пасажирів автобуса, який минулої ночі перекинувся в Сисольск районі, становлять жителі приміського міста Березники. Зараз автоінспектори республіки з'ясовують, яким чином автобус, який прямував з Великого Устюга в Чебоксари, виявився на території Комі. Основну частину пасажирів автобуса, який минулої ночі перекинувся в Сисольск районі, становлять жителі приміського міста Березники

Фото прес-служби Головного управління МНС Росії по Республіці Комі

Нагадаємо, ДТП сталося 24 грудня о 3:00 в Сисольск районі на 1-му кілометрі автодороги «Куратова - Широкий Прилук». Автобус марки Mercedes, який прямував за маршрутом «Великий Устюг - Чебоксари - Казань - Перм», з'їхав в правий по ходу руху кювет та перекинувся .

Автобус марки Mercedes, який прямував за маршрутом «Великий Устюг - Чебоксари - Казань - Перм», з'їхав в правий по ходу руху кювет та   перекинувся

У момент аварії в автобусі перебувало близько 50 пасажирів. В основному - це жителі міста Березники Пермського краю. Після аварії за медичною допомогою звернулися 12 осіб, в тому числі вісім дорослих і четверо дітей. З них шестеро - п'ятеро дорослих і одна дитина - були госпіталізовані в хірургічне відділення Сисольск районної лікарні. У стані середнього ступеня тяжкості перебувають 68-річна жінка, 41-річна жінка і 35-річний чоловік, а також 5-річна дівчинка. Ще двоє - 56-річний чоловік і 69-річна жінка - госпіталізовані з автотравмах.

Ще двоє - 56-річний чоловік і 69-річна жінка - госпіталізовані з автотравмах

Ще шестеро постраждалих отримали різні удари. Після надання медичної допомоги їх відпустили на амбулаторне лікування.

Слідчі органи СКР по Комі почали дослідчу перевірку за фактом ДТП у Сисольск районі.

Як розповіли БНК в прес-службі ГУ МНС по Комі, після аварії пасажирів автобуса, які не постраждали, доставили в пункт тимчасового розміщення, організований в Будинку культури в селі Куратова. У місцевій школі їх нагодували повноцінним обідом. У Куратова вже прибув автобус, на якому люди пройдуть далі за запланованим маршрутом.

Як повідомили БНК в регіональному управлінні ГИБДД, автоінспектори зараз з'ясовують, яким чином автобус, який прямував з Великого Устюга в Чебоксари, виявився на території Республіки Комі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама