Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Прогноз погоди в Архангельську: зими не буде

Кажуть, складати прогнози погоди - справа вельми невдячна. Те замість сонечка гроза вдарить, то замість дощу посуха. Минулий тиждень мало не змусила жителів півночі подумати, що пора міняти купальники на лижі: так холодно було. Кажуть, складати прогнози погоди - справа вельми невдячна

Прогноз погоди в Архангельську: зими не буде

Порадував День флоту - в неділю до кінця для все-таки виглянуло сонечко. І синоптики прогнозують, що на цьому тижні сонце ми ще все-таки побачимо, і зима не настане.

Середа, 2 серпня, в народі цей день називають Ільїн день. Після Ільїна дня купатися вже не рекомендується. Хоча навряд чи знайдуться бажаючі купатися на Яграх: синоптики прогнозують 12-15 градусів тепла. Погодьтеся, це не Сочі.

Четвер, 3 серпня. У цей день почне трохи теплішати, буде від 14 до 16 градусів тепла. А ось хмари все-таки не підуть - просто вітер зміниться на більш теплий, південно-східний.

П'ятниця, 4 серпня. У цей день можливі температури від 15 до 17 градусів, крізь хмари буде проглядатися сонце.

Субота, 5 серпня, буде точно такий же: від 15 до 17 градусів, хмарно, вітер північно-східний.

І ще: телеглядачеві телепрограми телик (Северодвинск, Архангельська область) днями вдалося зняти унікальні кадри - подвійну веселку над островом Ягри. Це рідкісний природне явище в кінці липня. І, за народними прикметами, воно може означати, що в нинішньому році природа може порадувати жителів півночі грибами. Так-так, цей рік все-таки має шанси бути грибним. Гриби вже пішли, правда, тільки на півдні області.

Читайте також: НОВИНИ Архангельська

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама