Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити чорнозем, доставка чорнозему по Києву і області.

  1. Родючий ґрунт - основа багатого врожаю ...

Тоннаж т. Кубатура м3 Ціна грн. 5 4 3000 7-8 5 4000 10 8 4500 13 11 5000 20 16 6000 30 20 8500

Ціни вказані з доставкою по Києву

При замовленні від 1000 тонн, робимо хороші знижки!

Ціна чорнозему самовивозом 250 грн.тонна.

050 440-44-86 063 428-69-94

Чорнозем з доставкою Доставка чорнозему по Києву Чорнозем Сипкий чорнозем Жирний чорнозем

Родючий ґрунт - основа багатого врожаю ...

Чорнозем - родючий грунт. Чорнозем не потребує додаткового штучному збагаченні за допомогою добрив - вона вже містить в собі всі необхідні мінеральні речовини (в тому числі, і гумус), які живлять не лише рослини, а й саму грунт. При покупці чорнозему, слід знати, що, не дивлячись на чудові характеристики цієї землі, її не завжди використовують в чистому вигляді, чорнозем з часом втрачає свої властивості і як людський організм вимагає відпочинку і правильного за ним догляду, для підвищення родючості ми пропонуємо підмішувати торф низинний, торф верховий, гній, а якщо вам потрібно розпушити чорнозем і зробити його більш розпушену і сипучим то слід змішати чорнозем з піском в пропорції 60/40 або 70/30.

Розділяється на грунт-рослинний, грунт-родючий, грунт-планувальний, чорнозем -гумус.

Чорнозем земельний ресурс родючого грунту, використовується в озелененні ділянок, клумб, газонів і т.д.

Купити чорнозем в Києві і області ви можете зробивши замовлення у нас, ми доставляємо, родючий грунт, чорнозем, торф кращої якості, доставка чорнозему, родючого ґрунту проводитися на наступний день після замовлення.

Доставка чорнозему автомобілями від 5 до 30 тонн проводитися по Києву та Київській області, зокрема такі населені пункти як Осокорки, Вишеньки, Крюковщина, Новосілки, Ірпінь, Буча, Білогородка, Боярка, Хотів, Ходосівка, Лісники, Конча-Заспа, Погреби, Зазим'я , Пухівка, Гнідин, Щасливе, Гора, Бровари, Бориспіль, а так само інші населені пункти в межах Київської області.

Доставка чорнозему автомобілями від 5 до 30 тонн проводитися по Києву та Київській області, зокрема такі населені пункти як Осокорки, Вишеньки, Крюковщина, Новосілки, Ірпінь, Буча, Білогородка, Боярка, Хотів, Ходосівка, Лісники, Конча-Заспа, Погреби, Зазим'я , Пухівка, Гнідин, Щасливе, Гора, Бровари, Бориспіль, а так само інші населені пункти в межах Київської області

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама