Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

5 причин купити шосейний велосипед або чим шоссер краще звичайного - МТБ велосипеда

  1. 1. Швидкість і ефективність Який же російська не любить швидкої їзди? з вітерцем! Шосейний...
  2. 3. Вкручувати по-дорослому
  3. 4. Вершина технологічності і продуктивності
  4. 5. Комфорт на цілий день

1. Швидкість і ефективність

Швидкість і ефективність

Який же російська не любить швидкої їзди? з вітерцем! Шосейний велосипед нам це надає. Середня 28 на ділянці в 100 км - це не космос, а реальність навіть для дідка . - це найшвидший спосіб дістатися з пункту А в пункт Б на велосипеді. Тонка гума, жорстока рама, карбоновий кермо, подседел - все це дозволяє максимально багато використовувати силу велосіпедуна для досягнення високої і ще вище швидкості. У цьому вся суть і ефективність велосипеда для шосе.

2. Ви і велосипед - добре виглядаєте

Ви і велосипед - добре виглядаєте

Це правда! Ніякої крокоділістий шипастий МТБ не має такого сексі як правильний шоссер. Витонченість, витонченість, стиль, обводи, лінії, секас - так багато буків можна написати про шоссер .

або ось:

3. Вкручувати по-дорослому

На МТБ НЕ повкручувати. Це так. Що там - заточка велика це проїхати по лісі або по трасі з комфортабле і покорою кілометрів 10-50. Чи не сто . І потім, хороша підготовка на МТБ не означає що ви легко вставите, наприклад, того ж Сержа або дядька Вову . Люди на МТБ зазвичай матрац. Люди на шосе зазвичай вкручують. Шосейні велосипеди зроблені для потужності і швидкості. Низька посадка, конкретне передавальне число шосейного велосипеда вимагають тільки одного:

змусьте суперників потіти у вас за спиною

4. Вершина технологічності і продуктивності

Шосейні велосипеди заточених для бистрості, ефективності, продуктивності. Вони легкі і міцні. Ессен це максимально проявляється в верхніх моделях н0, т0, що раніше було доступно тільки для профіков, сьогодні стоїть біля Макса . Виробники велосипедів витрачають мільйони доларів і євро для того, щоб зробити технології зі світу великих грошей на спорті доступним для звичайних покупців. Для нас свами.

5. Комфорт на цілий день

Хто сказав на дядю рашпіль? Хто сміявся? Даремно! Попа не вище голови. Баранячій кермо , Не тільки аеро він також приносить багато положень рук і в довгих поїздках і має важливе значення для підтримки правильної постави на велосипеді. І потім ( посилання вище на велосипед Віталія) тренд використання 25 міліметрових коліс (замість стандарту 23) - плюс до комфортабле! А 26 мм доставляє на цілий один величезний міліметр!

1. Швидкість і ефективність Який же російська не любить швидкої їзди?
1. Швидкість і ефективність Який же російська не любить швидкої їзди?
Хто сміявся?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама