Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Біметалічні радіатори Global

Ідеальна комбінація сталі та алюмінію в біметалевих радіаторах Global, які виробляються в Італії, роблять їх максимально пристосованими до непростих експлуатаційним умовах опалювальних систем на території нашої батьківщини. Потужніших, довговічних, міцних опалювальних приладів ще не винайшли. Вони витримують робочий тиск до 35 атмосфер! При цьому виглядають ці радіатори відмінно: вони гарні, витончені, прості і лаконічні, нічого зайвого, ідеальна поверхня.

При цьому виглядають ці радіатори відмінно: вони гарні, витончені, прості і лаконічні, нічого зайвого, ідеальна поверхня

"Серцевина" біметалевих радіаторів Global , А саме колектори і вертикальні трубки, в яких знаходиться теплоносій зроблені зі сталі. Саме сталева складова біметалічний батарей робить їх максимально міцними і стійкими до корозії, що значно подовжує термін експлуатації. На виробництві італійці використовують 100% -а сталь в чистому вигляді, що не сплави. Такий підхід є запорукою довговічності і високої якості опалювальних приладів торгової марки Global.

Зовнішня частина біметалевих батарей виготовлена ​​з алюмінію, який відноситься до моментально розігрівається металів. Фарбуються радіатори Global по спеціально двоступеневої технології, завдяки якій поверхня виходить ідеально гладкою і захищеною від механічних пошкоджень і миючих засобів.

Складається радіатор з окремих секцій, на виробництві їх виливають під високим тиском. Герметизація на міжсекційних стиках забезпечується спеціальними паронітовимі прокладками. Вертикальне ребра усередині секції і конвекційне віконце у верхній її частині захищає конструкцію радіатора від перегріву. Всередині секції дуже просторі (їх глибина дорівнює 80 мм), повітря в них вільно циркулює, що не накопичуючись, що впливає на збільшення ККД і стабільність роботи радіаторів Global.

Всередині секції дуже просторі (їх глибина дорівнює 80 мм), повітря в них вільно циркулює, що не накопичуючись, що впливає на збільшення ККД і стабільність роботи радіаторів Global

  • застосовуються в абсолютно різних системах опалення (обмежень немає): в центральних, автономних, зі сталевими, мідними, пластиковими - якими завгодно трубами);

  • ідеально підходять для квартир в багатоповерхівках;

  • теплоносієм може бути не тільки вода, але і антифриз;

  • температурний межа розігріву теплоносія 110 ° С;

  • кожен радіатор проходить тестування на міцність під тиском 52 атмосфери, розрив можливий тільки при тиску 90 атмосфер;

  • про зовнішню естетику згадувати ще раз не варто, це потрібно бачити і тактильно відчути;

  • висока термодинаміка цих радіаторів забезпечується як завдяки особливостям конструкції, так і високій теплопровідності алюмінію.

Якщо в центральній системі опалення Вашої багатоповерхівки постійно відбуваються гідравлічні удари, а якість теплоносія і водопідготовки залишає бажати кращого, то Ви просто зобов'язані запланувати покупку італійських біметалевих радіаторів Global , Звичайно, якщо хочете надовго забути про проблеми, які зазвичай виникають щорічно з початком опалювального сезону. Телефонуйте в наш колл-центр вже сьогодні. Зазвичай літо пролітає непомітно, тому варто поквапитися з покупкою радіаторів, не відкладаючи цю важливу справу в довгий ящик. Набирайте номер +38 050 183 83 83, чекаємо!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама