Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Галактика в небезпеці: городяни повідомляють про новий обвал даху в барнаульском торгово-розважальному центрі

28 грудня близько 11:45 в барнаульском ТРЦ «Галактика» знову обрушилися стельові конструкції. Про це заявили учасники спільноти Barnaul22 «ВКонтакте», які стали свідками подій.

За словами городян, після першого обвалення на об'єкті працював підйомний кран. Під час чергового підняття металевих деталей з даху будівлі, вантаж не втримався на стрілі і звалився вниз. В результаті стеля торгово-розважального центру обвалився. Свідки НП стверджують, що робітників і відвідувачів під стрілою крана не було, тому ніхто не постраждав. Тим часом в прес-службі ГУ МНС Росії по Алтайському краю ІА «Банкфакс» заявили, що не можуть підтвердити або спростувати факт обвалення в «Галактиці», однак помітили, що з 26 грудня на місці чергує один бойовий пожежний розрахунок, який стежить за безпекою громадян.

Як повідомлялося раніше, 26 грудня ввечері відвідувачі ТРЦ «Галактика» на проспекті Будівельників в Барнаулі повідомили про обвалення стелі в гіпермаркеті «Ашан». Інцидент трапився в відділі автотоварів, де в той момент знаходилася невелика кількість городян, тому ПП обійшлося без жертв. На місце прибули співробітники МНС, які забезпечили безпечний вихід відвідувачів. Додамо, що СУ СКР по Алтайському краю ініціював дослідчу перевірку за фактом події обвалення. За результатами його проведення буде прийнято процесуальне рішення.

Крім того, перший заступник губернатора Алтайського краю Сергій Локтєв доручив створити робочу групу , Яка займеться перевіркою будівель торгово-розважальних центрів в Барнаулі. В першу чергу це торкнеться ТРЦ «Галактика», яке ввели в експлуатацію лише близько місяця тому. Поки ведуться перевірки, роботу торгових приміщень центру довелося призупинити

Фото: Євген Соловйов

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама