Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чістовод - виробник РБ ☎ Каналізація в приватному будинку і на дачі - септик автономної каналізації в приватному будинку і на дачі в Мінську, локальні очисні споруди ЛОС, каналізація

  1. Як розставити септик і локальні очисні споруди на вашій земельній ділянці
  2. Як зробити каналізацію в приватному будинку
  3. Як зробити каналізацію на дачі
  4. Чиїми руками зробити монтаж каналізації в приватному будинку або на дачі
  5. Відео на тему як зробити каналізацію на дачі з піщаним ґрунтом на базі септика з дренажним колодязем...
  6. Фото до відео з монтажу септика Чістовод-3 - робимо каналізацію під ключ
  7. Законодавство регулює пристрій каналізації в приватному будинку
Приватна каналізація - це система відведення стоків від місць їх утворення (умивальник, унітаз, ванна, пральна і посудомийна машини, душова і джакузі) по системі каналізаційних труб і стояків за межі будинку для очищення безпосередньо на прилеглому до будинку земельній ділянці.Ділиться на внутрішню і зовнішню каналізації приватного будинку.Очищення відведеного стоку проводиться септиком і системою грунтової доочищення або локальним очисною спорудою ( ЛОС ), Після чого очищений стік скидається в навколишнє середовище (на поверхню, в канаву, в землю).В особливих випадках стік скидається без очищення в накопичувальну герметичну ємність для каналізації .

Каналізація в приватному будинку в більшості випадків не підключена до центральної каналізації, що викликає ряд незручностей і вимагає самостійного рішення - потрібна автономна каналізація. Саме ця продукція і проводиться нами - септик і ємність для каналізації, розсіює і об'єднавчий колодязі, дренажний колодязь і тунель, кесон для свердловини, а також локальні очисні споруди і станції.

Саме ця продукція і проводиться нами - септик і ємність для каналізації, розсіює і об'єднавчий колодязі, дренажний колодязь і тунель, кесон для свердловини, а також локальні очисні споруди і станції

Каналізація на дачі не централізована, і як би відсутня традиція зведення автономних систем. Однак і дачі бувають різними, і рівень комфорту під час перебування на будь-якій дачі може бути бажаним і потрібним. Один лише туалет, запах від нього і обслуговування може спонукати дачників на пристрій каналізації. Душ, умивальник, унітаз - ваш комфорт - тривають нашим септиком для дачі.

Для пристрою автономної приватної каналізації в будинку, котеджі і на дачі ви можете придбати нашу продукцію, отримати консультацію інженерів нашого заводу по телефону, «під ключ» замовити монтаж каналізації в приватному будинку, а також демонтаж септика з бетонних кілець, еврокуба і іншого виробника.

якщо грунт пісок глина ємності

Наша продукція для зовнішньої і автономної каналізації проводиться з жорсткого склопластику, що робить її безшовної і абсолютно герметичній, а також не вимагає бетонування ям. Наше виробництво і вироблена нами продукція сертифікована в Білорусі, Росії та ТЗ .

Пристрій місцевої каналізації в приватному будинку і на дачі - це тема всього нашого сайту. Нижче деякі практичні питання як зробити каналізацію на дачі, про дачний туалет під ключ і пристрій септика для нього, який кут ухилу труб вимагають зовнішня і внутрішня каналізація, як бути для заміського будинку на глині ​​і при високих грунтових водах.

Ми не радимо повторювати ніякі рекомендації сайту ви самостійно. Тому що ми не рекомендуємо робити каналізацію своїми руками, встановлювати своїми руками бетонні септики з кілець і пластикові, включаючи їх спрощений дачний варіант. Ми дотримуємося думки, що наші автомобілі, які доставляють септики та інші очисні клієнтам, повинні ремонтувати і обслуговувати на СТО, а не інженери нашого заводу. Тим більше ми абсолютно виключаємо ось таке: «Зробити автомобіль своїми руками». Ви ж побачили в цій фразі інтерпретацію «зробити септик своїми руками»?

Всі матеріали сайту на тему «як це зробити» лише для більш глибокого занурення в тему «як правильно замовити це під ключ», а не для того щоб «зробити це своїми руками» - сьогодні всі сфери просять, вимагають і кричать, що б кожен робив те, що у нього виходить краще за всіх. І каналізацію теж. До речі, тому ми не несемо жодної відповідальності за застосування вами наших рекомендацій на практиці. А професіонали - їх навчання і тим більше досвід не обмежуються нашим сайтом. Ми не даємо рекомендацій про вибір постачальника цих послуг (краще запитайте у гугла «каналізація під ключ минск»), однак при вашому зверненні до нас, при проясненні поставлених завдань по монтажу каналізації, ми з'єднуємо вас з нашими партнерами і представниками, які встановлюють септики і очисні «Чістовод» і одночасно роблять «каналізація під ключ минск».

Як розставити септик і локальні очисні споруди на вашій земельній ділянці

Схема прив'язки очисних споруд на ділянці грунтується на відстанях від них до інших об'єктів на ділянці. Так забезпечується санітарно-захисна зона кожного очисного споруди. Тема не складна і тим не менш знайти правильні місця може доведеться з олівцем в руках.

Насадження - дерева і чагарника, будови - будинки, гаражі, лазні і сараї, сусіди - паркани, межі ділянки - це і є об'єкти щоб дотримати відстані до них септика і інших очисних. до речі, і баню адже теж підключають до зовнішньої каналізації.

От не хитра таблиця цих відстаней, натякає, що ваш земельну ділянку більше, ніж 50 на 50 метрів, або потрібно поле фільтрації:

Очисне Зона навколо очисного Септик 5 метрів Поле фільтрації 15 метрів Фільтруюча траншея 25 метрів Піщано-гравійний фільтр 25 метрів фільтрації колодязь 8 метрів Очисне Зона навколо очисного Септик 5 метрів Поле фільтрації 15 метрів Фільтруюча траншея 25 метрів Піщано-гравійний фільтр 25 метрів фільтрації колодязь 8 метрів   зображення зроблено з фото в інтернет зображення зроблено з фото в інтернет

Як зробити каналізацію в приватному будинку

Пристрій каналізації в приватному будинку - це взаємопов'язані внутрішні і зовнішні споруди, проте їх прокладка проходить окремо один від одного. Схема внутрішньої каналізації будинку будується від сантехнічного приладу в сторону виведення каналізаційної труби з будинку і визначається ще на етапі будівництва, вибирається прихований або відкритий варіант прокладання каналізаційних труб по стіні або в стіні, під підлогою будинку. Внутрішня каналізація в більшості випадків прокладається під трубами водопостачання і в залежності від діаметра труб під кутом 2-3 сантиметри на метр для забезпечення самопливу. Висновок каналізаційного стояка або труби з дому в основному проектується з боку найнижчої точки ділянки. Зовнішня каналізація в приватному будинку по можливості прокладається без відгалужень і відводів, забезпечуючи пряму лінію відведення під ухилом.

На фото Глибина промерзання грунту взимку в Білорусі для цілей укладання труб зовнішньої каналізаціїНа фото Глибина промерзання грунту взимку в Білорусі для цілей укладання труб зовнішньої каналізації

Глибина укладання і кут нахилу труб зовнішньої каналізації мають особливо важливе значення - не хотілося б щоб труба взимку замерзла, а нечистоти в ній застрягли. Малий і великий ухил труби можуть привести до засмічення - при сильному нахилі вода має велику ніж нечистоти швидкість і не тягне їх за собою. З огляду на глибину прокладки труби в 70-80 сантиметрів від ухилу поверхні (на 10-20 см нижче рівня промерзання), кут нахилу каналізації самої труби, довжину, наприклад, в 25 метрів до септика або очисної споруди, можна розрахувати глибину ями для септика - це може бути і 1,5 і 2,5 метра. Звернемо увагу, з-за рогу ухилу в трубі можуть залишатися стоки, що викликає їх замерзання, ну або переповненість самого септика. Ми виробляємо, продаємо і встановлюємо септики зі склопластику, перевірені часом. Причому ми виробник в Білорусі і надаємо довгу заводську гарантію.

зображення зроблено з фото в інтернетзображення зроблено з фото в інтернет

Як зробити каналізацію на дачі

На фото Глибина промерзання грунту взимку в Білорусі для цілей укладання труб зовнішньої каналізації

Каналізація на дачі на відміну від каналізації для заміського будинку - та лакмусовий папірець, в переносному і як ніколи в прямому сенсі, що відображає наш рівень життя для себе самих, для наших сусідів і гостей. Дача - це те місце, де каналізація може бути виконана самими що ні на є пра-пра-дідівськими способами. Умивальник на вулиці - вода тече прямо на землю. Туалет на вулиці - а під ним «накопичувальна каналізація» у вигляді «вигрібної ями з водопроникними стінками», тобто нужник. До речі, про щось це говорить, що сортир такого типу має більше 10 синонімів. Ми не продаємо і не встановлюємо такого обладнання. Однак у нас купують і, в принципі, самі встановлюють септик для дачі . Дачних моделей у нас 6 - чим більший дачний будинок, комфортніше, більше приймає влітку людей - тим ближче за потужністю наші дачні септики до септиків для приватного будинку. Пропонуємо вам зробити каналізацію на дачі на базі наших септиків - вони перевірені часом експлуатації, підтверджуються відгуками клієнтів і мають прийнятну ціну - ціну безпосередньо від заводу. Детальніше про дачних септиках і з установці - тут .

Найчастіше каналізація на дачі обмежується лише облаштуванням туалету - туалет + каналізаційна труба + септик. На сторінці сайту дачних септиків ми виклали великий матеріал на цю тему: см. « Дачний туалет «під ключ» з септиком «. Цей матеріал не обмежується туалетом, а ще відповідає на такі питання як прив'язка септика на заміській ділянці, внутрішня каналізація в дачному будинку, ухил каналізації всередині і зовні дачного будинку.

Чиїми руками зробити монтаж каналізації в приватному будинку або на дачі

Цього простого перерахування досить, щоб рекомендувати вам установку автономної системи силами наших фахівців. Ціна каналізації «під ключ» чужими руками може бути багаторазово нижче ціни, яку господар в результаті сплатить за каналізацію своїми руками. На прокладання каналізаційної труби, а іноді декількох труб, до локального очисної споруди каналізація ще не закінчується. Залежно від рівня грунтових вод щодо ями, глинистої або піщаної вбирає грунту визначається тип очисних споруд, а від періодичності проживання і кількості мешканців вибирається потужність очисної споруди. Монтаж каналізації під ключ включає якісний септик для приватного будинку - фото монтажу широко представлені на сайті зокрема тут .

Відео на тему як зробити каналізацію на дачі з піщаним ґрунтом на базі септика з дренажним колодязем з бетонних кілець

На дачі з піщаним ґрунтом був використаний наш пластиковий септик Чістовод-3, а дренаж очищених стоків реалізований колодязем з бетонних кілець. Висновок труб зовнішньої каналізації і процес монтажу на 3-х хвилинному відео. 25.07.2018

На відео монтаж зовнішньої каналізації «під ключ» в Мінську, пластикового септика і дренажного колодязя з бетонних кілець на дачі з піщаним ґрунтом

КУПИТИ

Фото до відео з монтажу септика Чістовод-3 - робимо каналізацію під ключ

Труби зовнішньої каналізації з'єднуємо з септиком

Продовження фото і опис септика Чістовод-3 - тут . Це універсальний септик для приватного будинку і для дачі.

Законодавство регулює пристрій каналізації в приватному будинку

Будинок ваш, і земельну ділянку під будинком ваш, і каналізація - все ваше. Але закони діють і тут: наша свобода закінчується там, де починається свобода інших людей. Що вірно і навпаки: свобода сусідів закінчується там, де починається ваша свобода. і ці кордони не обмежені парканом - є ще екологія, забруднення та інше що може вам нашкодити від сусідів по ділянці, і їм від вас. Тому люди і придумали закони, як тільки в племені стало більше 1 людини.

Отже, ТКП 45-4.01-51-2007 «Системи водопостачання та каналізації садибних житлових будинків. Правила проектування »- це Технічний кодекс усталеної практики, виданий офіційно в 2007 році Міністерством архітектури і будівництва Республіки Білорусь. На 20 сторінках зібрані вершки проблем і способи як їх уникнути. ось повний текст цього документа .

З 4-ї сторінки документа про каналізацію. Основна вимога «виключити можливість забруднення стічними водами водоносних горизонтів, які використовуються для питного водопостачання«.

З документа випливає, що ваша каналізація від умивальника до ... закінчення повинна забезпечити «накопичення, з подальшим вивезенням на очисні споруди, або очищення стічних вод з наступним відведенням в водний об'єкт або грунт». Пункт 7.1.3 говорить про застосування септика у всіх випадках і варіантах:

3 говорить про застосування септика у всіх випадках і варіантах:

Кодекс однозначний по застосуванню септика: 7.3.3. Очищення стічних вод повинна проводитися в два етапи 1) Стічні води з внутрішньої системи каналізації надходять в септик, де відбувається осідання зважених речовин і освітлення стічних вод. 2) Потім прояснені стічні води надходять на споруди біологічної очистки в природних умовах (фільтруючі колодязі, фільтруючі траншеї, поля фільтрації, піщано-гравійні фільтри).

Далі зі сторінки 5 і до кінця на 15 сторінки документ з малюнками, зі схемами, формулами і таблицями пише, що таке септик і призводить масу всіляких розрахунків.

На сторінках сайту ми говоримо про бетонних септиках і інших варіантах, але з негативного боку. Наш досвід виробництва і установки очисних споруд дозволяє давати оцінки і рекомендувати наше обладнання:

Септик для дачі «Чістовод»

Моделі для від 2 до 5 чол. 600-1000 л + Аеросептік

зі знижкою від 520 руб.

Септик для будинку на пісковику «Чістовод»

Моделі для від 2 до 50 чол. 1.500-20.000 л

зі знижкою від 890 руб.

Очисні споруди для будинку на глині ​​«Чістовод Аеро»

Моделі для від 2 до 10 чол. 1.500-3.500 л

зі знижкою від 1.740 руб.

Ємність для каналізації герметична «Чістовод»

Моделі ємністю від 1500 до 45.000 л

зі знижкою від 800 руб.

Дренажний тунель «Чістовод»

Дренажний тунель «Чістовод» 1800х600х350 мм

зі знижкою від 140 руб.

Насосна станція «Чістовод» КНС

Насосна станція «Чістовод» D400 / 600xР2000 мм

зі знижкою від 250 руб.

Подробиці. У чому дорожче септик з бетонних кілець або еврокуба? Як форма і матеріал корпусу впливають на ціну використання? Спеціальний матеріал на нашому сайті - читати далі

Установка і монтаж септика , Локального очисної споруди, систем доочистки, прокладка труб зовнішньої каналізації, установка зовнішньої каналізації «під ключ» в Мінську і по Білорусі - все це може бути зроблено фахівцями нашого заводу і наших дилерів.

сертифікати Чістовод
сертифікати Чістовод

Ви ж побачили в цій фразі інтерпретацію «зробити септик своїми руками»?
У чому дорожче септик з бетонних кілець або еврокуба?
Як форма і матеріал корпусу впливають на ціну використання?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама