Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ідеї ​​оформлення квітника на дачі своїми руками, фото приклади

  1. Квітник в заміському будинку
  2. Оформлення клумби багаторічними квітами
  3. Оформлення клумби весняними квітами
  4. літні квіти
  5. Оформлення клумби однорічними квітами
  6. Квітник для початківців
  7. Варіанти огорожі для клумб
  8. Огорожа з дерева
  9. Огорожа з каменю
  10. Огорожа з пляшок
  11. Огорожа з покришок

Дача - відмінне місце для відпочинку в теплу пору року. Злиття з природою, хоча б за коштами споглядання прекрасного, вже само по собі є хорошим відпочинком. Дача - це немов Ваше царство, в якому можна відпочити і душею, і тілом, а також місце, де Ви зможете реалізувати свій творчий потенціал, скориставшись нашими ідеями оформлення квітника на дачі.

Квітник в заміському будинку

Квітник в заміському будинку

Квіткова клумба - частина Ваших володінь, яку Ви можете оформити виходячи з власних уподобань. Оформлення клумби з використанням різних елементів декору можна розцінювати як творчість. Творіть!

Квіти є окрасою будь-якої ділянки, але для естетичного вигляду, який буде радувати Ваше око, за ними необхідний ретельний догляд. Створення квіткової композиції з метою естетичного оформлення ділянки не така складна справа, яким може здатися на перший погляд. Правильний вибір рослин відіграє важливу роль. При виборі рослин і їх компонуванні важливо врахувати час цвітіння рослин.

Оформлення клумби багаторічними квітами

Багаторічні рослини - це рослини, що ростуть на одному місці і живуть більше 2-х років. Тож не дивно, чому багато дачники віддають перевагу саме багаторічних рослин.

Оформлення клумби весняними квітами

Весняні квіти цвітуть зовсім недовго, до початку літа. Але ці пару місяців захоплять Вас красою цвітіння. Вони цвітуть у такому порядку: підсніжник, путівець, гіацинт, крокус, тюльпан і нарцис.

Найпопулярнішими є клумби круглої форми. По краях посадите гіацинт, за ними тюльпани. Вони чудово поєднуються з нарцисами. Для правильного розвитку квітки розсаджуйте рослини на відстані один від одного.

літні квіти

Найпопулярнішим квіткою цього сезону є примула. Вона не тільки багаторічна, а ще й найраніша. Чудово поєднується з братками, маргаритками і різними видами фіалок.

Флокси - відповідна свита для королеви квітів - троянди.

Оформлення клумби однорічними квітами

Однорічна рослина, або однорічна - рослина, життєвий цикл якого займає один вегетаційний період (иберис, рокария, дельфініум, петунія, жоржин, бальзамін).

Відмітна особливість таких кольорів - яскравість. Оформіть клумбу на свій смак, керуючись найулюбленішими відтінками квітів і, звичайно ж, довіртеся фантазії.

Квітник для початківців

Квітник для початківців

Інструкція по створенню шедевра.

  1. Виберіть місце для клумби з достатньою кількістю сонячного світла.
  2. Підготуйте грунт, заздалегідь готуючи її.
  3. Виберіть рослини, які не вимагають особливого догляду.
  4. У квітнику повинно бути 3 яруси. Заповніть кожен ярус насінням квітів.
  5. Дотримуйтесь гармонію і відстань при посіві квітів.

Виконуючи все правильно, ви досягнете бажаного результату.

Варіанти огорожі для клумб

Варіанти огорожі для клумб

Найпростішим варіантом є придбання вже готового огорожі в спеціалізованому магазині. Ми пропонуємо Вам підійти до справи творчо і створити огорожу своїми руками. Для виготовлення використовуємо дерево, скло, пластик, каміння і метал. Використовуйте тільки природні матеріали!

Огорожа з дерева

Огорожа з дерева

Одним з найбільш натуральних і доступних матеріалів є дерево. Воно має ряд переваг:

  • можливість створити огорожу бажаної висоти;
  • захист рослин від морозів.

Огорожа з каменю

Огорожа з каменю

Найміцніший і надійний матеріал для огорожі. Використання каменю в якості огорожі дає можливість «зайнятися творчістю», а саме - використовувати камені різних кольорів, створюючи барвисті композиції. Як варіант можна використовувати цеглу.

Огорожа з пляшок

Огорожа з пляшок

Для виготовлення огорожі з пляшок необхідно попередньо заповнити пляшки піском і вкопати їх по периметру квітника. Продумайте колір пляшок, і викладіть їх певним малюнком по периметру клумби.

Огорожа з покришок

Огорожа з покришок

Використання покришок є креативним варіантом огорожі для клумб. З покришок Ви можете створити чотириярусна піраміду квітів.

Відповідальний підхід до справи - гарантія успіху. Пам'ятайте про те, що «серце» клумби - це квітка, який вимагає грамотного догляду, а огорожу - його надійний захист. Створення клумби - величезне поле для Вашої творчості, і ми бажаємо Вам створити справжні шедеври в своєму «дачному королівстві»!

Створення клумби - величезне поле для Вашої творчості, і ми бажаємо Вам створити справжні шедеври в своєму «дачному королівстві»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама