Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Красиві Дачі - 100 фото ідей і хитрощів для вашого будинку й саду

  1. Хитрість 1 - додайте кольору
  2. Хитрість 2 - в'юнкі рослини
  3. Хитрість 3 - куточки відпочинку
  4. Хитрість 4 - скульптури і фігурки
  5. Хитрість 5 - оформлення палісадника
  6. 6 інсталяції - дачні хитрості
  7. Хитрість 7 - вінтаж в справу
  8. Хитрість 8 - доріжки по ділянці
  9. Хитрість 9 - прикраса ступенів
  10. Хитрість 10 - використовуємо ампельні рослини
  11. В'юнкі троянди на дачі
  12. Водойми і містки в дизайні на дачі
  13. Дизайн внутрішнього дворика на дачі
  14. Ідеї дизайну невеликого дачного ділянки
  15. Тераси на дачі
  16. Сухий струмок на дачній ділянці
  17. Оформлення клумби в пристовбурних кіл
  18. Квіти в підпірних стінках
  19. Вечірнє підсвічування на дачі
  20. Красиві дачі - фото ідеї

Красиві дачі - фото затишного будиночка

Вітаю вас, дорогі дачники і любителі свіжого повітря і природи. У сьогоднішньому матеріалі я підготувала для вас фото ідеї красивих дач - натхнення для облаштування свого саду і вдома. Всі ці ідеї можна втілити на своєму власному дачному ділянці.

Фото невеликий красивій дерев'яній дачі

Не будемо довго і нудно міркувати, а відразу ж приступимо до перегляду і ось вам ідея - невеликий красивий дерев'яний будиночок під дахом з металопрофілю. Веранда виконана у вигляді більш маленької прибудови, перед входом на веранду обладнано бруковане патіо і розставлені квіти в діжках.

Красиві дачі - фото будиночка з квітами

Ось ще цікавий дизайн будиночка на дачі простих людей, все зроблено своїми руками, на фото зверніть увагу на дах будівлі - наскільки вона потопає в квітучих рослинах. Може бути, саме такі посадки у вас і не вийдуть, але навіть виноград на даху може виглядати дуже мальовничо.

Хитрість 1 - додайте кольору

Гарний дачний будиночок пофарбований в яскраві кольори

Навіть якщо ви не прихильник яскравих кольорів, рекомендую вам звернути увагу на насичені відтінки. Навіть самий пересічний будиночок перетвориться після фарбування. Це найбільш проста можливість візуально облагородити вашу дачу.

Будиночок з цегли на дачі - фарбування в білий колір

Втім, навіть фарбування в білий колір зробить ваш будиночок симпатичним і живим. Плюс, білий колір відштовхує надлишки сонячних променів, а значить у вашому приміщенні буде менш спекотно в літню спеку.

Хитрість 2 - в'юнкі рослини

Фото двоповерхової дерев'яної дачі з мансардою

Ще одна хитрість і цікавість - посадка витких рослин, здатних згодом укрити ваше будова зеленим рослинним килимом, також охолоджуючим в спеку, що дає відпочинок очам. Зверніть увагу, на фото дача також пофарбована в білий колір, якщо використовувати якісну фарбу, то вона буде довго триматися і не облазить.

Хитрість 3 - куточки відпочинку

Куточки відпочинку на дачі надзвичайно важливі

Обов'язково продумайте на своїй дачі куточки відпочинку, адже ми приїжджаємо насамперед для того, щоб відпочити, розслабитися і отримати заряд позитиву від спілкування з природою. Зробіть патіо, терасу або альтанку, розмістіть зручні меблі, поставте столик, оформите антураж.

Хитрість 4 - скульптури і фігурки

Хитрість 4 - скульптури і фігурки

Приділіть увагу дрібницям - розставте в саду декоративні скульптури або фігурки тварин і казкових персонажів. Це додасть вашої дачі індивідуальність і душевну теплоту. Скульптури можна розставити і на клумбах і просто в придатних для цього місцях, як вам зручно.

Хитрість 5 - оформлення палісадника

Фото дачі з каменю з великою вхідними дверима

Також рекомендую приділити окрему увагу палісадника - це простір перед входом в будиночок, той квітник, який зустрічає вас і ваших гостей відразу ж після того, як ви увійшли на територію своєї ділянки.

6 інсталяції - дачні хитрості

6 інсталяції - дачні хитрості

Повертаючись до ідей патіо і майданчиків для відпочинку можна надихнутися ось цим варіантом, я зробила фото через паркан в одній зі своїх поїздок. Власники дачі створили напівкруглу клумбу, в центрі замостили простір каменем, і розставили обрізки дерев в якості сидінь. Між клумб простір дачі просто засіяно газонної травою.

Хитрість 7 - вінтаж в справу

Фото дачі в стилі кантрі

Господарі цієї дачі знаходять застосування всім старим речам, які зустрічаються на їх шляху. Захоплення «антикваріатом» - тонка наука і тут головне не перетворити свою дачу в смітник. Це застереження тим дачникам, які звозять за місто старі речі і меблі в надії використовувати їх в подальшому на своїй ділянці.

Хитрість 8 - доріжки по ділянці

Доріжки на дачі

Також рекомендую продумати на своїй дачі доріжки, це зручно і красиво. Причому, можна навіть не користуватися розчином, а просто засипати гравієм. Красиві звивисті доріжки без сумніву додадуть вашій ділянці оригінальність і стиль.

Хитрість 9 - прикраса ступенів

Хитрість 9 - прикраса ступенів

З тонких нюансів складається загальна концепція красивою дачі - на фото ми бачимо варіант облаштування ступенів. Замість простого бетону нижня сходинка декорована галькою.

Фото сходинок в саду на дачі

Якщо у вас на ділянці є перепади висот, то в такому випадку цілком доречно буде обіграти їх ярусами і ступенями, декорованими мозаїкою або каменем.

Хитрість 10 - використовуємо ампельні рослини

Красиві дачі - фото оформлення ганку ампельними рослинами

Оригінальна ідея оформлення дачі - використання ампельних рослин. У міру відцвітання тих чи інших діжок, композицію можна міняти. На фото показаний приклад розміщення Ампеліо на перилах ганку. Також кашпо можна розвісити на верхніх балках альтанок або веранд.

В'юнкі троянди на дачі

Фото альтанки на дачі

Гарна ідея - використання в'юнких троянд в оформленні прикраси альтанки на дачі. Троянди можна пустити по шпалері, з часом рослина обів'є велику поверхню альтанки і додасть їй вишуканість і чарівність.


Водойми і містки в дизайні на дачі

Невеличкий місток на дачі - фото ідея

Якщо у вас на ділянці є водоймище, або струмок, то прикрасьте його містком. Така конструкція може бути і просто декоративною, і функціональної - по ньому можна ходити.


Дизайн внутрішнього дворика на дачі

Фото внутрішнього дворика на дачі

Цікавий приклад внутрішнього дворика в іспанському стилі - білі стіни, теракотова плитка на підлозі, кадовбів. Куточок для відпочинку готовий, єдине, я б рекомендувала розміщувати його з північного боку, інакше від білих стін буде йти досить сильне відображення сонячних променів і вас буде зліпити.


Дизайн тераси з південного боку дачного будиночка

Приклад оформлення входу на південну сторону - тераса з дахом захищає великі вікна до підлоги від проникнення сонячних променів. Біля вікон вітринами розташовані крісла - качалки для відпочинку.

Ідеї дизайну невеликого дачного ділянки

Фото ідея маленького дачної ділянки

Приклад оформлення невеликого дачного ділянки в геометричному дизайні. Доріжки виконані з плиток квадратів, клумби по периметру, газон і патіо для відпочинку під тінню великого дерева.

Тераси на дачі

Красиві дачі - фото тераси

Повертаючись до перепадів висот, якщо ваша дача на схилі, то ось вам оригінальна ідея - прикрасьте її за допомогою терасування. Сходинки можна оформити у вигляді округлих подіумів, нашаровуються один на інший. Укласти по колу бордюрний камінь на цементний розчин, а внутрішню частину засипати гравієм.

Сухий струмок на дачній ділянці

Приклад оформлення сухого струмка на дачі

Зараз досить широке поширення отримав прийом дизайну, іменований «сухий струмок». Говорячи простими словами, це як-би пересохле русло гірського струмка, в якому немає води, тільки камені. Красиво і стильно, я вважаю. Уже зустрічала у багатьох дачників подібні рішення. До речі, імітація кам'яного водоспаду, замість струмка, на мій погляд, теж дуже вишукана!

Оформлення клумби в пристовбурних кіл

Ідеї ​​оформлення клумби в пристовбурних кіл

Ще один цікавий прийом, який ви можете використовувати на своїй дачі - клумба в пристовбурних кіл. На фото представлений один з варіантів, я зазвичай саджу під дерева тіньовитривалі хости. Дуже рекомендую! І дереву буде краще, адже ви будете постійно рихлити ґрунт під ним, даючи доступ кисню, плюс регулярні поливи поліпшать його стан.

Квіти в підпірних стінках

Квітуча підпірна стінка на дачі

Якщо у вас є підпірна стінка з каменю, то в ущелини можна висадити декоративні низькорослі багаторічники, вони будуть цвісти і своїм виглядом облагороджувати конструкцію.

Фото дачі - оформлення в геометричному стилі

Ще один приклад оформлення дворика на дачі з геометричними формами. Варіант, коли квадрати виглядають досить органічно. Я, хоч і є прихильницею природних округлих форм, з повагою ставлюся до тих, хто вважає за краще естетику кутів.

Клумба з бордюру з живим чагарником

На фото представлений квітник, огорожею якого є бордюр з живого карликового чагарнику. Враховуйте при посадці подібного бордюру, наскільки високим може вирости ваш чагарник без обрізки.

Вечірнє підсвічування на дачі

Вечірнє підсвічування на дачі

Уже в серпні, коли буде рано темніти, досить нагальним питанням стане оформлення освітлення на дачі. Тому рішення по підсвічуванню слід приймати завчасно. Можна обмежитися простими ліхтариками на сонячних батареях, а можна створити справжнє светопредставленіе! У будь-якому випадку, куточок відпочинку слід якось підсвітити.

Приклад відкритої тераси з перголой

До речі, для тераси рекомендую використовувати спеціальну терасну дошку, яка може без проблем пережити зволоження. Особливо актуально це для тих терас, які зроблені без даху.

Красивий куточок відпочинку на дачі під деревом

Цікава ідея куточка відпочинку на дачі в формі сердечка, квітник з лавкою під деревом. Вельми актуальний варіант для великих ділянок.

Красиві дачі - фото ідея оформлення ставка з містком

Оригінальна ідея оформлення маленького заднього дворика прудиком і містком. Все компактно і в той же час стильно, гармонійно і свіжо!

Кадовбів на терасі на дачі

До речі, якщо ви виїжджаєте на дачу на все літо, то не забудьте взяти з собою і свого чотириногого друга - собаку або кішку. Відпочивати від міської суєти показано навіть тваринам!

Красиві дачі - фото ідеї

Дачний будиночок з мансардою

Привабливий дачний будиночок з мансардою, оригінальна ідея невеликої будівлі. Будинок обшитий білим сайдингом, на вікнах ставні, праворуч можна побачити трубу каміна. Ідея мені дуже подобається!

Затишний дачний будиночок

Ну і на завершення матеріалу ще одне фото затишного казкового дачного будиночка. Споруда каркасна, з дерева, пофарбована в теракотовий колір, ганок виконано у вигляді перголи. У приміщенні складний камін, про це свідчить цегляна труба. Прекрасна ідея невеликої дачі.



Завантаження ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама