Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чи не працює екран на планшеті Samsung: що робити, якщо не працює

  1. Тип проблеми з екраном
  2. Що робити, якщо не працює екран на планшеті
  3. Заміна та ремонт екрану на планшеті Samsung
  4. Поради та рекомендації по догляду за екраном

Тачскрін піддається механічним впливам частіше, ніж інші елементи гаджета, цим обумовлена ​​його висока вразливість. В результаті падінь, сильного натискання, намокання, зносу деталей з ладу може вийти і екран планшета Samsung. Про несправності дисплея можуть свідчити нечутливість сенсора або погіршення якості зображення. Якщо сенсорний екран поламаний, користувач, як правило, відчуває труднощі з введенням інформації. Тільки якісний і своєчасний ремонт може повернути екрану планшета Samsung працездатність. Ігнорування проблеми в більшості випадків призводить до її поглиблення, тому звертатися в сервісний центр варто відразу після виявлення неполадки.

Тип проблеми з екраном

Портативні гаджети   , Які не укомплектовані клавіатурою для введення даних, виходять з ладу досить часто Портативні гаджети , Які не укомплектовані клавіатурою для введення даних, виходять з ладу досить часто. Причина зазвичай криється в механічних пошкодженнях дисплея, що виникли в результаті недбалого взаємодії з пристроєм. Існує кілька поширених поломок планшетів Самсунг, пов'язаних з несправностями екрану. Серед них можна виділити:

  • зниження чутливості сенсора;
  • зникнення зображення;
  • тріщини, подряпини і відколи на дисплеї.

Якщо утруднено управління гаджетом, з ладу вийшов тачскрін. Відбутися це може в результаті контакту з гострими предметами, намокання або падіння. Нерідко сенсор перестає працювати без видимих ​​причин - суть проблеми може встановити тільки фахівець, озброєний діагностичним обладнанням. Якщо екран планшета Samsung гасне (наприклад, під час перегляду фільму або читання книги), швидше за все, він не поламаний, причина проблеми криється в тому, що гаджет працює в економному режимі. Виставити оптимальний час вимикання дисплея цілком можна самостійно.

Якщо екран планшета Самсунг потемнів, можливо, на нього потрапила рідина. При виникненні такої ситуації необхідно негайно звернутися в сервісний центр, тільки кваліфікований майстер може врятувати намоклий гаджет від повної поломки. Несправність дисплея може бути викликана проблемами з графічним адаптером. Про наявність такої неполадки свідчить відсутність зображення на включеному девайсе.

Що робити, якщо не працює екран на планшеті

Причин, за якими дисплей планшета може вийти з ладу, існує досить багато, проте всі їх можна розділити на дві групи - механічні пошкодження і програмні збої. Поломки першого типу провокують падіння, удари, намокання, зіткнення з гострими предметами. Програмні збої виникають в результаті дії вірусів, встановлення неліцензійних програм, старіння операційної системи. Якщо екран планшетного комп'ютера не працює, в першу чергу необхідно визначити, що саме спровокувало неполадку. Оскільки причини несправностей зазвичай неочевидні, бажано відмовитися від самостійного втручання в роботу пристрою і довірити діагностику професіоналам. Кваліфікований майстер встановить, чому планшет Samsung не працює, виконає ремонт і пояснить, що робити для того, щоб уникнути подібних проблем в подальшому.

Заміна та ремонт екрану на планшеті Samsung

Пошкодження дисплея - одна з найпоширеніших поломок сенсорних гаджетів. Тому ремонт і заміна екрану па планшетах Самсунг входить до переліку послуг багатьох сервісних центрів. Віддавати перевагу варто перевіреним компаніям, що надають гарантію на всі види робіт. Виявивши на дисплеї тріщину або відкол, слід звернутися до фахівців негайно, оскільки з часом через пошкодження з ладу може вийти матриця девайса. Її ремонт коштує набагато дорожче, ніж відновлення працездатності дисплея.

Поради та рекомендації по догляду за екраном

Щоб на тачскрін не з'являвся подряпини, використовувати гаджет коштує дуже акуратно Щоб на тачскрін не з'являвся подряпини, використовувати гаджет коштує дуже акуратно. Користувачі, які хочуть зберегти бездоганний вигляд планшета Samsung, наклеюють на дисплей захисну плівку або встановлюють спеціальне скло. Сенсор рекомендується періодично протирати вологою серветкою. Транспортувати планшетний комп'ютер бажано в спеціальному чохлі. Якщо пристрій намокли, з нього слід витягти батарею; сушити Tablet PC за допомогою обігрівального обладнання заборонено. Фахівці не рекомендують включати девайс при екстремально низьких або високих температурах. Свєти по догляду за планшетом можна отримати від досвідчених користувачів або від майстра по ремонту гаджетів. фахівці сервісного центру охоче розкажуть про те, як правильно користуватися планшетними комп'ютерами, щоб вони не виходили з ладу як можна довше. Вказівки та рекомендації з експлуатації ПК можна знайти в інструкції від виробника.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама